Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Deamania @ 2008 09 05, 18:57)
As pirkau dovanu Givenchy - Organza (100ml) - 165,00Lt pagal internetini skelbima.. Padielka 101%, kvapas kaip odekolono.. Daugiau nepirksiu  doh.gif

Skelbimais as kazkaip nepasitikiu (labai panasu i tuos platintojus, kur gatvej is po skverno pardavineja lotuliukas.gif ), nebent cia sm is zinomu mamyciu. O siaip paciose internetinese parduotuvese teko pirkt ir esu 100% tikra, kad originalus, tai nematau prasmes permoket parduotuvej. Nors cia yra paprastose parduotuvese (department stores- kur rubai, avalyne ir pan tik pigesni) ivairiu kvepalu (ne visi naujausi, bet yra tarkim 1m senumo), o kainytes perpus mazesnes nei Sephoroj ar pan, tai kartais ir ten nusiperku koki geri uztikus. ax.gif
Atsakyti
nu ka atkeliavo mano siuntinys is fragrancesX thumbup.gif vos per 10 dienu, ir dar pastininke tiesiai i darba atnese ax.gif ir mokesciu jokiu neuzdejo, nes ant dezutes saunuoliai uzklijavo verte 15 doleriu ax.gif tai dabar isbandziau visus samplus kuriuos uzsisakiau, patinka man kad pas juos yra labai daug mini EDT uz geras kainas:) nu aisku ir vidurzemio sodu kibiriukas superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 08, 19:43)
nu ka atkeliavo mano siuntinys is fragrancesX  thumbup.gif  vos per 10 dienu, ir dar pastininke tiesiai i darba atnese ax.gif  ir mokesciu jokiu neuzdejo, nes ant dezutes saunuoliai uzklijavo verte 15 doleriu ax.gif  tai dabar isbandziau visus samplus kuriuos uzsisakiau, patinka man kad pas juos yra labai daug mini EDT uz geras kainas:) nu aisku ir vidurzemio sodu kibiriukas superinis wub.gif

O daug užsakinėjai ?
Ir ar prašei, kad mažesnę kainą rašytų ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 09, 10:42)
O daug užsakinėjai ?
Ir ar prašei, kad mažesnę kainą rašytų ?

bendra suma buvo 101doleris, ir kiek pamenu neprasiau kad sumazintu kaina ant siuntinio ax.gif bet jie patys matyt zino. nors pirmaji kai siuntinuka siunte isvis buvo uzrase kad gift ax.gif tai manau kad visiems siuntiniams jie padaro taip kad muitu nebutu- bet aisku jei siust su draudimu, tai manau taip nesigautu unsure.gif
Atsakyti
Taip, perku kvepalus ir internete. Zinoma tikrai ne visi kveplai iseina pigiau nei lietuvoje, taciau daugeli norimu kveplau randu ir daugelis ju buna tikrai gerene kaina nei lt parduotuvese..... Taciau jei jau perku internee tai ne is lietuvisku svetainiu, o is tokiu svetainiu kaip beautyencounter.com; fragranceshop.com; ww.sephora.com ir t.t..... smile.gif Gal ir neteisingai mastau, bet kazkaip lietuviskom svetainem dar neturiu tokio pasitikejimo....... Ir seip ten dazniausiai pardavine tik dideliais kiekiais, o mane dazniausiai domina isigyti 30ml arba kartais ir 50ml, ir pigiaunei kokioj sarmoj ar kristianoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 05, 13:54)
iš tų pačių internetinių parduotuvių, iš kurių tu bijai pirkti  smile.gif

aha... ax.gif sugavai,bet vis paziuriu ir vel iseinu sau blush2.gif
pasibaidziusi lotuliukas.gif
Atsakyti
ne karto nesu pirkusi, nes pastoviai girdziu nusiskundimus kad nusipirko padielka biggrin.gif visada perku sarmoj ir kristianoj, niekada nenusivyliau thumbup.gif geriau sumoketi daugiau bet nusiperki originala thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2008 09 09, 18:57)
ne karto nesu pirkusi, nes pastoviai girdziu nusiskundimus kad nusipirko padielka biggrin.gif  visada perku sarmoj ir kristianoj, niekada nenusivyliau thumbup.gif  geriau sumoketi daugiau bet nusiperki originala thumbup.gif

hihihi.gif prajuokinai tongue.gif
o kristiana tai rodiklis hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 11 rugsėjo 2008 - 11:19
QUOTE(illiusion81 @ 2008 09 08, 19:43)
nu ka atkeliavo mano siuntinys is fragrancesX  thumbup.gif  vos per 10 dienu, ir dar pastininke tiesiai i darba atnese ax.gif  ir mokesciu jokiu neuzdejo, nes ant dezutes saunuoliai uzklijavo verte 15 doleriu ax.gif  tai dabar isbandziau visus samplus kuriuos uzsisakiau, patinka man kad pas juos yra labai daug mini EDT uz geras kainas:) nu aisku ir vidurzemio sodu kibiriukas superinis wub.gif

Merginos, muitinė, šiaip jau, irgi paskaito SM. Todėl rašyt tokius dalykus į eterį mažų mažiausiai negudru.
Atsakyti
Ar esate kuri nors pikusi kvepalus iš http://www.scented.lt/. Labai norėčiau sužinoti ar ten kokybiški kvepalai nes noriu pati ten pirkti bet bijau. Parašykit savo nuomonę, dėkui
Atsakyti
QUOTE(ramitelaa @ 2008 09 16, 14:04)
Ar esate kuri nors pikusi kvepalus iš http://www.scented.lt/. Labai norėčiau sužinoti ar ten kokybiški kvepalai nes noriu pati ten pirkti bet bijau. Parašykit savo nuomonę, dėkui

Pasieskokite siam forume, nes viena mamyte buvo rasius, kad pirko ir viskas buvo tvarkoj 4u.gif
Atsakyti
Susidariau toki vaizda, kad uzsisakineti kvepaliukus is uzatlanto iseina pigiau, nei pirktis lietuvoje blush2.gif , na ka, teks nerti i kvepaliuku paieskas.
Atsakyti