Saugokites kvapuoaze.lt Kol nusipirkau is jus kvepalus, tai krito ant zemes, kad originalai ir nekitaip ir t.t., tipo israsom dokumentus , nes negalim pardavienti be dokumentu, o kai nuvykau nusipirkti, tai pasirodo printerio neturi, nera kaip dokumentu israsyti ir bla bla, bet nekreipus demesio vis tiek nusipirkau is ju, nes pagalvojau, ka as su tais dokumantais veiksiu, man svarbu geri kvepalai, bet... Nusivyliau labai, kvapas panasus, bet nera astrumo kuris turetu buti, laikosi 1-2 val, o ne taip kaip pasikvepinus Kristianoj kvapas islieka 2 dienas, nu vienu zodziu S...Bukit atidzios, nepagailekit pinigu ir nusipirkti kur pridera, neuzkibkit ant spekuliantu. Man labai gaila....
P.S. Padirbta originaliai, atrodo prie nieko neprikibsi, bet kvapas issigaruoja labai greitai. Dar turiu siek tiek itarimu ir del buteliuko...
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 09 03, 22:49)
P.S. Padirbta originaliai, atrodo prie nieko neprikibsi, bet kvapas issigaruoja labai greitai. Dar turiu siek tiek itarimu ir del buteliuko...
Imesk cia nuotrauka tu kvepalu. Beje, kokius ir uz kiek pirkai?
QUOTE(Margot @ 2008 09 03, 16:13)
Imesk cia nuotrauka tu kvepalu. Beje, kokius ir uz kiek pirkai?
pirkau is kvapuoaze.lt, Givenchy Hot couture edp 100 ml-219 lt.
O nuotraukeles nemoku idet
Tik noreciau parasyti, kad del grazinimo nebuvo problemos.Susiskambinom, sako grazinsim pinigus jei esat nepatenkinti pirkiniu ir svarbiausia nieko nereikejo irodineti.Kas liecia aptarnavima nereikejo pyktis ir tureti nemalonumu.Gal cia tik man taip pasirode, gal... bet kvapas laikesi labai trumpai, nors sitie kvepalai yra ryskus ir sleifiniai.
Perku per tarpininkes is uzsienio parduotuviu, dabar tik is ten pirkau tai visada gaunu kvepaliukus turiu jau nemazai ir dar noriu..
As vis gundausi per tarpininkes,bet vis apsigalvoju,nenoriu gavus dezute krapsinetis ir ieskoti ar originalus ar viskas atitinka pgl.parduotuve,fe...nemalonu ir forume tiek daug siulanciu nauju-neispakuotu,tai is kur gauna tokiom mini kainom??? noriu ir as ten nueiti
QUOTE(otta @ 2008 09 05, 14:22)
As vis gundausi per tarpininkes,bet vis apsigalvoju,nenoriu gavus dezute krapsinetis ir ieskoti ar originalus ar viskas atitinka pgl.parduotuve,fe...nemalonu ir forume tiek daug siulanciu nauju-neispakuotu,tai is kur gauna tokiom mini kainom??? noriu ir as ten nueiti
iš tų pačių internetinių parduotuvių, iš kurių tu bijai pirkti
QUOTE(otta @ 2008 09 05, 14:22)
na kad ne mini kainom jos ten siūlo
tiesiog normalios kainos, kurią galima mokėti už kvepalus, bo Kristutėj ar Sarmutėj tai kainų lazdelė perlenkta
kas turite partirties su www.1stperfume.com ? ar originalu viskas?
na, aš tai nepasikausčiusi tokiuose dalykuose, bet vieną dalyką radau, kokio norėčiau ir jo kaina 1stperfume.com net trigubai mažesnė nei kitur ar taip gali būti- ar mane apgaus, jei pirksiu, ar man pasiseks, jei nusipirksiu
p.s mane domina ten tokie miniukai (čia konkrečiai apie miniukus man įdomu
na, aš tai nepasikausčiusi tokiuose dalykuose, bet vieną dalyką radau, kokio norėčiau ir jo kaina 1stperfume.com net trigubai mažesnė nei kitur ar taip gali būti- ar mane apgaus, jei pirksiu, ar man pasiseks, jei nusipirksiu
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 05, 17:14)
kas turite partirties su www.1stperfume.com ? ar originalu viskas?
buvau uzsisakius is cia per tarpininke irgi trigubai pigiau, originalumu nesuabejojau.