Įkraunama...
Įkraunama...

Kalniečiai: "Vaivorykštė"

Mlinute, smagu,kad gerą įspūdį paliko 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai daug reiškia, kaip nusiteikes žmogus ateina į vieną ar kitą kolektyvą...... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2009 05 12, 20:21)
O kaip Meneselio grupes aukletojos? (Isdirbusios 29metus) Galbut jusu vaikuciams teko lankyti sia grupe?

"Meneselio" aukletojos abi PUIKIOS, SAUNIOS, mylimos vaiku ir tuo viskas pasakyta! , taip pat sauni ir auklyte (siais metais atejo i sia grupe). Tikrai atsidave vaikams wink.gif 4u.gif
O del pietu miego, tai siame darzelyje vaikai gali visai nemiegoti, nes pietu miego metu vyksta daile ir keramika (pakaitomis kas antra diena, beje dailes vadove meneselio aukletoja), tik penktadieni lieka lego
Atsakyti
Lietutyje dirba puiki,rami tokia,auklėtoja Dalia.Šiaip tai kiek žinau,puodukų nėra-tik žemi klozetukai.Pats darželis tikrai labai fainas,mano dukra lanko Debesėlio grupę.Labai puiki grupė,auklėtoja...
Ir apskritai,puikus darželis thumbup.gif
Atsakyti
Man kilo klausimas,kur siame darzelyje panaudojami pinigai,surinkti is teveliu 2% pajamu mokescio,jei grupeje is tevu prasoma grynais 150-200 lt .Siais metais direktore informavo,kad surinkta 18000 lt,tai gal bent vaiku patalynei ir ranksluosteliams israsytu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koldunas @ 2009 05 23, 17:32)
Man kilo klausimas,kur siame darzelyje panaudojami pinigai,surinkti is teveliu 2% pajamu mokescio,jei grupeje is tevu prasoma grynais 150-200 lt .Siais metais direktore informavo,kad surinkta 18000 lt,tai gal bent  vaiku patalynei ir ranksluosteliams israsytu? mirksiukas.gif

Pas mus šių metų pradžioje,komitetas norėjo pirkti sieninę spintą vaikams.Buvo susirinkimas,paskaičiavo jog reikėtų apie 200.Aš pasakiau,kad man per brangu.Kiti tylėjo.Gal trys iš karto pasakė,kad duos.Niekas nieko nerinko,niekas jokios spintos nepirko.Iš patirties sakau,kad be 100 proc sutikimo niekas nieko nedarys.Reikia dalyvauti susirinkimuose,kad galėtum pareikšti savo nuomonę.Jei nedalyvauji-vadinasi sutinki,va o tada jau neklausk kas kur ir kodėl... bigsmile.gif
Taigi viskas ok.O apie 2 proc vedėja viską pasako irgi susirinkimo metu,kuris vyksta bendrai salėje dalyvaujant visoms grupėms smile.gif
Atsakyti
Miela BONI, nesupratote mano klausimo sad.gif . Mes lankysim darzeli nuo rugsejo, ir del dalyvavimo susirinkimuose man viskas aisku. As noriu paklausti siuo klausimu kompetetingos mamytes,kur panaudojami 2% pajamu mokescio pinigeliai rolleyes.gif
Atsakyti
Vaikų gyvenimo darželyje kokybei gerinti tongue.gif
Atsakyti
Sveikos....
Prieš du metus, kai rinkomės darželį.... na... bandėm rasti, tiesą sakant... rolleyes.gif vis paskaitinėdavau mamų atsiliepimus apie vieną ar kitą daržą... Apie visus yra visokių atsiliepimų ir tai yra visiškai normalu.... tik ne apie šį.... Kažkaip labai keistai čia išeina, jei tik kas ''lepteli'' kokį ''nepatogų'' klausimėlį, tuoj pasipila replikos....

Mes gi čia susirenkam ne tam, kad tik liaupsintume šią įstaigą, bet ir pašnekėtumę apie viską, kas aktualu....
Visur, mielosios, visko yra... visur... Na nebūna taip, kad visiems viskas patikų ir atitiktų visų lūkesčius... bet kolektyvuose reikia taikytis prie kitų... o čia yra taisyklės, kurias arba turime priimti tokias, kokios yra, arba.... ieškotis vietelės kitur.... cool.gif
Atsakyti
[quote=Domcė,2009 05 30, 18:57]
Sveikos....
Prieš du metus, kai rinkomės darželį.... na... bandėm rasti, tiesą sakant... rolleyes.gif vis paskaitinėdavau mamų atsiliepimus apie vieną ar kitą daržą... Apie visus yra visokių atsiliepimų ir tai yra visiškai normalu.... tik ne apie šį.... Kažkaip labai keistai čia išeina, jei tik kas ''lepteli'' kokį ''nepatogų'' klausimėlį, tuoj pasipila replikos....

labai teisingas pastebejimas cool.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na girdejau geru atsiliepimu apie si darzeli, bet kaip supratau cia dideles rinkliavos. Nu to as nesuprantu. Jau metus lankom kita darzeli, bet tik viena karta nesus esu higienos prekes. Tuoletini, pop. ranksluosciu, serveteliu. Kai paklausiu ar nereikia atsako, kad turi. Rinkom tik viena karta zaliuzem po 30 litu. O daugiau jokiu pinigeliu nereikalavo. Nei mes tuos 2 proc mokam. Tai kodel cia taip kituose darzeliuose. Na jei man perdaug duot tuos 200 ir jei pavyzdiui nenoriu ar negaliu duot tu 2 proc tai reiskia i toki darzeli be sansu pakliut. g.gif
Atsakyti
Žinai,aš turiu ir mokyklinio amžiaus dukrą,tai iš patirties galiu pasakyti,kad mokyklinio amžiaus vaiką man išlaikyti yra pigiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2009 06 09, 15:35)
Žinai,aš turiu ir mokyklinio amžiaus dukrą,tai iš patirties galiu pasakyti,kad mokyklinio amžiaus vaiką man išlaikyti yra pigiau  cool.gif

Nu geras. Kazkaip vis galvojau vaika perrasyti i si darzeli nes netoli namu ir atsiliepimai puikus. Bet manau pasiliksim sename darzelyje, nes Vaivorykstej rinklavos man per dideles. Gaunasi vos ne kaip privaciam moketi. Lankysim ta pati darzeli kur iki siol lankem, tik kad vezioti reikia. Bet musu darzeli jau minejau tik viena karta per metus buvo rinkliava po 30 litu uz zaliuzes. Net mamu sventes proga vaises buvo nupirkta grupese uz darzelio pinigus. Tikrai yra neligybe.
Atsakyti