O norit uzsiregistruoti,ar uztenka paskambinti,ar reikia jau eiti i pati darzeli?
Reikia būtinai nueiti parašyti pareiškima jai nori kad tavo vaikas butu itrauktas i sarasus. Beja jai gerai pamenu tai dar ir vaiko gimimo liudijima atsviesta atnest
Sveikos mamytės, gal kieno vaikutis lankė šį darželį nuo 2,5 metų? gal nebūtinai nuo 3 vesti?
ačiū
ačiū
Šiemet prezentacija gegužės 16 d. Sakė, kad būtina dalyvauti. Nuo rugsėjo lankysim
QUOTE(Izidora @ 2012 03 12, 16:27)
Šiemet prezentacija gegužės 16 d. Sakė, kad būtina dalyvauti. Nuo rugsėjo lankysim
Kažkaip prenumerata išsisaugojus, tad įkišiu savo trigrašį.
Būtinai dalyvaukit, kai aš buvau prieš kokius 4-5 metus, tai kas nedalyvavo tiesiog susirinkimo metu braukė iš sąrašų.Taisyklės keistos, bet darželis tikrai geras Mergaitė ir dabar užbėga pas savo auklėtoją su kuo geriausiais prisiminimais.
QUOTE(Boni @ 2012 03 12, 16:33)
Kažkaip prenumerata išsisaugojus, tad įkišiu savo trigrašį.
Būtinai dalyvaukit, kai aš buvau prieš kokius 4-5 metus, tai kas nedalyvavo tiesiog susirinkimo metu braukė iš sąrašų.Taisyklės keistos, bet darželis tikrai geras Mergaitė ir dabar užbėga pas savo auklėtoją su kuo geriausiais prisiminimais.
Taip, minėjo, kad jei nedalyvausim, būsim išbraukti. Irgi pasirodė keista...
Nedalyvavau ir niekas neišbraukė Pradėjom lankyti 2009
Tai pasisekė, be to geriau nueit i susirinkima supazindina su tvarka ir panasiai, paaiskina viska
QUOTE(lituke-sypsenele @ 2012 04 24, 18:21)
taip dalyvausim
bus 17 val.
man atrodo normalu kad jei organizuoja reik ir dalyvaut cia ne siaip koks sou kur nori eini nori ne einam ne del pramogos o del savo vaiku.
jei jau dabar nesugebesim nueit i susirinkima tai tikiu kad ir kai eis i mokykla nerasim laiko
dalyvausiu ir as
Sveikos mamos,
Gal zinote kiek vaikuciu priimineja, ta prasme koki skaiciu nuo 2013m. Ziuriu kelintos mes eileje tai idomu ar papulsim
Gal zinote kiek vaikuciu priimineja, ta prasme koki skaiciu nuo 2013m. Ziuriu kelintos mes eileje tai idomu ar papulsim