Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Isabelle @ 2008 08 26, 09:11)
taip as pvz guerlain cruel gardenia parsisiusciau ir laseli vien pauostymui....nes juos nusipirkti galima tik "boutigue"....aisku ebay jauciu yra .......bet su ebay kalba tuom ir baigta.....

Arba susitinki su bendraminčiais kurie domisi parfumerija ir pasidalins tuo lašeliu, gal net visu likučiu pirktu Guerlain boutique'e biggrin.gif Bet iki to tavo domėjimasis kvepalais ir baigiasi, sprendžiant iš tavo rašliavos.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 26, 09:14)
Tai išsikvėpink savo atliekiniais chaneliais ir slėpkis po dzūkiškais lapais.

o kas tie šanieliai? g.gif mano kaime tokių nėra unsure.gif aš nuo diedo pasikavodama "Troinoj" pasišlakstau ir skaijtauj, ka gers kvepals yr unsure.gif mislinu, ka raritets unsure.gif
Atsakyti
as kazkaip raritetu ir neturiu..... g.gif man kvapas ju kazkaip sirdziai ne meilas...jauciu dar nepribrendau..... g.gif ..opium chanel 5 guerlain shalimar.....ir daug kitu....
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 08 26, 06:19)
Arba susitinki su bendraminčiais kurie domisi parfumerija ir pasidalins tuo lašeliu, gal net visu likučiu pirktu Guerlain boutique'e  biggrin.gif Bet iki to tavo domėjimasis kvepalais ir baigiasi, sprendžiant iš tavo rašliavos.

tai va kad jau pasislepiau... 4u.gif kai prancizijoj busiu tada ir pausotysiu.....o ebay visi draugeliai su gerais atsileipimias tik daznai jie dingsta ir ebay pasako kad sorry su accountu kazkas blogai.... doh.gif
Papildyta:
merginos..padekit man save nugaleti ir uzsisakyti meginuka guerlain cruel gardenia.......is cia....

meginukas

man pilstukas vaidenasi.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 26, 08:33)

merginos..padekit man save nugaleti ir uzsisakyti meginuka guerlain cruel gardenia.......is cia....

meginukas

man pilstukas vaidenasi.... doh.gif

Konkrečiai padėt negaliu - pati užsisakinėju per pagalbininkes. Bet iš čia ir aš, ir daugelis kitų merginų užsisakinėjo - negirdėjau, kad kam būtų "pilstukas" pakliuvęs. Pagaliau, ne karvę kainuoja, ko čia bijot rizikuot.
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 26, 06:42)
Konkrečiai padėt negaliu - pati užsisakinėju per pagalbininkes. Bet iš čia ir aš, ir daugelis kitų merginų užsisakinėjo - negirdėjau, kad kam būtų "pilstukas" pakliuvęs. Pagaliau, ne karvę kainuoja, ko čia bijot rizikuot.

kainoja tai kapeikos...... 4u.gif bet kai kiekada tu kvepalu rankoj nesu turejus ir kvapo net sapnuos nesu uzuodus tai kur garanija kad kvepalai tikri ar nepraskiesti ir t.t....nu man vel paranoja.. doh.gif .nu bet mergaites uzsisakysiu.....nosis juk nenukris....... 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Isabelle - neužsisakinėk iš ten. Gi garantuotai eisi per visur lodama, kad fuflą gavai - apdirbsi gerą internetinę pardę, skirtą normaliems parfumistams.
Būk žmogus, atsiknisk nuo Perfumed Court.

Tu gi sakei kažkokia ten pardavėja parduotuvėj Amerikės dirbi - eik geriau ir nusipirk ką nors iš pardės, nereikia tau jokių parfumerinių raritetų.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 26, 06:56)
Isabelle - neužsisakinėk iš ten. Gi garantuotai eisi per visur lodama, kad fuflą gavai - apdirbsi gerą internetinę pardę, skirtą normaliems parfumistams.
Būk žmogus, atsiknisk nuo Perfumed Court.

Tu gi sakei kažkokia ten pardavėja parduotuvėj Amerikės dirbi - eik geriau ir nusipirk ką nors iš pardės, nereikia tau jokių parfumerinių raritetų.

kaip gi as losiu jei neturesiu galimybes suliginti su originalu is boutique ........ g.gif mastyk ka kalbi.....tylesiu kaip pilna burna vandens prigerus.....gal tik vidui kirminas kirbes....bet neisitikinus neloju.....deja....

