Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Gervela @ 2008 08 25, 21:56)

stovi turgely su kašikais ir garsiai rėkauji: kam šaneliaus, kam versačės, šviežio išpilstymo, natūraliai tręšti  lotuliukas.gif o čia ateina babcė iš kito turgaus ir suvaro tave, kad pernykščias šanielius lotuliukas.gif

Nea, aš stoviu sau ir tyliai ramiai iš po skverno bandau juos prastumti, o ateina ta babcė ir rėkauja. Nu ko jai rėkaut jei pati neperka. Ko iš vis į tą turgų eit unsure.gif
Atsakyti
Ferrari, forumas yra ta vieta, kurioje visi ir visos dalinasi savo pastebėjimais apie viską. Jei tau nepatiko konkreti nuomonė, kažkur užtrumpino, nereikia savo asmeninio nepasitenkinimo karti kaip nežinia ko, lyg tave asmeniškai būčiau prikalus prie kryžiaus. Tau patinka, kiti perka, valio. Bet parašyta nuomonė, tai nėra asmeninis konkretaus žmogaus įžeidimas ir nereikia prisiimti sau.
Papildyta:
centifolija, pats pardavimo procesas yra normalus, maža kas kam netiko ar nusibodo, viskas šiais laikais yra perkama ir parduodama. Bet šokiruoja kitkas, ką ir minėjau, visiškų likučių pardavinėjimas už pinigus. Kai pvz. 100 ml buteliuke liko vos 20 ml ar dar mažiau. Vadinasi galbūt pardavėja n metų purškaliojosi, gal kur voliojosi stalčiuj ir nusprendė dar tuo pačiu paverslaut. Jei atvirai, man būtų gėda tokius ir mamai ar draugei atiduoti. Jausčiausi ne ką geriau, nei atiduodama Smaugliaus anksčiau paminėtus nudėvėtus triusikus. Bet kitoms tas negalioja, jos jaučiasi puikiai parduodamos ar pirkdamos likučius, ir tebūnie.

Dėl kremų ir kt. kosmetikos - nesąmonė. Nebent ta kosmetika būtų su dozatoriumi, bet ir tai. Iš viso tas atliekų pardavinėjimas yra kažkoks švelniai tariant keistas g.gif Bet jei yra poreikis, bus ir pasiūla.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 22:27)
Ferrari, forumas yra ta vieta, kurioje visi ir visos dalinasi savo pastebėjimais apie viską. Jei tau nepatiko konkreti nuomonė, kažkur užtrumpino, nereikia savo asmeninio nepasitenkinimo karti kaip nežinia ko, lyg tave asmeniškai būčiau prikalus prie kryžiaus. Tau patinka, kiti perka, valio. Bet parašyta nuomonė, tai nėra asmeninis konkretaus žmogaus įžeidimas ir nereikia prisiimti sau.

aš nei susireikšminu, nei priimu kažką asmeniškai, man iki lempos tavo nuomonė, juo labiau kvepalų temose. Tavo pastebėjimai praktiškai visose SM subforumų temose yra provokacija.
Man tik įdomu iki kiek tavo smegenų vingiai vingiuoti ir dėl ko tu tą darai, jauti kažkokį pasitenkinimą, o gal tai kažkokių kompleksų padariniai g.gif

Bet tema ne apie tave ir ne apie mane doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 25, 18:56)
1. perskaičiau ir kažkaip suabejojau- kvepalai turi lytį? g.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Kairėje kvepaliukai su pimpaliukais, dešinėje- be pimpaliukų lotuliukas.gif tik paskui "sujungė", apie kokią lytį čia kalba lotuliukas.gif

2. oi..... čia priėjo Isabelle...... Kūkū? (eee, o  kaip taisyklingai rašosi- kuku, kukū ar kūkū? g.gif ) ....... tu mąstyk, kokią pardę pasiūlei....... nei Sephora, nei Neimann, ujeee......  biggrin.gif
Papildyta:
stovi turgely su kašikais ir garsiai rėkauji: kam šaneliaus, kam versačės, šviežio išpilstymo, natūraliai tręšti  lotuliukas.gif o čia ateina babcė iš kito turgaus ir suvaro tave, kad pernykščias šanielius lotuliukas.gif

gervela o as tau naktim nesisapnuoju... g.gif ziurek dar is po kokio kampo smekla islysiu..... smile.gif
keista tu mergiote.....ateini ir temas darkais su savo isvedziojimais.... doh.gif tu ne kitus matyk..kas ka parase.....kas kokias nesamones kalba.... kas ka kas ana..... o save matyk ir liesk zmonems savo nuomone parasyti..viesas forumas..nuomoniu forumas..o ne viesas izeidinejimu forumas....ar zmoniu atikeciu kabinimo forumas........nes kitiems gal tu kvaila atrodai...... mirksiukas.gif
Papildyta:
subjaktyvi....tu uzsieni gyveni ar gyvenai....? nes mastai kitaip nei dauguma............ drinks_cheers.gif mastai biski placiau..... sita mano fraze dabar nuskambes savo durnais komentarais per puse forumo..... doh.gif cool.gif

