Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

O kai daugiau liks, tai lagaminais kas mėnesį perkat, kad likučių neliktų?
Atsakyti
nesuprantu cool.gif konfliktiski zmones siais laikais ne tas zodis lotuliukas.gif ar cia i forumus ateina savo pykti isliet unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 20, 11:59)
nesuprantu cool.gif  konfliktiski zmones siais laikais ne tas zodis lotuliukas.gif  ar cia i forumus ateina savo pykti isliet unsure.gif  ?

Ne, ateina naujų konfliktų (rietenų) išprovokuoti. Deja, paskutiniu metu jai nebesiseka to padaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 20 rugpjūčio 2008 - 13:08
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 19, 12:48)
na kagi dabar jau galiu drasiai rekomenduot fragranceX.com thumbup.gif
mano Hermes stebuklingas vanduo parkeliavo per 12 dienu nuo uzsakymo thumbup.gif  be jokiu muitu ir siuntimo mokesciu tongue.gif  o jau kvepia wub.gif

drinks_cheers.gif Pirkau ir as is ten pat-viskas tvarkoj mirksiukas.gif Dabar ziurineju www.perfumenetwork.com, bet tai , kad ten tai kas mane domina raso kaip available, o jau i krepseli kai pradedu kraut snipstas gaunas, tipo jau nera pardavime siuo metu doh.gif Ir kelis variantus bandziau, visus sitaip blink.gif g.gif
Atsakyti
Man patiko lietuviška e-parduotuvė Perfumit - nusipirkau Cartier kvepaliukus žymiai pigiau, greitai gavau, jokių nusiskundimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 20, 11:59)
nesuprantu cool.gif  konfliktiski zmones siais laikais ne tas zodis lotuliukas.gif  ar cia i forumus ateina savo pykti isliet unsure.gif  ?

Kai su jumoru prastokai, tai gaunasi kaip pyktis lotuliukas.gif

Bolero, ir kiek kainuoja pristatymas?
Atsakyti
Nenoriu rašyti kažkur kitur, nes internete apstu skelbimų apie parduodamus kvepalus. Kaip tik šiandien visai atsitiktinai patekau į SM skelbimų temą, kur merginos parduoda savo "kolekcijas". Buvau šokiruota to, kad yra tokių pardavėjų, kurios pardavinėja atliekas. Man būtų gėda net išstatyti tokius likučius, o čia dar kainas plėšia doh.gif Dar suprasčiau, kai parduoda naujus, be pakuotės, bet pauostytus, vos kelis ml nupurkštus, trečdalį nupurkšta, kad nors pirkėjui būtų padorus likutis. Nors ir užtikrinate, kad kvepalai nekeičia kvapo, jei juos tinkamai laikai. Bet abejoju, kad taip jau tinkama, tamsoje ir t.t. sandėliuoja visos šio forumo lankytojos. Bet jei tie kvapai nupušę ir dar gėdingas likutis - tai gal verčiau ne pardavinėti, o mesti į šiukšliadėžę? g.gif Yra tokių "prekybininkių",kurioms negėda senus skudurus, nudrožtus rankinukus, nuklaipytus batus už pinigus pardavinėti, bet ten ir kainos "atatinkamos".
Atsakyti
Subjektyvi, nėra taip baisu, kaip tau atrodo smile.gif Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kas pardavinėja - jeigu dalyvė, kuri domisi kvepalais, nematau problemos. Jeigu atsitiktinis žmogus, aš nepirkčiau neįsitikinusi, kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 13:31)
Buvau šokiruota to, kad yra tokių pardavėjų, kurios pardavinėja atliekas. Man būtų gėda net išstatyti tokius likučius, o čia dar kainas plėšia doh.gif

Na, tas "atliekos" žiaurokai skamba... Iš dalies sutinku - pirkėja nežino, kokiom sąlygom ir kiek laiko tie kvepalai išbuvę, visada yra rizikos ir tenka pasikliaut pardavėjos žodžiu (nors daugelis pardavėjų čia jau ne nuo vakar, parduoda kažką ne pirmą kartą ir jų reputacija duoda šiokias tokias garantijas). O štai dėl kiekio galvoju taip - gal pabandymui ar susipažinimui su kvapu kaip tik ir norisi nebrangiai nedidelio kiekio. Kvepalai juk pirštais nečiupinėjami, kad ir likutis.

Dabar tik pasižiūrėjau, kad mes čia ne visai į temą blush2.gif Persiprašau visų, kam nepatiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 25 rugpjūčio 2008 - 13:57
Dar norėjau pasitikslinti iš labiau patyrusių. Kai rašo skelbime "testeris be kamštelio" - tai čia kvepalai - testeriai, pavogti iš parduotuvių, ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 13:56)
Dar norėjau pasitikslinti iš labiau patyrusių. Kai rašo skelbime "testeris be kamštelio" - tai čia kvepalai - testeriai, pavogti iš parduotuvių, ar kaip?

lotuliukas.gif Nežinau, kaip juos pardavėjos gauna, bet esu tikra, kad 99,9 proc. nevagia. Testeriai (kurie gamintojo pakuojami ir etiketuojami kaip testeriai) dažnai būna be kamštelių. Matyt, dėl to, kad testeris skirtas iškart pastatyt ant lentynos testavimui.
Atsakyti

Subjektyvi, tavo postas toks isteriškas, kad galima pagalvot, jog tau šautuvą į smilkinį įstatęs kažkas liepė SM turguje padėvėtus triusikėlius pirkiti ir iš karto apsimauti.

Atsakyti