QUOTE(centifolija @ 2008 08 28, 23:49)
tinux, skeptiškai žiūriu į tavo pasakojimą, nes jis man primena pasakas apie mišrainių plovimą su Fairy prekybos centruose. Juk turėtų būti vykdoma prekių apskaita, dokumentuose figūruoti partijos kodai. Ar ne? Nedirbu prekybos srityje, neišmanau jų virtuvės, bet man labai daug klaustukų atsiranda.
O vat kas tikrai nustebino, tai tokia šauni tavo pilietinė pozicija.
Moja xata s kraju, ničievo nieznaju. Toleruoji klastojimą, kuris, tavo teigimu, vyksta? O nebijai ten pirkti skalbimo miltelių? Gal ir jie jau seniai paseno? Ar tau pasufleruoja, kuriuos saugu naudoti? Juk jeigu ir pasireikš kokia alerginė reakcija, tai juk ne tau.
Maximose misraines plauna.Be Fairy.Bet plauna.Ir desras plauna, po to aliejum tepa.Ir dar visokio velnio ten daro.Visai ne pasaka tai. O kas turetu buti, ne visada reiskia yra.
Ir kad su tais paciais dokumentais keliauja ne viena naturos partija, niekam nera paslaptis. Gal greiciau butu stebuklas, kad taip nebutu.
Del pozicijos. Galeciau netoleruoti, ir noreciau. Bet pirksiu kate maise, t.y. niekas man nebepasakys .Busiu - vsio znaju i nie s kraju. Nuo to kas pasikeis? Nustos taip daryti? Pasvajok ir praeis... Tik atsargesni bus. Daugiau naudos , ir man, ir kitiems, zinojimas kas ir kaip vyksta. Ir nevartojimas itartinu dalyku. Nesant paklausai dingsta poreikis taip elgtis.Kol musu mokesciu sistema bus tokia pat, nuo mano ar dar keliu tukstanciu pilietiskumo niekas nepasikeis.