Galima ir baigti apie vyna. Tikrai, protingiausia nesivelti i gincus su zmogum, neskirianciu vyno nuo surogato. Pazadu, uzsiciaupiu.
O apie galiojima. Nesu zinove. Tai ne apie tuos produktus, kuriems yra nurodymas- nuo atidarymo. Savom akim esu macius tik Sebastian professional plauku prieziuros priemoniu taisyma. Ten yra skaiciukai,atspausti dazais ar kazkuom. Jie puikiai nusivalo, tada patupdomas kitas stampukas. Kai man mazai galva skauda del svetimo biznio, tai nesigilinau i technologijas. Man rupejo skalbimo priemones pigiau. Jas daznai ten perku ir matau,kad zulinimo, trynimo ir panasus dalykai vyksta sekmingai toliau.
Na, tikrai neklausiu, aisku ir nesakytu.Visai nenoriu kisti savo snapa kur nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 28, 23:12)
dar paliginimas givenchy amarige...
My Webpage
Papildyta:
cavali.....ka ir noriu pasakyti kai suligini du buteliukus skirtumas akivaizdus buna....
bet nesuliginant dvieju buteliuku galvotum kad tas padielkinis visai kokybiskas..
..aisku jei dangtelis gerai uzsidarytu......
bet skirtumai tai akivaizdus kai i dviejus buteliukus ziuri.......
as irgi pastebejau kad purkstukai pas padielkas daznai buna balti....ta pati galvute is kurio purskiais kvapas......buna ir pas originalus baltos bet jos buna mazytes....o pas padielkas placios.....
Visai idomu. Dabar ir man parupo, Kad ir tas The one.O cia ir kitu kvepalu palyginimai? Einu pastudijuoti.