Papildyta:
subjaktyvi man irgi buvo labai keista kaip galima pardavineti likucius.... g.gif atiduok galu gale uz sampano bonke ar saldainius....ar siep gera darba padaryk atiduok kam labai reikia su kvapu susipazinti..... bet daugumai merginoms atrodo normalus dalykas tokie pardavinejimai........tai paskui ir pagalvojau..juk lt susideda is zemaiciu suvalku dzuku aukstaiciu....daug anekdotu prikurta su zemaiciais ir suvalkais.....kaip sako suvalkai net muse i rusija nuvarytu uz rubli... biggrin.gif o cia juk likutis KVEPALU ...negi ismesi...... biggrin.gif sirdis sustos.... cool.gif
Atsakyti
Isabelle, tu nesinervink, negi nematai, kad aš tave įsimylėjusi, tu mano autoritetas, todėl negaliu nustoti tavęs citavusi ir nuolat skaičiusi, ką parašei wub.gif wub.gif wub.gif daužai man širdį, kai sakai, kad aš tau kvaila atrodau wub.gif wub.gif wub.gif

į temą- perku ir pirksiu internetu, ir nematau jokios problemos drinks_cheers.gif ir tikrai nepastebėjau jokio skirtumo tarp kvepalų, pirktų Marrionaud, Sephora ar Douglas parduotuvėse, nuo pirktų iš fragrancex ir panašių parduotuvių cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 26, 05:46)
į temą- perku ir pirksiu internetu, ir nematau jokios problemos drinks_cheers.gif

Tai tavo mąstymas siauras. Turbūt iš Lietuvos nesi nosies iškišusi...
Atsakyti
lezbetiskumo pas mane zero... biggrin.gif butum bernelis kitaip kalbetumem.... biggrin.gif

as is interneto kvepalu nepirksiu(nebent mineti mano puslapiai nes tomis parduotuvemis pasitikiu)....nes nusivyliau....ir ne viena karta.....

Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 08 26, 08:35)
subjaktyvi man irgi buvo labai keista kaip galima pardavineti likucius.... g.gif atiduok galu gale uz sampano bonke ar saldainius....ar siep gera darba padaryk atiduok kam labai reikia su kvapu susipazinti.....  bet daugumai merginoms atrodo normalus dalykas tokie pardavinejimai........tai paskui ir pagalvojau..juk lt susideda is zemaiciu suvalku dzuku aukstaiciu....daug anekdotu prikurta su zemaiciais ir suvalkais.....kaip sako suvalkai net muse i rusija nuvarytu uz rubli... biggrin.gif  o cia juk likutis KVEPALU ...negi ismesi...... biggrin.gif sirdis sustos.... cool.gif

Kai nesidomi parfumerija, tai gal ir nenutuoki jog kvepalų likučių ar atomaizerių pardavinėjimas klesti visame pasaulyje, ne tik tarp žemaičių, dzūkų ir aukštaičių smile.gif Kvepalai vertinami kiek kitaip nei triusikėliai, todėl nemėtomi į visas puses už bonkę šampės.
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 26, 05:52)

panele kiausineine....seis laikai visi nosi i uzsieni kisa.....papolsiauti ..pakeliauti...ar kokiu braskiu paraveti....ne be rusu laikai..... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 08 26, 06:03)
Kai nesidomi parfumerija, tai gal ir nenutuoki jog kvepalų likučių ar atomaizerių pardavinėjimas klesti visame pasaulyje, ne tik tarp žemaičių, dzūkų ir aukštaičių smile.gif Kvepalai vertinami kiek kitaip nei triusikėliai, todėl nemėtomi į visas puses už bonkę šampės.

jei chanel ir diorus ir versace skaitai raritetais tada jo.....cia ne triusikeliai.....bet supermamos turgelyje ne karta kalbejo merginos apie originalus ir su svirkstu pripursckiamus kokio nori kiekio kvepalus...... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 26, 08:52)

jep unsure.gif nei nosies, nei akies, nei kepenų nesu iškišusi schmoll.gif verysad.gif va, sumoku kaimynui studentui, kad už mane SM rašinėtų, iš kur man nabagei mokėti kompu ir internetu naudotis, kai gyvenu gūūūdžiame užkampyjeeeee.......

QUOTE(Isabelle @ 2008 08 26, 09:07)
jei chanel ir diorus ir versace skaitai raritetais tada jo.....cia ne triusikeliai.....

o bent žinai, kas parfumerijos pasaulyje traktuojami kaip "raritetai"? mirksiukas.gif
Atsakyti
taip as pvz guerlain cruel gardenia parsisiusciau ir laseli vien pauostymui....nes juos nusipirkti galima tik "boutigue"....aisku ebay jauciu yra .......bet su ebay kalba tuom ir baigta.....
Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 08 26, 06:09)
jep unsure.gif nei nosies, nei akies, nei kepenų nesu iškišusi schmoll.gif  verysad.gif va, sumoku kaimynui studentui, kad už mane SM rašinėtų, iš kur man nabagei mokėti kompu ir internetu naudotis, kai gyvenu gūūūdžiame užkampyjeeeee.......
o bent žinai, kas parfumerijos pasaulyje traktuojami kaip "raritetai"? mirksiukas.gif

tikrai ne chanel chance ir ne versace crystal noir ar bright crystal...
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 26, 06:09)
jep unsure.gif nei nosies, nei akies, nei kepenų nesu iškišusi schmoll.gif  verysad.gif va, sumoku kaimynui studentui, kad už mane SM rašinėtų, iš kur man nabagei mokėti kompu ir internetu naudotis, kai gyvenu gūūūdžiame užkampyjeeeee.......

Tai išsikvėpink savo atliekiniais chaneliais ir slėpkis po dzūkiškais lapais. Aiškins čia, kaip gyventi, perspektyviam, plačių pažiūrų ir dar platesnio išprusimo jaunimui.
Atsakyti