Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

biologe, tikrai sutinku dėl pabandymo ir tai, kad ne visuomet esi garantuotas tinkamomis laikymo sąlygomis. Bet ar negali sugadinti įspūdžio, jei bandai nusivedėjusį kvapą?

QUOTE(biologė @ 2008 08 25, 14:55)
Dabar tik pasižiūrėjau, kad mes čia ne visai į temą blush2.gif  Persiprašau visų, kam nepatiko.

Tema apie pirkimą internete, tad gal nelabai nusidėjom unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 25, 14:59)
Subjektyvi, tavo postas toks isteriškas, kad galima pagalvot, jog tau šautuvą į smilkinį įstatęs kažkas liepė SM turguje padėvėtus triusikėlius pirkiti ir iš karto apsimauti.

Kiek matau tavo pareplikavimus mano atžvilgiu, jie šimtaprocentaliai yra negatyvi. Gal tu neskaityk, kas rašo, o ką rašo. Bus objektyviau. Mano pastebėjimas ne isteriškas ir ne apie padėvėtus triusikus.
Atsakyti
Pirkau neseniai www.fragrancex.com kelis rinkinius dovanoms.Patiko,nes atsiunte gana greitai-per 10 dienu,gerai supakuoti didelese dezese,kainos buvo isspausdintos mazesnes,tad neuzkliuvo muitinei thumbup.gif Manau,kad originalus...
Ir kas geriausia-nemokamas siuntimas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 25 rugpjūčio 2008 - 14:05
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 14:01)
Bet ar negali sugadinti įspūdžio, jei bandai nusivedėjusį kvapą?

Gali. Bet realiai normaliose salygose kvepalai kelis metus kvapo nepakeičia... Bent jau aš tik vienintelį kartą uosčiau siaubingo, aiškiai pasikeitusio kvapo kvepalus. Ir tas kartas buvo parduotuvėj - matyt, testeris prastovėjo po lempa nuo Smetonos laikų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 08 25, 15:06)
Gali. Bet realiai normaliose salygose kvepalai kelis metus kvapo nepakeičia... Bent jau aš tik vienintelį kartą uosčiau siaubingo, aiškiai pasikeitusio kvapo kvepalus. Ir tas kartas buvo parduotuvėj - matyt, testeris prastovėjo po lempa nuo Smetonos laikų lotuliukas.gif

Gal jus dviese diskutuokite az?Netinka jusu postai i sia tema doh.gif .............
Atsakyti
xde, viskas čia gerai, tegu diskutuoja.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 14:31)
Nenoriu rašyti kažkur kitur, nes internete apstu skelbimų apie parduodamus kvepalus. Kaip tik šiandien visai atsitiktinai patekau į SM skelbimų temą, kur merginos parduoda savo "kolekcijas". Buvau šokiruota to, kad yra tokių pardavėjų, kurios pardavinėja atliekas.

O kodėl tu dėl to suki sau galvą? Koks tau skirtumas kokio senumo ir kokią liekaną aš nusipirksiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 14:56)
Dar norėjau pasitikslinti iš labiau patyrusių. Kai rašo skelbime "testeris be kamštelio" - tai čia kvepalai - testeriai, pavogti iš parduotuvių, ar kaip?

užeik į fragranceshop.com nueik prie testerių ir pasirink pagal lytį kas domina, galima rasti labai geromis kainomis originalių kvepaliukų, testerinis kvapas man analogiškas originaliam su dežute esančiam kvapui.
Šalia testerių yra parašyta"one cap" tai taip ir gauname be kamštelių, jie būna įdėti į dežutę ant kurios parašytas "Tester" žodelis ir tiek.
manau jei nori ne dovanai o sau, kodėl gi mokėt 50usd kai už 38 galima testeriuką ax.gif o patikrintos parduotuvės fuflo neparduoda, bent neteko nusivilti rolleyes.gif
QUOTE(Smauglius @ 2008 08 25, 14:59)
Subjektyvi, tavo postas toks isteriškas, kad galima pagalvot, jog tau šautuvą į smilkinį įstatęs kažkas liepė SM turguje padėvėtus triusikėlius pirkiti ir iš karto apsimauti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingakalnis: 25 rugpjūčio 2008 - 19:09
QUOTE(Ferrari @ 2008 08 25, 17:24)
O kodėl tu dėl to suki sau galvą? Koks tau skirtumas kokio senumo ir kokią liekaną aš nusipirksiu?  g.gif

Man tikrai jokio skirtumo, ką pirksi, nei man galva dėl to skaudės. Ne tau tai ir skirta. Kam čia tiek susireikšminti?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 21:12)
Man tikrai jokio skirtumo, ką pirksi, nei man galva dėl to skaudės. Ne tau tai ir skirta. Kam čia tiek susireikšminti?

Nesusireikšminu, tiesiog ir pati tam turgelyje dalyvauju.
O kodėl tau rūpi tarkim, ne mano, o panelės Marytės nupsipirkti kvepalai, tegu ir ne pirmos jaunystės likutis. Kodėl TAU dėl to skauda galvą? Tau tai nepriimtina, nepirk, nedalyvauk tame ir negydyk kitų savo subjektyviais pastebėjimas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 08 25, 20:07)
1. nueik prie testerių ir pasirink pagal lytį kas domina,

2. o patikrintos parduotuvės fuflo  neparduoda, bent neteko nusivilti 

1. perskaičiau ir kažkaip suabejojau- kvepalai turi lytį? g.gif doh.gif lotuliukas.gif Kairėje kvepaliukai su pimpaliukais, dešinėje- be pimpaliukų lotuliukas.gif tik paskui "sujungė", apie kokią lytį čia kalba lotuliukas.gif

2. oi..... čia priėjo Isabelle...... Kūkū? (eee, o kaip taisyklingai rašosi- kuku, kukū ar kūkū? g.gif ) ....... tu mąstyk, kokią pardę pasiūlei....... nei Sephora, nei Neimann, ujeee...... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 08 25, 21:49)
tiesiog ir pati tam turgelyje dalyvauju.

stovi turgely su kašikais ir garsiai rėkauji: kam šaneliaus, kam versačės, šviežio išpilstymo, natūraliai tręšti lotuliukas.gif o čia ateina babcė iš kito turgaus ir suvaro tave, kad pernykščias šanielius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 08 25, 21:49)
O kodėl tau rūpi tarkim, ne mano, o panelės Marytės nupsipirkti kvepalai, tegu ir ne pirmos jaunystės likutis. Kodėl TAU dėl to skauda galvą? Tau tai nepriimtina, nepirk, nedalyvauk tame ir negydyk kitų savo subjektyviais pastebėjimas  cool.gif

Gal jai tiesiog smalsu? g.gif

Kai pirmą kartą SMe užmačiau kosmetikos išparduotuvę, buvau švelniai nukraupusi, kad parduodami naudoti lūpdažiai, pirštais kabinami kremai ir pan. Man tai nepriimtina. Tai kodėl turėtų stebinti, kad kitam žmogui nepriimtina (galbūt) naudoti kvepalai? unsure.gif
Atsakyti
Subjektyvi kokios sirses tave sugele sia vasara?

Gervela ziurau daugtaskiais uzsikretei biggrin.gif ...........
Atsakyti