Dėl tų didelių rinkliavų.... nežinau.... man jos kažkaip nepasirodė labai didelės.....
O tų 2 procentų tai visur prašo... mokyklose taip pat.....
Šiaip tai daug dalykų galima tiesiog grupėje su tėvais paderinti... na, sakykim fondo dydį, ar kalėdinių dovanėlių įkainius.... Bet, kaip taisyklė, didžioji dalis mamų tada tyli ir tik vėliau tarpusavyje šnibždasi....
Beje, tai liečia ne tik darželius....
na rinklevu visur yra, buvo ir bus... Bet viska atperka tikrai puikios Aukletojos
Kas pasirode pakankamai neiprasta siame darzelyje, tai direktores pageidavimai pvz.: kaledine dovana i grupe(visur iprasta juk tik vaikams ir grupes personalui), na ir per isleistuves sudiktuoti pageisavimai... juk tai turetu spresti tevai
Kas pasirode pakankamai neiprasta siame darzelyje, tai direktores pageidavimai pvz.: kaledine dovana i grupe(visur iprasta juk tik vaikams ir grupes personalui), na ir per isleistuves sudiktuoti pageisavimai... juk tai turetu spresti tevai
Man išleistuvės tik kitąmet,dar negidėjau"tokių bajerių"...
QUOTE(Boni @ 2009 06 21, 17:03)
Man išleistuvės tik kitąmet,dar negidėjau"tokių bajerių"...
oj isgirsi, reikia ir valytojom ir virejom dovanu.... direktore Silvija ten tikrai pagerinta! pageidavimai nuolat liejosi per krastus!
Na kažkaip reikės atlaikyti tuos metelius...O jūs jau nebelankot?
Po kiek (jei ne paslaptis)rinkot?
Po kiek (jei ne paslaptis)rinkot?
mums dar ir ne paskutiniai metai ... bet girdejau apie siuos metus, kaip ir minejo geles virejoms, dovanos logopedei, muzikei, ukvedei ir t.t ir pan., dovana darzeliui, dovana i grupe, medzio sodinimas ir dar ten kazkas.
Bet siaip, manau, visur juk tas pats
beje , direktore parinko ir isleistuviu vieta , vis vienu rupesciu tevams maziau
Bet siaip, manau, visur juk tas pats
beje , direktore parinko ir isleistuviu vieta , vis vienu rupesciu tevams maziau
Labas, gal kas gali apibūdinti "Vaivorykštės"grupę, kaip ten auklėtojos, nes mes į ją patekome nuo rugsėjo 1-os.Mano dukrytė labai jau "mamyčiukė"labai bijau kaip jai seksis.Parašykite kas gero ir kas blogo šioje gtupėje Ačiū
QUOTE(avija41 @ 2009 07 04, 11:09)
Labas, gal kas gali apibūdinti "Vaivorykštės"grupę, kaip ten auklėtojos, nes mes į ją patekome nuo rugsėjo 1-os.Mano dukrytė labai jau "mamyčiukė"labai bijau kaip jai seksis.Parašykite kas gero ir kas blogo šioje gtupėje Ačiū
Vaivorykštė yra darželis,ne grupė
QUOTE(Boni @ 2009 07 04, 20:45)
Vaivorykštė yra darželis,ne grupė
Yra ir Vaivorykštės grupė kurioje dirba aukletoja metodininke Audrone ir vyr. aukletoja Aiva, abi turi ilgamete patirti, kurybingos
Mes lankom Vaivorykštės darželį,bet apie Vaivorykštės grupę negirdėjau... Šiaip visos auklėtojos labai geros.Blogos,greičiausiai,sėdi namuose o ne su vaikais dirba
Ačiū naujoke1 ir Boni - nuraminote....., bet ar auklėtojų laipsniai ką nors lemia bendravime su vaiku..., tai tik titulas o aš klausiu, kaip jos bendrauja su vaiku, man jų kūrybiškumas nerūpi, man rūpi santykis ir jų gebėjimas prieiti prie vaiko.... ačiū už Jūsų išsakytas mintis