Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

Mums irgi butu idomu isgirsti ka nors apie Lietucio grupe g.gif Sake, kad cia jauniausiu grupe ir maniskis pateko i ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mlinute @ 2009 04 22, 08:44)
mane irgi domintu logopedine grupe...prastokai snekam...o nuo rugsejo irgi pakliuvom i si darzeli  smile.gif , sake atvesti iki geguzes 12 d. pas darzelio logopede, nori patys isivertinti vaiko kalbele  blush2.gif

Jei ne paslaptis, kiek jusu vaikuciui laiko ir ka vadinate prasta kalba ? Na maniskiui dabar 2m 7men , tai jis dar irgi nekalba "normaliai". Bet as tikiuosi per vasara daugiau prades kalbet.. O ar yra koks reikalavimas, kad vaikas aiskiai kalbetu ? Net nesusimasciau apie tai..
Gal dar lankanciu vaiku mamytes atsakytu, ar butinai turi vaikas moketi apsirengti, nusirengti, batus apsimaut, rankas nusiplaut ir pan.
Del valgymo, tai maniskis irankiu nelabai pripazysta, su rankomis pagrinde valgo (isskyrus sriuba). Ar tureciau imti jauti uz ragu ir ismokinti vaika taisyklingai irankius naudot ?

Ir paskutinis klausimas del puodo. Ar siame darzelyje ant vaikisku puoduku daro ar ant tikru unitazu ?

Siaip tai aciu visoms uz gerus atsiliepimus, tikrai nuraminot.

As jau turiu patirties su "labai" populiariu ir isgirtu darzeliu, bet deja likau nusivylusi aukletojomis.. verysad.gif (bandziau vaika nuo 2m vesti, bet nepasiseke priprasti).
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
Mano vaikas lanko šį darželį du metus.Logopedinę grupę.
Ką galima būtų papasakoti.... net nežinau... Logopedė su jais dirba daugiau, nei su vaikais iš bendrų grupių.... Tačiau kažkokių stebūklų nesitikikėkite.Jei vaikas turi didelių kalbos sutrikimų,tai teks labai daug su juo dirbti ir namuose. Tačiau jei tai tik maži nukrypimai, leistini jo amžiaus vaikams,tai išaugami dalykai..... smile.gif , logopedė tik padės juos greičiau '' išaugti''....
Toms, kurios ieško laaabai gero darželio su laaabai geromis auklėtojomis, rizikuoja visai tokio nerasti, nes reikia pačioms suvokti vieną paprastą tiesą, kad auklėtoja yra viena, o vaikų, švelniai tariant, kruva. Dėmesys bus dalinamas visiems.... beje dar ir mūsų pačių ir vaikų požiūriai skiriasi.
Kas mums atrodo nepriimtina, vaikai į tai visai nekreipia dėmesio.... blush2.gif
Kaip suprantu, vaikams darželyje nėra blogai.... o ką galvoja mamos, priklauso nuo požiūrio..... Yra visokių žmonių, tiek mamų, tiek ir auklėtojų....
Jei esate aktyvi, jei patinka rankdarbiai, jei mėgstate dalyvauti renginiuose.... tai šis darželis jums.... ne tik jūsų vaikui.... thumbup.gif
Atsakyti
Domce norėjau Jūsų paklausti, ar į šią grupę einą bendraamžiai ar iš visų grupių įvairaus amžio vaikai. Ačiū
Atsakyti
Kiek zinau tai i logopedine grupe eina bendraamziai. Mano sunui logopedes nereikejo, bet vaikai turintys problemu eidavo pas logopede jiems skirtu laiku.(cia as apie vaikus is kitu grupiu kalbu).
Kas del apsirengimo tai aukletojos visada vaikams padeda, bet po kiek laiko vaikai jau patys nenori, kad jiems kas padetu. Valgant irgi vyrauja bandos jausmas. Visi valgo su irankiais tai ir jusu mazylis juos pripazins smile.gif
Man sis darzelis labai patiko thumbup.gif , jau ir dukrele ten uzrasiau.
Atsakyti
Į logopedinę grupę eina visokio amžiaus vaikučiai....
Beje, tai turi ir pliusų, ir minusų, na.... aš taip galvoju.... ax.gif
Mano vaikas " Lašo'' grupėje (jau galėčiau sakyti buvo, nes nuo rugsėjo pereis į "Vėjūnę"), bet dar yra logopedinė grupė "Spindulys".
Jei kam idomu, tai logopedinėj grupėj vaikams sąlygos geresnės, nes jie turi atskirą miegamąjį, o kitose grupėse miega toje pačioje patalpoje kur mokosi ir žaidžia.... Tiesa, nežinau kaip ten su "Lietučiu".... tiesiog neatkreipiau dėmesio....

Apie "Lego"... tai šis "malonumas" yra mokamas..... o ir mažiukų ten nerekomenduočiau leisti, geriau pratinti miegoti pietukų.... nes tiesiog nesusikalbėsite su vaiku, pervargs.... patyrėme šį reikaliuką.... mirksiukas.gif

Atsakyti
O kaip ponia Silvija ar megsta dovanas?
Atsakyti
Dovanas megsta visi. smile.gif Bet niekas neliepia ir tuo labiau nereikalauja ju ten duoti. O Lego kambarys mums buvo tikras issigelbejimas. Nes vaikas ir namuose pietu nemiegodavo. Socialiai remtini vaikuciai i ta kambari eina nemokamai.
Atsakyti
O kaip Meneselio grupes aukletojos? (Isdirbusios 29metus) Galbut jusu vaikuciams teko lankyti sia grupe?
Atsakyti
sveiki, ir mes eisim rugseji i darzei lietucio grupe, kaip jums aukletojos?mano mazoji, mazai kalba, ir daro viska tik ant naktipuodzio, o ten prigazdino, kad tik tuoletai, tai ka daryti, kaip ten yra?gal ka zinot, prasom pasidalinti mintimis
Atsakyti
Taip ten puoduku nėra. Išmoks darželį ant toleto daryt. Vaikai tampa savarankiškesni darželį. Mano vaikas pats neapsirengdavo, dabar visa tai daro pats. Beja kas eis į lietučio grupę galiu nuramint auklėtojos ten geros, mano vaikas pas jas lankė.
Atsakyti
mes eisim i spindulio grupe smile.gif , vakar buvom prezentacijoj, susipazinom su aukletojom...ispudis geras thumbup.gif
Atsakyti