o tu kas teiseja kad cia nurodymus duodi..... g.gif

smaugliau kas tau yra......gyvenimas ne mielas tau kad visas mokini gyventi...... g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Neiskentesiu ir as.
Keliu lasu pirkimas , mano nuomone, yra labai geras dalykas. Nematau jokio perdeto skupumo tame. O jei tai ne mao kvapas? Ir nepatikesiu, kad tikrai sau daug galintis leisti(finansiskai) zmogus pirktu uz kelis simtus litu kvepalu buteliuka tam , kad isitikintu jog ji reikia ismesti arba kazkam atiduoti. Zino kaip pinigu tureti, zino kaip juos ir protingai leisti. Kitaip neturetu.
Tai viena. Antra . Esu pirkus ebay ne viena kartaTik ne kvepalus, kol kas. Bet ir ten yra galimybiu pasiziureti ir issiaiskinti. Kad ir teigiama atsiliepima parasiusio dalyvio istorija.
Trecia. Jei internetine parduotuve egzistuoja jau keleta metu ir jos asortimentas tik pleciasi, nemanau, kad jiems nesvarbu pirkeju gausa ir nuomone. Issikovoti patikimuma nera lengva, kam ji sugadinti del trumpalaikio biznio?
Kai kuriu gamintoju psl. buna nuorodu kur galima ju gaminiu isigyti online. Kokio kvailumo reikia buti, kad siulyti niekala?
Sutinku , internete visko yra. Bet yra gera patarle- d... ir baznycioj lupa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 26, 07:01)
lezbetiskumo pas mane zero... biggrin.gif  butum bernelis  kitaip kalbetumem.... biggrin.gif

as is interneto kvepalu nepirksiu(nebent mineti mano puslapiai nes tomis parduotuvemis pasitikiu)....nes nusivyliau....ir ne viena karta.....

Isabelle, gyvenau as ne tik Cikagoje, bet del to niekam dar nesokau i akis. Tai, kad gyveni svetur neduoda teises ir priezasties kitus vadinti siauraprociais.
Yra galimybiu apribojimai ir norai. Merginos noredamos vienu ar kitu kvepalu ju iesko ir randa. Tavo nusivylimai pirkiniais internetu nera aksioma. Greiciau tai nesugebejimas atsirinkti, pasiklausti, paieskoti. Tai as vadinu tam tikru ribotumu. Galimybes leidzia? Prasome ir toliau sekmingai pirkti Sephor'oje ar Macys, bet nereikia kitu pirstais badyti vien del to, kad ne visu galimybes vienodos.
Gal tau tie 20ml yra verti siuksliu dezes, kitiems, tai vis dar kvepalai, nes juos vertina ne pagal kieki, o pagal turini.

Atsakyti
prie ko cia ta cikaga....jei merginos gali sau leisti kvepalus pirkti kristianoj...tai usa parduotuviu kaina kaip sephoros mazesne nei kristijanos vistiek.....

tik skirtumas kad nei kristijanoj nei sephoroj nebuna daug raritetu.....todel ir tenka ieskoti is internetiniu parduotuviu...

o pirkdama kvepalus is keliu internetiniu parduotuviu tikrai nepuoliau ant pirmu pasitaikiusiu ir pigiausiau kvepalu... ne viena diena skaiciau atsileipimus apie jas.....o geru atsileipimu bala uzkele tokei atsiliepimai kaip greitas atsiuntimas...gera kaina .. geras susikalbejimas ir tt.......tokie atsileipimai demesio neverti.....
Atsakyti
Tiesa, esu pirkus is vadinamu braskiu.Ne viena karta. Ir teko Chanel Chanse pirkti oro uoste Vilniuj. Vos ne mikroskopu ieskojom skirtumo.Na, neradom.Nors siuncia is Honkongo.
Ir kodel tureciau pirkti Macys? Nebent kazkas tokio, ko nera kitur.
Vienu kvepalus maciau Macys.Paprasiau UK gyvenancio zmogaus paziureti parduotuvese. Kaina dvigubai mazesne nei Macys.O gal ten irgi niekalas?

Nepyk, Isabelle , bet jausmas po tavo kometaru, kad cia plepa visiskos vistos.Kaip dar moka internetu naudotis doh.gif
Papildyta:
Jei pasidalintum tikrais faktais - kas , kur, kodel negerai buvo, butu malonu . O ne tai, kaip atskirti rimta komentara nuo orinio.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 26, 10:26)
Sveikos.
Neiskentesiu ir as.
Keliu lasu pirkimas , mano nuomone, yra labai geras dalykas. Nematau jokio perdeto skupumo tame. O jei tai ne mao kvapas? Ir nepatikesiu, kad tikrai sau daug galintis leisti(finansiskai) zmogus pirktu uz kelis simtus litu kvepalu buteliuka tam , kad isitikintu jog ji reikia ismesti arba kazkam atiduoti. Zino kaip pinigu tureti, zino kaip juos ir protingai leisti. Kitaip neturetu.

Tikrai sutinku, kad jei striuka su finansais, daug nepašokinėsi, imi kas yra. Bet tai kaip bebūtų kvepalai ne pirmo būtinumo prekė, kai be jų negali nei gyventi, nei egzistuoti. Be to tų pardavėjų n ir k, gali rasti optimaliausią variantą, nusiderėti. Juk ne visi miega patalynėje iš padėvėtų rūbų parduotuvių ar perka padėvėtus apatinius, nors yra ir tokių. Tik nesakykit, kad nėra išeities miegoti naujoje, nenuskalbtoje. 4u.gif Daug yra pvz., kai tarp naujo ir iš antrų rankų daikto kainų skirtumas yra labai nežymus. Tiesiog žmonės arba tingi ieškoti, arba tiesiog įsitikinę, kad iš antrų rankų, padėvėtas visuomet bus pigiau.
Atsakyti