Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Annika @ 2008 08 30, 15:07)
Į temos klausimą, "Ar perkate kvepalus internete", atakysiu "taip". Bet kol kas esu pirkusi tik Braškėses, ir viskuo, ką nusipirkau, likau patenkinta.
Dabar domiuosi Fragrancenex.com. Bet kaip suprantu, tai Amerikos internetinė parduotuvė ir joje perkant virš 75 Lt, taip pat didelė tikimybė sumokėti muitą.... Tada jau nebeišeitų tokia gera kaina...
Papildyta:
Atsiprašau, turėjau omenyje FragranceX

penktadieni uzsisakiau dar vienus hermes, ir dar keleta mini edt uz labai patrauklias kainas- suma virsijo 200lt, tai kai gausiu informuosiu kaip ten su tais muitais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 31, 20:18)
penktadieni uzsisakiau dar vienus hermes, ir dar keleta mini edt uz labai patrauklias kainas- suma virsijo 200lt, tai kai gausiu informuosiu kaip ten su tais muitais rolleyes.gif

Ir ką jau čia mes taip iš Hermesų perkam? Prašom plačiau Aš kaip Hermesų manijakė tuojaus puolu domėtis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 31, 21:20)
Ir ką jau čia mes taip iš Hermesų perkam?  Prašom plačiau Aš kaip Hermesų manijakė tuojaus puolu domėtis tongue.gif

pries pora savaiciu atkeliavo eau des merveiles wub.gif o dabar dar uzsisakiau kibiriuka vidurzemio sodu, ir sample terre d'Hermes- zinau kad vyriski, bet labai jau smalsu buvo pauostyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 31, 19:27)
pries pora savaiciu atkeliavo eau des merveiles wub.gif  o dabar dar uzsisakiau kibiriuka vidurzemio sodu, ir sample terre d'Hermes- zinau kad vyriski, bet labai jau smalsu buvo pauostyt rolleyes.gif

Geras komplektas. O Terre pauostyt ir PE galima. Na bent buvo. Irgi geras, ir ne tik vyrams, mano nuomone tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 31, 20:18)

Kazkas jau rase kitoj temoj, ir pati patyriau, kad fragrancex be papildomo prasymo protingai iformina siunta situo klausimu... cool.gif
Atsakyti
Labukas, ar esat kurios susidure su www.kvapuoaze.lt??? Ar patikima ten???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortūna777: 01 rugsėjo 2008 - 11:30
QUOTE(Nome @ 2008 08 29, 09:54)
Jėzau, ar ateis kada Cikadelė pravalyti viso šito mėšlo ar ne? Jau nebeįmanoma. Gariūnai, vynai, surogatai, etc. Košmaras

ateis ateis lotuliukas.gif , tiesiog nespėju visko perskaityti ir sutvarkyti viena, gerai būtų, kad ne tik padejuotumėt, bet ir man parašytumėt... mirksiukas.gif

! 
Prašau be jokių pykčių, barnių ir ,,važiavimų". Tokių dalykų netoleruosiu. Nedarykit betvarkės.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2008 09 01, 20:55)
bet ir man parašytumėt... mirksiukas.gif

rašom rašom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 09 01, 05:28)
Labukas, ar esat kurios susidure su www.kvapuoaze.lt??? Ar patikima ten???

Ar esat kas isbande sia svetaine???
Atsakyti
Astai gavusi kvepalus is interneto itariau,kad su kamsteliu kazkas ne visai tvarkoj,kazkoks briaunuotas,palyginus su originalu man jie ne tokie ir psio doh.gif nenoriu daugiau,geriau ramiai i Kristiana nueit cool.gif o is skelbimu tai visai bijau imti,nes paddielkes nusipirkau is perpardaveju,Chanelis uz 5EUR,kaip man paskui isaiskino doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 09 02, 21:26)
Astai gavusi kvepalus is interneto itariau,kad su kamsteliu kazkas ne visai tvarkoj,kazkoks briaunuotas,palyginus su originalu man jie ne tokie ir psio doh.gif nenoriu daugiau,geriau ramiai i Kristiana nueit cool.gif o is skelbimu tai visai bijau imti,nes paddielkes nusipirkau is perpardaveju,Chanelis uz 5EUR,kaip man paskui isaiskino doh.gif  doh.gif

Tiesiog nepasisekė... Yra patikimų internetinių parduotuvių, yra patikimų SM pardavėjų. Galima prieš perkant pasidomėt, paklausinėt jau pirkusių iš ten.
Atsakyti
QUOTE(otta @ 2008 09 02, 15:26)
Astai gavusi kvepalus is interneto itariau,kad su kamsteliu kazkas ne visai tvarkoj,kazkoks briaunuotas,palyginus su originalu man jie ne tokie ir psio doh.gif nenoriu daugiau,geriau ramiai i Kristiana nueit cool.gif o is skelbimu tai visai bijau imti,nes paddielkes nusipirkau is perpardaveju,Chanelis uz 5EUR,kaip man paskui isaiskino doh.gif  doh.gif

o is kur pirkot jei ne paslaptis???
Atsakyti