Kiek zinau, tai su paprastu kysiu nepriims, bet jei nueisit ir sakysit, kad nuperkam i grupe kazka brangaus ko labai reikia ( už kokius 300 maziausiai), tai tada sansu atsiras, kai mano dukra lanke, tai pazistamus prieme pasiulius nupirkti i grupe laminato grindis, kad nereiketu kas metai aliejiniais dazais aukletojoms dazyti. Be to sitam darzeli visai mazu nepriima, trimeciu formuoja vos viena grupe, o keturmeciu jau dvi. Tai jums ir bus 2009 m.
QUOTE(ausriuke @ 2007 09 18, 16:17)
sveikos mamytes,mes neseniai atsikraustem i si rajona,ir mums sis darzelis labai netoliese,mano merginai dabar 1m. ir 9men. nuejom apsiziureti tai paliko labai dideli ispudi labai tvarkingas,rakinamas kiemelis pasalinei neieis,nuejau pas vedeja parasyti pareiskimo,labai maloni vedeja tokia jaunatviska linksma,pasakiau kad labai noretume nuo kito rudens,tai ji nusijuoke sako neimanoma dideles eiles tai uzrase i eile 2009m. isivaizduojat as i tokia nevilti puoliau sakau jei tiesei sviesei kiek reikia sumoket kad patektume rudeni,tai ji vel syptelejo visi sako moka kaip ateina eile,laukit aukit ir sudie pasake,nes suskambo jei telefonas ir mes isejom,jezau ka daryti kaip papulti ten iki kito rudenio gal kas zino kokiu kitu budu kuriuos isbandet,padekit plys
Darzelis puikus, vaikai gerai priziurimi - visada uzimti kokia nors veikla, o ne slankioja nuobodziaudami, maistas irgi gerai ruosiamas - vaikas niekad neturi bedu su pilvu. Taciau siame darzelyje grupes formuoja tik vaikams, kurie yra vyresni nei 3 metu ir tik nuo rugsejo. Mano vaikas pateko i grupe, kur visi buvo 3.5 metu. Taigi, jei reikia anksciau i darba teks leisti i gerokai toliau esanti lopseli arba samdyti aukle. Duokle nepades, nes paprasciausiai neformuoja grupiu.
Papildyta:
QUOTE(batareika @ 2007 05 25, 09:25)
Kas jau vedat į šį darželį, kaip jum tas faktas, kad darželis uždaromas 2 mėnesiams? O aplink kitų darželių kaip ir nėra , na kad patogu būt vaiką nuvest...
Nepatogu du menesius vedzioti smarkiai toliau, bet bent jau pasirupina, kad vaikams butu suteiktas vasarai kitas darzelis - vienais metais vazinejom i "Naminuka" Asigalio g., sias i "Sadute" Partizanu g. Kitose darzeliuose net nepasirupina, kad vaikai turetu kur eiti - kaimyne vargo visa vasara su anuke, nes dar ne pensininke, taip pakaitom tevas, motina ir mociute. Kazkaip buna pamirstama, kad tevai dirba visa darbo diena ir darbdaviui tikrai nepatogu, kad turi vaiku ir turi islekt is darbo anksciau.
Bet is mano vaiko grupes 18 vaiku, vasara kita darzeli lanke gal 7, tai nieko nuostabaus, kad dalis darzeliu vasara nereikalingi.
As taip pat leidziu savo mergaite i si darzeli. Siaip aukletojomis nesiskundziu. Bet kiek girdejau, tai kolektyvas neblogas, tik vadove yra falsyva...Su savo darbuotojais elgiasi labai nepagarbei, islieja savo nuotaikas ant darbuotoju. Del to, manau nera gerai, nes paskui aukletojos buna piktos ir savo emocijas perduoda vaikams...Aisku, visokiu zmoniu yra, visokiu ir bus. Tik butu lengviau gyventi, jei maziau tokiu zmoniu butu...
Labai faina jaunute muzike yra Mano dukryte, ja labai dziaugiasi ir sake, kad labai myli vaikus: apsikabina, paglosto, isklauso vaikuciu norus kokias noretu dainuoti daineles. Tik viena diena parejo labai liudna, kad muzike susirgo ir nebus ilga laika..
