Įkraunama...
Įkraunama...

Ar perkate kvepalus internete?

QUOTE(Isabelle @ 2008 08 15, 09:46)
nieko as nebenoriu jums irodyti...... doh.gif  pirkit is ebay ir visokiu internetiniu neaiskiu parduotuviu ir bukit laimingos.....ir kvepekit skaniai......ir nesukit galvos apie originaluma....ar sviezuma....

juk jus pacios protingiausios ir ismananciausios...o mes  noredamos tik gero ...esam  kvailes nuobodzios ir durnes..... doh.gif tebunie......
irnesakyk.gif

svarbu nusistatymas......ir saves nuteikimas kad kokybe gera tai ir originalas....juk is uzsienio...is amerikos......
viskas pasiduodu....
000189.gif  000189.gif

jau po truputeli pradeda atsibosti wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 08 15, 10:31)
Isabelle, klausimas truputį ne į temą. Ar tie tavo taškiukai - vienur trys, kitur šeši - ką nors reiškia ar klavišas stringa?  ax.gif

rankos dreba..... biggrin.gif ir taskiukai pasispaudzia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 15, 12:26)
o aš netikiu, kad jose paddielkių nebūna......  cool.gif kodėl tokia užtikrinta, kad visur kitur pilna fuflo, o čia- nea, čia jau aukso kasyklos......  unsure.gif

apie kokias cia aukso kasyklas kalbi......pamastyk pati.....kuo skiriasi parduotuves nuo internetiniu parduotuviu.....(normaliu parduotuviu internetiniai puslapiai nesiskaito)

parduotuves yra dideles kompanijos corporacijos ir t.t....su visais direktoriais menedzerais darbuotojais ir t.t....yra mokami mokesciai.....yra sutartys su kompanijomis dizainieriais gamyklomis ir tt...prekes gauna tiesiogiai is gamyklu, fabriku...kiekviena firma atsako uz savo prekes nes parduotuves su kuriomis padarytos sutartis turi teise prekiauti ju daiktais........sutarciu pazeidimas daeina iki tiesmu baudu ir tt......jei issiaikintu kad padielka koks nors daiktas ta firma imtusi veismu issiaiskinti kas kaip ir kur...padengtu visus nuostolius jei reiketu ir iki teismu daeitu......

o internetines parduotuves....atsidarai savo internetini bizni...sumoki mokesti....susimoki uz internetine programa ir viskas.....ir pardavineji ka nori.....nezinai is kur gauna prekes.......kokios tos prekes ir tt.....pasiskusti del prekiu defektu negali....nes nera kam.....skusies jiems patiems grazins pinigus....issiaikinus kad preke padielka internetines parduotuves neapskusi....nes internetines parduotuves neturi atsakomybes uz preke..nes nebendrauja tiesiogiai su gamintojais........grazins pinigus ir viskas......iki tiesmu nedaeis nes nera pazeidimu ....nera kontraktu ..nera taisykliu.....

skirtumu labai daug tarp parduotuviu ir internetiniu parduotuviu..kur bizni atsidare zmones ir is savo namu dirba..arba is nuomotu patalpu.....nera pilnos sistemos kaip parduotuvese.....

va ir visas skirtumas......

isvadas darykit pacios.....
internetini puslapi visi gali atsidaryti kas tik nori......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isabelle: 16 rugpjūčio 2008 - 07:12
Isabelle, mes jau puikiai susipazinoma su tavo nuomone apie internetines pardes, tai gal jau gana?! dirol.gif netersk eterio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 16 rugpjūčio 2008 - 12:48
QUOTE(Sasuke @ 2008 08 11, 14:02)
Čia gal nevisai į temą, bet gal kuri mama, jau ten užsisakinėjusi, galėtų parašyti į AŽ, dėl užsakinėjimo www.fragrancex.com , nes man ten nelabai aiškus apmokėjimas. T.y. ką ten kur įrašyt ir ar tai visiškai saugu. Nes užsakinėju internetu beveik pirmą kartą, o be to ir su anglų ne kaži kas...  blush2.gif
Būčiau labai dėkinga.

Nejaugi nieks negalit parašyt... ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2008 08 17, 20:03)
Nejaugi nieks negalit parašyt... ?  verysad.gif

ten kur prašo pasirinkti kortelės tipą, paspaudi ant tos, kokią turi ir tada suvedi nr. ir dar prašomą papildomą Nr., ten paaiškinta vaizdžiai su paveiksliukais. atsiunčia el.paštu patvirtinimą, kad užsakymui suteiktas toks tai Nr. ir kada išsiųsta. Aš praeitą savaitę padariau užsakymą, tai laukiu, kuom čia viskas baigsis ir kaip su muito mokesčiu -bus/nebus...
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2008 08 17, 21:03)
Nejaugi nieks negalit parašyt... ?  verysad.gif

As tik Virtuonu atsiskaitineju. Gali ir paprastos korteles duomenis vesti, bet as nepatariu.Pati parduotuve, manau, nesidomes kiek kartu ir kokiom sumom is taves nukniaukti pinigu, bet ir be jos yra tai mokanciu. Jei neturi Virtuono, drauges kokios prasyk arba pati issiimk. Ypac jei planuoji daugiau pirkiniu internetu
Atsakyti
Protingiausia, manau, atsidaryti tam atskirą saskaitą g.gif
Atsakyti
na kagi dabar jau galiu drasiai rekomenduot fragranceX.com thumbup.gif
mano Hermes stebuklingas vanduo parkeliavo per 12 dienu nuo uzsakymo thumbup.gif be jokiu muitu ir siuntimo mokesciu tongue.gif o jau kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 19, 12:48)
na kagi dabar jau galiu drasiai rekomenduot fragranceX.com thumbup.gif
mano Hermes stebuklingas vanduo parkeliavo per 12 dienu nuo uzsakymo thumbup.gif  be jokiu muitu ir siuntimo mokesciu tongue.gif  o jau kvepia wub.gif

Viskas. Užsakinėju drinks_cheers.gif
Atsakyti
aš tai neperku, man kažkaip nepatikima
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2008 08 19, 20:45)
aš tai neperku, man kažkaip nepatikima

Ir nepirk tongue.gif Mums daugiau liks.
Atsakyti