Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

gal kas zino kada ten galima nueit uzrasyt i darzeli? nes kiek nueinam tai vis spynos kabo. ar teks laukti rugsejo?
Atsakyti
kas is jusu mamyciu uzrase savo atzalas i lietucio grupe? negi ten tikrai renka po 200 lt uz atliktus remontus? as savo vaikui pagal ta sarasa pateikta vien 60 lt isleidau reikmenims doh.gif nesupykit-bet tikrai ziaurei daug yra dar plius ir 200 lt atiduoti prie viso sito doh.gif
Atsakyti
Aš savo vaiką leidžiu nuo šio rudens į lietučio grupę ir mes jau birželį per susirinkimą sumokėjome 200 lt. Čia už grindis kad grupėj sudėjo, patalynę ir pan. Man rodos aš Jus mačiau lietučio grupėjė atvedat savo sūnų.
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 09 11, 10:43)
Aš savo vaiką leidžiu nuo šio rudens į lietučio grupę ir mes jau birželį per susirinkimą sumokėjome  200 lt. Čia už grindis kad grupėj sudėjo, patalynę ir pan. Man rodos aš Jus mačiau lietučio grupėjė atvedat  savo sūnų.

As kai buvau birzeli susirinkime, tai nebuvau iki galo-nes labai jau ilgai jis truko, o vaika paziuret nelabai buvo kam ilgiau doh.gif Matyt pabaigoj ir rinko pinigelius g.gif Bet vakar suzinojau, kad pavasari mano vaika i kita grupe perves-didesniu g.gif tai ir vel pinigelius rinks? cia ,tipo, kas pusei metu gausis ta rinkliava? g.gif

gal ir matemes mes grupeje mirksiukas.gif Taciau as jau tikrai neatsirinksiu kuri cia mamyte esat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2008 09 11, 11:56)
As kai buvau birzeli susirinkime, tai nebuvau iki galo-nes labai jau ilgai jis truko, o vaika paziuret nelabai buvo kam ilgiau doh.gif  Matyt pabaigoj ir rinko pinigelius g.gif  Bet vakar suzinojau, kad pavasari mano vaika i kita grupe perves-didesniu g.gif  tai ir vel pinigelius rinks? cia ,tipo, kas pusei metu gausis ta rinkliava? g.gif

gal ir matemes mes grupeje mirksiukas.gif  Taciau as jau tikrai neatsirinksiu kuri cia mamyte esat blush2.gif

Pačiam gale susirinkimo pinigėlius rinko. Tėvai buvo iškėlę tokį klausymą jai vaiką perkeltų į kitą grupę ar ir vėl pinigėlius rinktu, atsakymas buvo neigiamas. Kiek suprantu čia toks pas juos įstojimo mokestis į darželį. Be to sakė kiek kas gali, tiek ir duotu. Pas ką sunkesnė padėtis ar vaikų daugiau šeimoje galėjo po mažiau duoti. Kituose darželiuose iš naujokų po 50 lt renka už žaislus.
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 09 11, 16:17)
Pačiam gale susirinkimo pinigėlius rinko. Tėvai buvo iškėlę tokį klausymą jai vaiką perkeltų į kitą grupę ar ir vėl pinigėlius rinktu, atsakymas buvo neigiamas. Kiek suprantu čia toks pas juos įstojimo mokestis į darželį. Be to sakė kiek kas gali, tiek ir duotu. Pas ką sunkesnė padėtis ar vaikų daugiau šeimoje galėjo po mažiau duoti. Kituose darželiuose iš naujokų po 50 lt renka už žaislus.

Na viskas aisku tada 4u.gif
Atsakyti
labukas
na man sitas darzelis patiko, su vedeja kalbejau super moteris.bet eiles ir t.t. ju pasakymu tad lyg ir dave suprast kad atakuokit tai norejau pasiteirauti patarkit kaip elgtis su kysiu 4u.gif kiek ir kaip ten viskas daroma? asiukas is anksto
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 09 11, 16:17)

jei vaika perkelia i kita grupe... ir vel renka pinigelius ir jau ne po 100 lt, tad maziau klausykit ka kas sako wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Luita @ 2008 09 24, 16:49)
jei vaika perkelia i kita grupe... ir vel renka pinigelius ir jau ne po 100 lt, tad maziau klausykit ka kas sako wink.gif

Kažkas nenormalaus, leidau savo tris vaikučius į du skirtingus darželius ( nes pakeičiau gyvenamą vietą) , niekur nereikėjo rinkti nei cento. Ir darželiai puikūs , ir auklėtojos, ir sąlygos. Nejaugi darželio administracija nesugeba pasirūpinti einamaisiais reikalais ir buitimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Larysa @ 2008 09 30, 07:01)
Kažkas nenormalaus, leidau savo tris vaikučius į du skirtingus darželius ( nes pakeičiau gyvenamą vietą) , niekur nereikėjo rinkti nei cento. Ir darželiai puikūs , ir auklėtojos, ir sąlygos. Nejaugi darželio administracija nesugeba pasirūpinti einamaisiais reikalais ir buitimi doh.gif

Pritariu smile.gif matyt ne ten tie pinigeliai eina kur priklausytu. Geriau padejuoti ir rinkti is teveliu g.gif
Atsakyti
Mano vaikui tai trečias darželis ,kuri lankome. Nei viename išpastarųjų nebuvo tokių rinklevų kaip šitame cool.gif Tai už ana reikia duoti, tai už tą vėl pinigėlius traukite. Rugsėjo viduryje pritempiau higienos prekių kokių prašė, šiai dienai jie jų vėl nebeturi doh.gif aš tiek namuose ant savo vaiko toletinio popieriaus ir nosinių per pusmetį nesunaudoju, kiek čia reikia g.gif Kažkokia makalynė. Lygtais to kiek darželiui išleidžiu kas mėnesį butų maža. gerai tik tiek,kad lengvatą gaunu, nes esu išsikyrus g.gif o juk tai valstybinis darželis cool.gif Nors reali padėtis aiški tos valstybės, tačiau manau tuoj valstybiniuose darželiuose rinkliavos nesiskirs nuo privačiuose renkamų schmoll.gif g.gif
Atsakyti
pirmiausia tai ne vien popeius ir nosines yra perkamos!manau darzelis yra tikrai geras,aplinka sutvarkyta,grupes taip pat,pinigelius remontui tam ir renka,kad vaikuciam butu jauku grupese buti,tikrai nevisi darzeliai taip atrodo kaip sitas.o jei jau taip yra blogai,tai gal tuomet reiktu eiti i ta darzeli kur nera jokiu rinklevu.
Atsakyti