Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Isabelle @ 2008 08 28, 22:40)
tai kamstukas nesvarbu ...jei stiklas geras purkstukas raides ir akitekes... biggrin.gif kamstukai ir nuo per ilgo atidarymo uzdarymo daznai pradeda blogai laikytis.... smile.gif

Nu labas, kamštukas matote, nesvarbu. Kvepaluose vienas iš didžiausių originalumo ir neoriginalumo garantų yra kamštukas. Jei kamštukas yra, vadinasi nieko labai gero, ko blogo tai fuflas, o va jei jo nėra - gėris absoliutus, nes gal būt tai testeris. rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Africa: 28 rugpjūčio 2008 - 21:54
QUOTE(Africa @ 2008 08 28, 19:50)
Nu labas, kamštukas matote,  nesvarbu.  Kvepaluose  vienas iš didžiausių originalumo garantų yra kamštukas. Jei kamštukas yra, vadinasi nieko labai gero,  ko  blogo tai fuflas, o va jei jo nėra - gėris absoliutus, nes  gal būt tai  testeris.  rolleyes.gif  wub.gif

as tai is viso nesuprantu is kur kitos merginos istrauke tokius dalykus kad testeris kitoks, ilgiau laiko ir ir tt..... doh.gif testeris kaip kvepalai vienas prie vieno...is to katilo ipiltas kaip sakoma.... biggrin.gif jau minejau seniau kad kaip testeris baigiasi is pristtymo nauju kvepalu ..testeris padaromas is kitu kvepalu paimtu is spinteles ir uzklijuojamas lipdukas testeris...o cia mat kitoks kvapas..... doh.gif .....nu gal ir kitoks tas kvapas patampa.....ir geriau pradeda laikyti kai testetis pastovi sviesoj....tarp lempu ir visu nuciupinetas buna.... lotuliukas.gif

afrika o dangtelis svarbu...bet jei jis kokybiskas ir biski blogiau uzsidaro tas nieko tokio....bet jei dangtelis kreivas sleivas ir dar nelaiko tai tada ne kas....
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 28, 22:50)
Nu labas, kamštukas matote,  nesvarbu.  Kvepaluose  vienas iš didžiausių originalumo ir neoriginalumo garantų yra kamštukas. Jei kamštukas yra, vadinasi nieko labai gero,  ko  blogo tai fuflas, o va jei jo nėra - gėris absoliutus, nes  gal būt tai  testeris.  rolleyes.gif  wub.gif

Africa, tu Africa. Mokyk tave ir mokyk doh.gif Tavo atveju - kamštukas nesvarbu. Nes LB pirkai Kristianoj. O tai jau a priori reiškia, kad turi fuflo. Jeigu buteliukas toks, kaip originalo fotkėje, reiškia turi labai gerai padirbtą fuflo
smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 08 28, 23:49)
tinux, skeptiškai žiūriu į tavo pasakojimą, nes jis man primena pasakas apie mišrainių plovimą su Fairy prekybos centruose. Juk turėtų būti vykdoma prekių apskaita, dokumentuose figūruoti partijos kodai. Ar ne? Nedirbu prekybos srityje, neišmanau jų virtuvės, bet man labai daug klaustukų atsiranda.

O vat kas tikrai nustebino, tai tokia šauni tavo pilietinė pozicija. Moja xata s kraju, ničievo nieznaju. Toleruoji klastojimą, kuris, tavo teigimu, vyksta? O nebijai ten pirkti skalbimo miltelių? Gal ir jie jau seniai paseno? Ar tau pasufleruoja, kuriuos saugu naudoti? Juk jeigu ir pasireikš kokia alerginė reakcija, tai juk ne tau.  irnesakyk.gif

