Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Nome @ 2008 03 30, 22:21)
Taip perkam ir iš šitos, ir iš kitų internetinių pardžių, ir esam patenkintos

Aš irgi gundausi užsisakyti iš strawberynet , bet dar gyvenime nesu nieko pirkus iš užsienio. Parsiuntimas kogero daugeliuatveju nieko nekainuoja, bet kaip padaryti apmokėjimą kai sąskaitoj litai, o reikia pervesti eurus, gal čia ir primityvus klausimas, bet kai patirties su tuo neturėjus tai ir nžn blush2.gif blush2.gif Ir už pervedimą į užsienį daug nuskaito nuo kortelės? ax.gif Gėda klaust tokių dalykų, bet... neklausi-nežinosi... blush2.gif O taip norisi vienokio ar kitokio parfumo kurio pas mus nėra verysad.gif
Atsakyti
nea as tai neperku
Atsakyti
pirkau (per tarpininkes) ir ateityje pirksiu ax.gif
Atsakyti
braškėse brangiau pirkti nei kitose parfumu pard. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 04 27, 21:28)
braškėse brangiau pirkti nei kitose parfumu pard. smile.gif

o kai prisideda 15% tarpininku pelno + siuntimo islaidos + uzkeltas USD kursas, vis tiek brangiau? Tik tiek kad braskese man kazkoks skurdus pasirinkimas pastaruoju metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 27 balandžio 2008 - 22:48
QUOTE(Mariposa @ 2008 04 27, 22:45)
o kai prisideda 15% tarpininku pelno + siuntimo islaidos + uzkeltas USD kursas, vis tiek brangiau? Tik tiek kad braskese man kazkoks skurdus pasirinkimas pastaruoju metu...

Kartais vis tiek apsimoka per tarpininkes. Pvz. dabar laukiu vienu kvepalu, kurie vienoj internetinej pardej kainavo 19,95$, o braskese 63$ blink.gif Tai net pridejus 15%, siuntimo mokescius ir uzkelta kursa vis tiek gavosi daug pigiau.
Bet visada lyginu per kelias parduotuves, tame ir braskes, nes buna, kad kainos visiskai nesiskiria.
Atsakyti
Nieko sau skirtumas blink.gif Gal gali nurodyt kuri ta internetine parde blush2.gif
Atsakyti
o as neperku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 04 28, 09:00)
o as neperku  ax.gif

o kodel biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 04 27, 23:13)
Kartais vis tiek apsimoka per tarpininkes. Pvz. dabar laukiu vienu kvepalu, kurie vienoj internetinej pardej kainavo 19,95$, o braskese 63$  blink.gif  Tai net pridejus 15%, siuntimo mokescius ir uzkelta kursa vis tiek gavosi daug pigiau.
Bet visada lyginu per kelias parduotuves, tame ir braskes, nes buna, kad kainos visiskai nesiskiria.

Sutinku kad buna atveju, buna dideliu ispardavimu, bet as kiek skaiciuojuosi dazniausiai tai man gaunasi poros litu skirtumas, tai del jo tikrai neverta... schmoll.gif Juo labiau kad per tarpininkes labai ilgai man viskas keliauja ir dar reikia trenktis i kita miesto gala pasiimti prekiu unsure.gif
Atsakyti
Laukiu dabar savo kvepalų, kuriuos užsisakiau per tarpininkę iš vienos internetinės parduotuvės. Privalumų matau daugiau nei neigiamybių: 1) būtent šių kvepalų Lietuvos parfparduotuvėse nė su žiburiu nerasi, ) kaina už 50 ml - 128 Lt(skirtumas tikrai ne poros litų būtų, jei jais prekiautų Lietuvoje). Vienintelis trūkumas - laukti REIKIA, bet gi ne duonos - išgyventi galima tongue.gif
PIRKSIU, jei tik bus ką ir už ką biggrin.gif
Atsakyti
perku parfume
Atsakyti