Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 27, 12:03)
Bus OT, jei nepatiks moderatorei, gali ištrinti. Gal kam bus įdomu. Perskaičiau apie vynų kamštelius ir risiminiau tokį dalyką apie vyną. Vyras anksčiau užsiiminėjo vynais, vyndaryste, ir nuolat dalyvaudavo pasaulinėse mugėse. Tad ten buvo pristatoma naujovė - koncentratai. Kompanijos atstovas demonstravo: sustatytos taurės, išpilstytas paprastas vanduo, su pipete įlašina ir pamaišo. Taip gaunamas pats įvairiausias vynas, nuo sausų iki pusiau saldžių ir saldžių, nuo balto iki burgundiškai raudono. V.ž. visiems skoniams. Belieka tik etiketes užklijuoti ir butelius parinkti. Kadangi nemažai metų praėjo nuo to laiko, neabejotina, kad toks koncentratų pagrindu pagamintas vynas pasiekė ir mūsų lentynas. O šiaip visas vynas yra pigus, turint omeny savikaina, tik etiketės jį padaro skirtingų kainų.

Tikriausiai panašiai ir su kvepalais.

Tas koncentratas yra koncentruotos vynuogiu sultys. Idedi vandens ir mieliu ir gauni vyna smile.gif Vynuogiu sultys saldzios ir parauginus gausis alkoholis. Cia kaip sultys is pokelio. Tik ar vadinam tai SULTIMIS? Ar daugiau GERIMU?

Atsakyti
blink.gif
As apie vyna kalbejau, bet ne apie makaluza kazkoki.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 27, 10:07)
Minejai rankines.Ten turetu buti kitaip.Keiciamas modelis.Kazkaip tik su detale viena nepastebejau.Tikra vardine turiu tik viena, ilgai studijavau kas ir kaip nenoredama  kate maise nusipirkti
Papildyta:
Pamirsau. Gal gali toj parduotuvej paklausti? As braskems esu rasius ir siuntus foto.Tik tie abu daiktai buvo pirkti pas juos, bet ne vienu kartu.Atsiprase, kad pakliuvo brokas ir dykai atsiute dar viena. Ar tiesa tai buvo, ar tik kaip sakoma-atmazke, nezinau. Bet turiniai man irgi buvo identiski.Sunaudojau abu.

del rankiniu nors ne i tema bet jei jau pradejom kalbeti tai ir baigiam.... tai turejau omeny butent louis vuitton rankines....ju klasikiniai modeliai nesikeicia.....keicia tik smulkias detales kas kelintus metus....logo zenklu vietas ant uztrauktuku and geleziniu detaliu...

o del parasymo emailo.....tai nemanau kad jie ka nors zinos..juk dirba ne profesionalai kvepalu...o paprasti darbuotojai......tai ka jie zinos... g.gif rimtas internetinis puslapis pinigus atiduos ar naujus kvepalus atsius....ar dar koki "bonusa" duos.....cia iprastas dalykas....

Atsakyti
dior jadore oroginalo ir padielkos suliginimas....

My Webpage

panasius skirtumus ir as pamaciau suliginus du butelius.....

i akis krito storesnis styklas.....auksinio kamstelio aukso atspalvis....ir raides ant dangtelio burbuliuko....
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 28, 10:32)
dior jadore oroginalo ir padielkos suliginimas....

My Webpage

panasius skirtumus ir as pamaciau suliginus du butelius.....

i akis krito storesnis styklas.....auksinio kamstelio aukso atspalvis....ir raides ant dangtelio burbuliuko....

