Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

Laba diena mamytes smile.gif Gal kartais is jusu vaiku lanko Spindulio grupe, nes siemet maniskis pradejo lankyti sia grupe noreciau su mamytem pasikalbeti, pasitarti. smile.gif
Atsakyti
norejau prisiskambinti i darzeli, bet neveikia numeris toks, gal kas zinot teisinga tel. numeri?
Atsakyti
Gal kas vede vaika i Lego grupe? ar verta vaika vesti, nes mano vaikas darzeli nemiega tai net nezinau ka daryti? Gal mamytes patars?
Atsakyti
Lego kainavo 2,5 Lt.Kiek žinau dabar brangina iki 4 ar 5 Lt.Maniškė kartasi nueina,bet kad prašytų jog labai nori eiti-taip nėra.Pietų ji irgi nemiega,bet kai nėra kitų užsiėmimų(šokių ar keramikos,kurie irgi vyksta per pietus)ji tiesiog paguli...O ar verta kievieną dieną eiti reikia pačiai apsispręsti g.gif

Vien kas liečia kainą,vertėtų pagalvoti,darželyje viena diena kainuoja 7 Lt.O lego 4-5 Lt.reikėtų pasitikslinti,nes čia dabar kelis kartus keitėsi...Tai kai sumeti kažkaip man nelabai nelabai.... schmoll.gif
Atsakyti
O gal kas susidure su tokia situacija kai vaikas nemiega ar aukletojos uzsiema su vaiku ar butinai reikia leisti vaika i kazkokia lego ar kita uzsiemima. Nes mano vaikas nemiega pietu nors ir bande guldyti nieko neiseina. Kas gali ka nors patarti? Nes nevisada galiu pasiimti as ji po pietuku verysad.gif
Atsakyti
Na maniškė irgi nemiega,bet niekur ir neina(kartasi keramika,šokiai ar pan)Guli lovytėj ir tiek ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes gal kas lankot Zvaigzdeles grupe?
Atsakyti
gerai kuriu vaikai per pietu mieguti nors guli bet mano vyrukas visai nenori guleti net nezinau ka cia bedaryti verysad.gif
Atsakyti
O ką darysit kai mokykloje mokintis nenorės?Galvosit kur praleisti tą laiką? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes mamytės. gal galit parašyt apie šitą darželį, gal kaip nors į šitą papulsim, jau per kyšį. rolleyes.gif
Atsakyti
Na mes ten lankom,viskas thumbup.gif ir jokio kyšio cool.gif
Atsakyti
Ir mes lankom be jokiu kysiu,super aukletojos,vaikas eina labai noriai smile.gif ,pries tai lankem kita darzeli tai ner ka net lygint schmoll.gif
Atsakyti