Maximose misraines plauna.Be Fairy.Bet plauna.Ir desras plauna, po to aliejum tepa.Ir dar visokio velnio ten daro.Visai ne pasaka tai. O kas turetu buti, ne visada reiskia yra.
Ir kad su tais paciais dokumentais keliauja ne viena naturos partija, niekam nera paslaptis. Gal greiciau butu stebuklas, kad taip nebutu.
Del pozicijos. Galeciau netoleruoti, ir noreciau. Bet pirksiu kate maise, t.y. niekas man nebepasakys .Busiu - vsio znaju i nie s kraju. Nuo to kas pasikeis? Nustos taip daryti? Pasvajok ir praeis... Tik atsargesni bus. Daugiau naudos , ir man, ir kitiems, zinojimas kas ir kaip vyksta. Ir nevartojimas itartinu dalyku. Nesant paklausai dingsta poreikis taip elgtis.Kol musu mokesciu sistema bus tokia pat, nuo mano ar dar keliu tukstanciu pilietiskumo niekas nepasikeis.
Atsakyti
Aš čia gal biškį ne į temą (klynkt, klynkt), bet paaiškinkit man, kokia prasmė visų šitų "razborkių"? Gal vertėtų atidaryti naują temą apie padirbtus ir visokius kitokius perdirbtus kvepalus su visom savo gerom ir blogom patirtim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 28 rugpjūčio 2008 - 23:41
QUOTE(straige @ 2008 08 28, 23:39)
Aš čia gal biškį ne į temą (klynkt, klynkt), bet paaiškinkit man, kokia prasmė visų šitų "razborkių"? Gal vertėtų atidaryti naują temą apie padirbtus ir visokius kitokius perdirbtus kvepalus su visom savo gerom ir blogom patirtim g.gif

Norėjau pasiūlyt tą patį drinks_cheers.gif Jau ir taip šis subforumas užtertštas beprasimškomis diskusijomis, kaip nežinau kas. Liūdna žiūrėti verysad.gif
O tema apie padirbtus kvepalus yra čia ir būtų gerai, jei moderatorė perkeltų visus paskutinius postus į ją.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 28, 22:24)
Galima ir baigti apie vyna. Tikrai, protingiausia nesivelti i gincus su zmogum, neskirianciu vyno nuo surogato. Pazadu, uzsiciaupiu. mirksiukas.gif

Protingiausia yra nerašyti nesąmonių ten, kur absoliučiai nesusigaudai. Dar nežinia, ar pati atskirtum vyną nuo surogatų. Net neabejoju, kad sukluptum ties pirmu gurkšniu.

Nuolat kalbama, kad Gariūnuose parduodami tik fake kvepalai. Bet ar tikrai šimtuproc.? Juk rūbai, avalynė iš tų pačių parduotuvių, tik pigiau. Be to dalis prekių iš tų pačių sandėlių ar galbūt vogtos. Kaip dėl kvepalų?

Kita vertus, jei ten viskas padirbiniai, tai galima su kokia pardavėja susitarus, nufotografuoti įvairius but. ir palyginti su originalais. Na čia gal utopija, bet kraštas mažas, maža kokių pažįstamų kas turi g.gif
Atsakyti
Subjektyvi, apdirbai visą subforumą - nesidomi parfumerija tai keliauk į bendraminčius, susikurk temą ir terškis ten kiek nori. Tau čia ne vieta nes čia savo nuomones išsako ir priima tos kurios bent kažkiek tuo domisi. Tavo nuomonė niekam neįdomi nes tu offtopini - kalbi apie tai ko neišmanai...
Atsakyti
O kas tau sakė, kad nesidomiu? Domiuosi ir mėgstu kvepalus, kaip ir tu ar kitos. rolleyes.gif Dėl "apdirbimo" - keista. "Apdirbančių" ir nekorektiškų komentarų iš kitų čia 99% daugiau. Kitos nekliūna?
Atsakyti
Jėzau, ar ateis kada Cikadelė pravalyti viso šito mėšlo ar ne? Jau nebeįmanoma. Gariūnai, vynai, surogatai, etc. Košmaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 29 rugpjūčio 2008 - 08:59
sveikos merginos. o nezinot ar dar gakima "Climat" kvepaliukus? g.gif
Atsakyti
Ei, mergos, kad jau vistiek tema (ir pats subforumas) apkakota iki stogo, gal norit - parašysiu superinio pyrago receptą? bigsmile.gif Žinokit nerealiai geras, kepu su šviežiom šilauogėm. biggrin.gif Tos, kurios čia tik bangas kelia - galės eit išsikept gerą saldumyną, o kitos - ramiai padiskutuos apie kvepalus biggrin.gif

Ciquita - "Climat" pardėse yra (ta prasme Kristėj, Dougase, tikrai mačiuau), vadinasi gamina biggrin.gif Tik gal ne visų konventracijų, dabar mąstau pas mus yra g.gif Nes mačiau tik EDT g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 29 rugpjūčio 2008 - 09:12