Idomiai cia. Tada gal as taip padaryciau. Jei turiu du buteliukus, siusciau foto pardavusiems man itartina ir paprasyciau paaiskinti. Tegu ir pinigus grazintu, ir tai gerai.
Ebay nesu pirkus kvepalu. O kur tu pirkai ta itartina?
Nors siandien idomiai ryte buvo.Tai gretimoj firmoj dirbanti moteris atsinese itartinus kvepalus apziureti. Zinojo, kad as tokius turiu. The one. Pirko Kristutej.Man irgi idomus dangtelis, toks apsitrynes virsus, kaip butu ant greituju papurksta dazais. O pats buteliuko stiklas toks nelygus vietom. Mano lygus , vienodas.Ir dantelis be jokiu nelygumu. Suprask, kad gudrus.
Atsakyti
Jei kam idomu, galiu ikelt foto D&G Light Blue originaliu ir neoriginaliu palyginimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 27, 14:03)
Bus OT, jei nepatiks moderatorei, gali ištrinti. Gal kam bus įdomu. Perskaičiau apie vynų kamštelius ir risiminiau tokį dalyką apie vyną. Vyras anksčiau užsiiminėjo vynais, vyndaryste, ir nuolat dalyvaudavo pasaulinėse mugėse. Tad ten buvo pristatoma naujovė - koncentratai. Kompanijos atstovas demonstravo: sustatytos taurės, išpilstytas paprastas vanduo, su pipete įlašina ir pamaišo. Taip gaunamas pats įvairiausias vynas, nuo sausų iki pusiau saldžių ir saldžių, nuo balto iki burgundiškai raudono. V.ž. visiems skoniams. Belieka tik etiketes užklijuoti ir butelius parinkti. Kadangi nemažai metų praėjo nuo to laiko, neabejotina, kad toks koncentratų pagrindu pagamintas vynas pasiekė ir mūsų lentynas. O šiaip visas vynas yra pigus, turint omeny savikaina, tik etiketės jį padaro skirtingų kainų.

Tikriausiai panašiai ir su kvepalais.

Oi, negaliu, uzvire kraujas. Prasau tiksliai- kokioje mugeje ir kas rode. MB dirba su vynais jau anta desimtmeti, dirba ir su retesniais vynais (ne LT, o vyna gaminanciose salyse), tokio dalyko nera girdejes.
Taigi prasau tikslia informacija, nes siaip ispudis, kad kalbi apie Gariunu vynelio prilavka (jei tokia yra). Bent jau nei Milano, nei Dusseldorfo, nei Londono, nei Helsinki mugese toks dalykas yra negirdetas.

Subjektyvi, Tu nesi tikrinusis del paranojos? ar Tave gyvenime tikrai visi tik ir bando apmauti? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 28 rugpjūčio 2008 - 14:46
rutuliuk, tu taip nesikarščiuok. Ar tu manai, kad iš oro rašau tokius dalykus? doh.gif Jei ką, tai buvo Londono mugė. Metų tiksliai nepasakysiu, bet kažkur apie 94 - 98 tame periode. Jei tu manai, kad tik tavo vyras viską žino ar ko nežino, tas paranoja, gali ir suklysti.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 28, 14:59)
Nors siandien idomiai ryte buvo.Tai gretimoj firmoj dirbanti moteris atsinese itartinus kvepalus apziureti. Zinojo, kad as tokius turiu. The one. Pirko Kristutej.Man irgi idomus dangtelis, toks apsitrynes virsus, kaip butu ant greituju papurksta dazais. O pats buteliuko stiklas toks nelygus vietom. Mano lygus , vienodas.Ir dantelis be jokiu nelygumu. Suprask, kad gudrus.

ponios mielosios, o pačių kvapų nebandėt lyginti, t.y. originalo ir " ne originalo" ? jei gerai žinote kvapą, juolab gerasis kvapas po ranka, tai nosis geriausiais originalumo garantas, o ne apsitrynęs buteliukas. Aš dažnai nešiodavausi dažnai rankinėj mažą LB buteliuką, tai ir kamštelis nuo dažno naudojimo pasimesdavo tašėj, ir užrašas Light Blue vos vos apsitrynė. Na ir kas. Turėčiau panikuot dėl originalumo?
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 08 28, 17:58)
Turėčiau panikuot dėl originalumo?

Taip bigsmile.gif Ypač, jeigu pirkai Lietuvoje. Kaip žinia, Kristianoje ir Sarmoje parduoda tik fuflo. Todėl reikia pirkti testerius. Tik testerius. Nes ten - dangaus mana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 08 28, 13:44)
Oi, negaliu, uzvire kraujas. Prasau tiksliai- kokioje mugeje ir kas rode. MB dirba su vynais jau anta desimtmeti, dirba ir su retesniais vynais (ne LT, o vyna gaminanciose salyse), tokio dalyko nera girdejes.
Taigi prasau tikslia informacija, nes siaip ispudis, kad kalbi apie Gariunu vynelio prilavka (jei tokia yra). Bent jau nei Milano, nei Dusseldorfo, nei Londono, nei Helsinki mugese toks dalykas yra negirdetas.