Dziaugiuos, kad dar yra tokiu zmoniu,ir dar jei vaikai yvertina, tai pagarba tokiems. Nes as asmeniskai netureciau kantrybes tiek
Labai faina jaunute muzike yra Mano dukryte, ja labai dziaugiasi ir sake, kad labai myli vaikus: apsikabina, paglosto, isklauso vaikuciu norus kokias noretu dainuoti daineles. Tik viena diena parejo labai liudna, kad muzike susirgo ir nebus ilga laika..
Dziaugiuos, kad dar yra tokiu zmoniu,ir dar jei vaikai yvertina, tai pagarba tokiems. Nes as asmeniskai netureciau kantrybes tiek
mes i sita darzeli uzsirasem si rudeni (maziui buvo beveik metukai). sake i trimeciu grupe pakliut jau visai jokiu shansu, lauksim kol sueis keturi.....
Mes savo mažiuką žadam vest į šitą darželį nuo rudens, užrašėm tai, kai vaikui buvo keli mėnesiai
Turiu klausimą mamytėm, kuriu vaikučiai jau lanko šį darželį, ar veda vaikus į lauką rudenį ir žiemą Aš turiu omeny trimečių grupę. Kažkaip prisiklausiau, kad daugumoj darželių neveda tokių vaikų, nes jie patys apsirengt nemoka
Turiu klausimą mamytėm, kuriu vaikučiai jau lanko šį darželį, ar veda vaikus į lauką rudenį ir žiemą Aš turiu omeny trimečių grupę. Kažkaip prisiklausiau, kad daugumoj darželių neveda tokių vaikų, nes jie patys apsirengt nemoka
QUOTE(JurgaK @ 2008 04 01, 15:20)
Mes savo mažiuką žadam vest į šitą darželį nuo rudens, užrašėm tai, kai vaikui buvo keli mėnesiai
Veda trimecius vaikucius i lauka. Ir jiems padeda apsirengti ir po truputi mokina patiems rengtis Taip kad nevertetu del to jaudintis
QUOTE(Gurda @ 2008 04 02, 23:13)
Veda trimecius vaikucius i lauka. Ir jiems padeda apsirengti ir po truputi mokina patiems rengtis Taip kad nevertetu del to jaudintis
noriu paklausti ,o trimecius jau veda mamytes be pampersu,nes mano jau daro ant puodo,bet miega pietu ir nakti dar su ,kaip ten sprendziate tokias problemytes
plnuojam ir mes eiti uzsirasyti i sita darzeli, nes mums arciausiai. tik gal galit pasakyti kiek ten reikia moketi?
QUOTE(JurgaK @ 2008 06 17, 12:34)
Gal yra mamyčių, kurių vaikai ėjo ar eina i Lietučio grupę pas aukletojas Dalią ir Mildą Kaip vaikučiam sekasi, kaip priprato
Mes eisim nuo rudens i lietucio grupe dabar birzelio menesi teko biski pavaikscioti papratint prie darzelio aplinkos tai daug visko teko suzinot ,zodziu Milda iseina is darbo,o Dale i kita grupe didesniu vaiku(gaila nes ji labai piukiai su vaikais bendrauja),bet dabar ateis tokia kita Dalia is didesniu grupes,tai teko jos darba matyt labai man patiko,labai myli vaikus ji su maziukais daug metu dirba turi patirties tikrai,o Milda man nepatiko ji visai neuzsiema su tais vaikuciais jie eina galvom,jei vienodai ,auklyte taip pat keisis sake bus labai gera,ir aukletoja kita sake puiki bus ,taip kad bus viskas gerai
QUOTE(ausriuke @ 2008 07 03, 16:38)
Mes eisim nuo rudens i lietucio grupe dabar birzelio menesi teko biski pavaikscioti papratint prie darzelio aplinkos tai daug visko teko suzinot ,zodziu Milda iseina is darbo,o Dale i kita grupe didesniu vaiku(gaila nes ji labai piukiai su vaikais bendrauja),bet dabar ateis tokia kita Dalia is didesniu grupes,tai teko jos darba matyt labai man patiko,labai myli vaikus ji su maziukais daug metu dirba turi patirties tikrai,o Milda man nepatiko ji visai neuzsiema su tais vaikuciais jie eina galvom,jei vienodai ,auklyte taip pat keisis sake bus labai gera,ir aukletoja kita sake puiki bus ,taip kad bus viskas gerai
Aciu uz info Mes irgi ejom birzeli pasipratint prie darzelio ir vaiku, apie Milda jau zinojau, kad iseina. Dabar kita klausima turiu , ar vesit vaika nuo rugsejo 1d. ar pagal ta grafika, kur per atviru duru dieną sudarem