O kai daugiau liks, tai lagaminais kas mėnesį perkat, kad likučių neliktų?
nesuprantu konfliktiski zmones siais laikais ne tas zodis ar cia i forumus ateina savo pykti isliet ?
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 20, 11:59)
nesuprantu konfliktiski zmones siais laikais ne tas zodis ar cia i forumus ateina savo pykti isliet ?
Ne, ateina naujų konfliktų (rietenų) išprovokuoti. Deja, paskutiniu metu jai nebesiseka to padaryti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 19, 12:48)
na kagi dabar jau galiu drasiai rekomenduot fragranceX.com
mano Hermes stebuklingas vanduo parkeliavo per 12 dienu nuo uzsakymo be jokiu muitu ir siuntimo mokesciu o jau kvepia
mano Hermes stebuklingas vanduo parkeliavo per 12 dienu nuo uzsakymo be jokiu muitu ir siuntimo mokesciu o jau kvepia
Pirkau ir as is ten pat-viskas tvarkoj Dabar ziurineju www.perfumenetwork.com, bet tai , kad ten tai kas mane domina raso kaip available, o jau i krepseli kai pradedu kraut snipstas gaunas, tipo jau nera pardavime siuo metu Ir kelis variantus bandziau, visus sitaip
Man patiko lietuviška e-parduotuvė Perfumit - nusipirkau Cartier kvepaliukus žymiai pigiau, greitai gavau, jokių nusiskundimų
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 20, 11:59)
Kai su jumoru prastokai, tai gaunasi kaip pyktis
Bolero, ir kiek kainuoja pristatymas?
Nenoriu rašyti kažkur kitur, nes internete apstu skelbimų apie parduodamus kvepalus. Kaip tik šiandien visai atsitiktinai patekau į SM skelbimų temą, kur merginos parduoda savo "kolekcijas". Buvau šokiruota to, kad yra tokių pardavėjų, kurios pardavinėja atliekas. Man būtų gėda net išstatyti tokius likučius, o čia dar kainas plėšia Dar suprasčiau, kai parduoda naujus, be pakuotės, bet pauostytus, vos kelis ml nupurkštus, trečdalį nupurkšta, kad nors pirkėjui būtų padorus likutis. Nors ir užtikrinate, kad kvepalai nekeičia kvapo, jei juos tinkamai laikai. Bet abejoju, kad taip jau tinkama, tamsoje ir t.t. sandėliuoja visos šio forumo lankytojos. Bet jei tie kvapai nupušę ir dar gėdingas likutis - tai gal verčiau ne pardavinėti, o mesti į šiukšliadėžę? Yra tokių "prekybininkių",kurioms negėda senus skudurus, nudrožtus rankinukus, nuklaipytus batus už pinigus pardavinėti, bet ten ir kainos "atatinkamos".
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 13:31)
Buvau šokiruota to, kad yra tokių pardavėjų, kurios pardavinėja atliekas. Man būtų gėda net išstatyti tokius likučius, o čia dar kainas plėšia
Na, tas "atliekos" žiaurokai skamba... Iš dalies sutinku - pirkėja nežino, kokiom sąlygom ir kiek laiko tie kvepalai išbuvę, visada yra rizikos ir tenka pasikliaut pardavėjos žodžiu (nors daugelis pardavėjų čia jau ne nuo vakar, parduoda kažką ne pirmą kartą ir jų reputacija duoda šiokias tokias garantijas). O štai dėl kiekio galvoju taip - gal pabandymui ar susipažinimui su kvapu kaip tik ir norisi nebrangiai nedidelio kiekio. Kvepalai juk pirštais nečiupinėjami, kad ir likutis.
Dabar tik pasižiūrėjau, kad mes čia ne visai į temą Persiprašau visų, kam nepatiko.
Dar norėjau pasitikslinti iš labiau patyrusių. Kai rašo skelbime "testeris be kamštelio" - tai čia kvepalai - testeriai, pavogti iš parduotuvių, ar kaip?
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 25, 13:56)
Dar norėjau pasitikslinti iš labiau patyrusių. Kai rašo skelbime "testeris be kamštelio" - tai čia kvepalai - testeriai, pavogti iš parduotuvių, ar kaip?
Nežinau, kaip juos pardavėjos gauna, bet esu tikra, kad 99,9 proc. nevagia. Testeriai (kurie gamintojo pakuojami ir etiketuojami kaip testeriai) dažnai būna be kamštelių. Matyt, dėl to, kad testeris skirtas iškart pastatyt ant lentynos testavimui.
Subjektyvi, tavo postas toks isteriškas, kad galima pagalvot, jog tau šautuvą į smilkinį įstatęs kažkas liepė SM turguje padėvėtus triusikėlius pirkiti ir iš karto apsimauti.