Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

QUOTE(avija41 @ 2009 07 05, 15:43)
Ačiū naujoke1 ir Boni - nuraminote....., bet ar auklėtojų laipsniai ką nors lemia bendravime su vaiku..., tai tik titulas  blink.gif o aš klausiu, kaip jos bendrauja su vaiku, man jų kūrybiškumas nerūpi, man rūpi santykis ir jų gebėjimas prieiti prie vaiko.... smile.gif ačiū už Jūsų išsakytas mintis 4u.gif

paskui Aiva mergytes vorele laksto biggrin.gif , tad manau santykis aiskus wink.gif
Atsakyti

Ačiū Luita už atsiliepimą, bet tas pasakymas -vorele yra gerai? ar tai yra muštras blink.gif
Atsakyti
QUOTE(avija41 @ 2009 07 05, 15:43)
Ačiū naujoke1 ir Boni - nuraminote....., bet ar auklėtojų laipsniai ką nors lemia bendravime su vaiku..., tai tik titulas  blink.gif o aš klausiu, kaip jos bendrauja su vaiku, man jų kūrybiškumas nerūpi, man rūpi santykis ir jų gebėjimas prieiti prie vaiko.... smile.gif ačiū už Jūsų išsakytas mintis 4u.gif

Manau, kad turi, nes už bloga darba, prasta bendravima su vaikais nesuteikiamas "titulas".
Atsakyti
zinoma, tik geraja prasme, na kiek stebint is salies smile.gif
o tie "titulai" tikrai bendravime su vaikais itakos neturi, aukletojos turi kelti kvalifikacija, tai ne tik garbes, bet ir pinigu reikalas (t.y atlyginime), cia kaip issilavinimas universitetinis, tik juk yra skirtumas kur bakalauras, magistras ar daktaras.
Atsakyti

Ačiū mielosios naujoke1 ir Luita , nuraminote, vadinasi nieko blogo ten nėra, super thumbup.gif ...tai rame širdimi kulniuosime rugsėjy 4u.gif iki malonaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes lankom vaivorykstes grupe, aukletojos abi labai geros, nors ir skirtingos, vaikas nuo pat pirmu dienu mielai ejo i darzeli ir nebuvo problemu, pas jas kazkada lanke ir drauges sunus (jis labai mamyciukas buvo ir su nieko nenoredavo likt) , tai Audrone vos ne antra mama laike, vaiksciodavo jai i ranka isikabines, o maniskiui labiau patinka Aiva, nes jis labiau savarankiskas ir judrus... Lauksim rugseji ir jusu 4u.gif
Atsakyti
gal kuriu mamyciu vaikuciai, lanko logopedine sio darzelio grupe? butu idomu suzinoti nuomone, apie darzelio logopede... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Adeliukas @ 2009 06 10, 12:42)
Nu geras. Kazkaip vis galvojau vaika perrasyti i si darzeli nes netoli namu ir atsiliepimai puikus. Bet manau pasiliksim sename darzelyje, nes Vaivorykstej rinklavos man per dideles. Gaunasi vos ne kaip privaciam moketi. Lankysim ta pati darzeli kur iki siol lankem, tik kad vezioti reikia. Bet musu darzeli jau minejau tik viena karta per metus buvo rinkliava po 30 litu uz zaliuzes. Net mamu sventes proga vaises buvo nupirkta grupese uz darzelio pinigus. Tikrai yra neligybe.

koki darzeliuka lankot, jei ne paslaptis?
Atsakyti
gal kas gali placiau apie ugdyma siame darzelyje papasakoti? jie kaip supratau, jokiu naujuju metodiku nesilaiko, spec grupiu neturi.. bet kokiu principu moko ten vaikus, ka jie veikia ten? i ko orientuoti labiau? ar grupese tik bendraamziai?
Atsakyti
o kokia nuomone apie muzikos vadove sitame darzely? Nuo rugsejo prades lankyti labai muzikali mergyte si darzeli tad idomi nuomone 4u.gif
Atsakyti
Vadovė kaip vadovė,kiek žinau papildomų būrelių dainavimui nėra.O labai muzikaliam vaikui-kuo greičiau į muzikos mklą,nes kartais jau ir pirmokui ten pakliūti būna per vėlu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos, aš apie vadovę galiu pasakyti tai, ką liudija patyr faktai. Prie vadovės kabineto skelbimų lentoje kabo įsakymas -padėka darbuotojams, kurie pravė darželiui 2%. Beje. sąrašas vardinis... O tai tie kuris nepravedė, tai tkriausiai papuolė į juodą sąrašą. Tokio asmeninio apsisprendimo paviešinimo dar neteko matyti, nors pati sidrbau keliose "valdiškose" įstaigose.
Atsakyti
O ne,aš nemačiau tokio bigsmile.gif
Atsakyti