Subjektyvi, Tu nesi tikrinusis del paranojos? ar Tave gyvenime tikrai visi tik ir bando apmauti?  cool.gif

Oi, Rutuliuk, nepyk taip baisiai. Cia kaip sultys is pokelio smile.gif Ir tai nera tokia naujove. Tarkim Lotynu Amerikos salyse, tai jau vos ne sena tradicija. Zmones sukasi kaip ismano. Cia naujo dviracio neisrado tongue.gif Tokius gerimus (nes jais nepavadinsiu vynais) galima pirkti vynuogiu koncentratais arba jau sumaisytus. Daznai tai buna itin pigus, paprastose tarose ispilstyti "gerimai" smile.gif.

Tokie "vynai" vargiai pasieka ES, nes yra griezti vyno reikalavimai, kuriu "vynuogiu pilstukai" nepraeitu. Tam butu atitinkamos etiketes ir t.t. Baimintis, kad Prancuzijoj kazkas vynukus pilsto ir i Lietuva siuncia, na tai ta pati giesme is "Pabrades kriminologija". Juolab, kad ES etiketes turi nusakyti kaip vynas buvo gaminamas.

Nepamirksim, kad ypatingai senosios vynu gamintojos kaip Prancuzija, Ispanija ir t.t. turi atitinkama klimata ir derliu vynams gaminti. Tarkim tas pats vyno butelys Ispanijoje kainuoja 3 EUR, kai Dubline sumoku po 20 EUR smile.gif Aisku,kad ieina muitai ir t.t. Bet kas be ko importavimas svetur yra didelis biznis.

Taigi, manau, jei pirksi vyna pagal gamintoja, pagal etiketes duomenis, o ne popierinese ar plastmasinese dezutes, t.y. aukstos kokybes, tai sansu nusipirkt mielemis paraugintas vynuogiu sultis sakyciau itin menkas smile.gif

Cia mano nuomone.

Zinau kt varianta, kai tarkim Kanadoje susimokejus tam tikra mokesti turi priejima prie vyno gaminimo aparatu ir pasigamini savo vyna. To pavadinkim "uzdaro kolektyvo" nariai gali ragauti, pirkti, dalintis savo pagamintais vynais. Na, tuo atveju gali tiketis BET KO smile.gif
Papildyta:
QUOTE(centifolija @ 2008 08 28, 16:08)
Taip  bigsmile.gif Ypač, jeigu pirkai Lietuvoje. Kaip žinia, Kristianoje ir Sarmoje parduoda tik fuflo. Todėl reikia pirkti testerius. Tik testerius. Nes ten - dangaus mana  bigsmile.gif

Amen lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 28, 11:59)
Idomiai cia. Tada gal as taip padaryciau. Jei turiu du buteliukus, siusciau foto pardavusiems man itartina ir paprasyciau paaiskinti. Tegu ir pinigus grazintu, ir tai gerai.
Ebay nesu pirkus kvepalu. O kur tu pirkai ta itartina?

as irgi buvau nufotkinus du butelius ir ju skirtumus....tik is telefono niekaip negalejau perkelti....buciau idejus savo pastebejimus.......drauge pirko juos i interneto ar is perfumania parduotuves(pigesniu kvepalu parduotuve).....reikes tiksliai paklausti...... g.gif ( as su savo paranoja del fuflo ir kai paranoja ivariau..uztat ir liginom buteliukus)

QUOTE(cavalli @ 2008 08 28, 12:35)
Jei kam idomu, galiu ikelt foto D&G Light Blue originaliu ir neoriginaliu palyginimui 4u.gif

butinia idek.....
QUOTE(Africa @ 2008 08 28, 14:58)
ponios mielosios, o pačių kvapų nebandėt lyginti, t.y. originalo ir " ne originalo" ?    jei gerai žinote kvapą, juolab gerasis kvapas po ranka, tai nosis geriausiais originalumo garantas, o ne apsitrynęs buteliukas.  Aš dažnai nešiodavausi dažnai rankinėj mažą LB buteliuką, tai ir kamštelis nuo dažno naudojimo pasimesdavo tašėj, ir užrašas  Light Blue vos vos apsitrynė. Na ir kas. Turėčiau panikuot dėl originalumo?

afrika as suprantu kad per ilga laika ir kamstukas apsitrina ir raides nusitrina ir kamstukas iskilsta nuo nukritimu ir t.t....bet jei kvepalai ne perseniausiai pirkti..... g.gif tai taip greitai jie nenusidevi juk...
Atsakyti