Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

Laba diena,

Gal yra mamyciu, kurios vesite vaikus i trimeciu grupe nuo sio rugsejo ?
Sulaukiau skambucio is busimos aukletojos, kad reikia atvykti balandzio men prisiregistruot. Jei gerai supratau, tai lyg Seklycia. Cia turbut grupe ? blush2.gif Gal kas turite atsiliepimu ?

Ir dar turiu viena klausima. Kokia tvarka siame darzelyje su vaiko pripratinimu ? Ar leidziama tevams is pradziu pabut kartu, ar iskart reikia palikt viena ?

Is anksto dekoju..
Atsakyti
Balandžio 20-23 d. reikia prisiregistruot.
Vaikus pratina palaipsniuj. Pirma savaite gali palikt vaika iki pietu miego, o paskuj priklauso nuo vaiko per kiek laiko jis adaptuojasi visai dienai. Birželio mėnesį dar vyks susirinkimas tėvų kurie ves vaikus nuo rudens į naują grupę, ten papasakos apie viską plačiau.
Atsakyti
mes lankom jau antrus metus ir esame patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttela @ 2009 04 05, 15:33)
Jei gerai supratau, tai lyg Seklycia. Cia turbut grupe ?  blush2.gif  Gal kas turite atsiliepimu ?

Seklyčia vadina kabinetuką prie raštinės - ten priiminėja interesantus, kai po vieną ar su keliais nori pasikalbėti, o kai vyksta bendros pristatymo dienos - tai palydi į salę.

Šiaip darželis geras. O vaikui priprasti vis tiek prireiks bent keletos savaičių. Manoji pirmas tris savaites beveik nevalgydavo - pastebėjau, kad sukūdo. Maistas geras, vaikas šiaip valgus, bet taip sureagavo į pasikeitusią aplinką. Pasirodo auklė ją vis pamaitindavo (taip vaikas švarus likdavo smile.gif ), tai maniškė nelabai nulaikydavo sriubinį šaukštą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvaidot: 10 balandžio 2009 - 13:03
apie sio darzelio aukletojas-tik geri atsiliepimai,netaip kaip kaikuriuose kituose,cia aukletojos bent karta i metus stazuojasi,kelia kvalifikacija.dukra lanke "debeseliu "grupe tai aukletojos puikios buvo.tik kaip minejo anksciau ,vedeja labai prie kysiuku linkus,be jo nenori priimti.sunu vos gimus uzrasiau,tai eile net po 3 metu "tipo "nepriejo,kadangi persikraustem i kita rajona,tai ir nenesem tos pakiseles o susiradom kita darzeli.
del rinkliavu grupese-tai tikrai vienas "brangesniu" kauno darzeliu,nors nesti priemones ir higienos reikmenis visur praso.zinoma,grupes sutvarkytos,baldai pakeisti naujais,kieme yranga supirkta,bet visa tai-70% teveliu pinigai.
del ugdymo-tai veikia daug bureliu,kuriuos veda kvalifikuoti destytojai,tik jie taip pat kazkiek mokami.yra(ar bent jau buvo)Lego grupe,kur vaikai nenorintys miegoti pietu miego(su teveliu palaiminimu) gali zaisti su daugybe lego konstruktoriu.
vienas darzelio minusas-nera lopselio,tad vaikuciai gali eiti tik tie,kuriems tais metais sueina 3 metukai.
Papildyta:
pamirsau pasakyti,kad pradejusius lankyti vaikucius galima palikti pradziai 1-2 val,aukletojos labai kantriai ir rupestingai moka nukreipti ju demesi,uzimti.pats pirmas trumpas apsipratinimas su darzeliu buna jau birzelio men,kai isleidziami 6-meciai,tada savaitele ar dvi vaikucius galima vesti apsipratinimui.
Atsakyti
siandien buvau pas direktore, nes skambucio dar nesulaukem g.gif bet i grupe patekom thumbup.gif (uzsiregistravom beveik pries 3 metus doh.gif ).
balandzio men reikia ateiti tik del 2% pervedimo darzeliui, o siaip geguzes 12 tikroji registracija ax.gif
Atsakyti
Laba diena mamytes zinau kad registracija geguzes 12 diena ir man sake bet kokia valanada tai is galvos iskrito gal kas zino ir man gali pasakyti labai aciu smile.gif
Atsakyti
Linkiu jums patekti i si dazeli, tikrai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondita @ 2009 04 18, 10:41)
Laba diena mamytes zinau kad registracija geguzes 12 diena ir man sake bet kokia valanada tai is galvos iskrito  gal kas zino ir man gali pasakyti labai aciu  smile.gif

17 val mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas veda į logopedinę grupę šiam darželį, galėtu papasakot apie tai plačiau. Ačiū
Atsakyti
mane irgi domintu logopedine grupe...prastokai snekam...o nuo rugsejo irgi pakliuvom i si darzeli smile.gif , sake atvesti iki geguzes 12 d. pas darzelio logopede, nori patys isivertinti vaiko kalbele blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galetu papasakoti apie LIETUCIO grupes aukletojas wink.gif . Mes irgi nuo rugsejo lankysim si darzeli clap.gif
Atsakyti