Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 04 08, 22:09)
Ta pati pagalvojau biggrin.gif Maniskis Gudu g. O Jusu?

Gudu lotuliukas.gif kelintas butas? gal 5?
Papildyta:
beje, man sake, kad reikes turto vertinimo smile.gif bet garantas ji turi, tik tiek, kad atrodo 2008-2009 metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 08, 23:25)
Gudu lotuliukas.gif  kelintas butas? gal 5?
Papildyta:
beje, man sake, kad reikes turto vertinimo smile.gif  bet garantas ji turi, tik tiek, kad atrodo 2008-2009 metu smile.gif

Aha, 5. Negi kaimynes busim? lotuliukas.gif Man banke tiesiog pasake, kad turo vertinimo nereikes, tai as ir nesigilinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 04 08, 22:27)
Aha, 5. Negi kaimynes busim?  lotuliukas.gif  Man banke tiesiog pasake, kad turo vertinimo nereikes, tai as ir nesigilinau  ax.gif

dar nesu tikra, bet visko gali buti biggrin.gif rasau AZ biggrin.gif
Atsakyti
Aš turiu klausimą iš kitos operos - ar už teismo leidimą reikia mokėti? Su vienais žmonėmis deramės dėl buto ir jie pasakė, kad teismo leidimą gauti užtrunka iki trijų savaičių ir reikia sumokėti maždaug 1200lt. Ar tikrai? Jie pirmąkart turės reikalų su banku ir apie tokias sumas sužinojo iš "viena bobutė sakė".
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 04 09, 10:15)
Aš turiu klausimą iš kitos operos - ar už teismo leidimą reikia mokėti? Su vienais žmonėmis deramės dėl buto ir jie pasakė, kad teismo leidimą gauti užtrunka iki trijų savaičių ir reikia sumokėti maždaug 1200lt. Ar tikrai? Jie pirmąkart turės reikalų su banku ir apie tokias sumas sužinojo iš "viena bobutė sakė".

Nelabai man aisku kas per teismo leidimas? g.gif kiek zinau tai reikalingas teismo leidimas jeigu yra mazameciai vaikai ir parduodamas butas yra ju gyvenamoji vieta, tada reikia, bet uztrunka 3-5d ir isduodamas lyg ir nemokamai (nors nesu 100proc tikra)
Tokia suma kuria rasote galetu buti nebent uz notaro paslaugas . Notarai ima 0,45 procenta nuo pardavimo kainos ir ta suma dazniausiai pardavejas ir pirkejas dalinasi pusiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutikutė: 09 balandžio 2011 - 11:04
QUOTE(Tutikutė @ 2011 04 09, 12:58)
Nelabai man aisku kas per teismo leidimas? g.gif  kiek zinau tai reikalingas teismo leidimas jeigu yra mazameciai vaikai ir parduodamas butas yra ju gyvenamoji vieta, tada reikia, bet uztrunka 3-5d ir isduodamas lyg ir nemokamai (nors nesu 100proc tikra)
Tokia suma kuria rasote galetu buti nebent uz notaro paslaugas . Notarai ima 0,45 procenta nuo pardavimo kainos ir ta suma dazniausiai pardavejas ir pirkejas dalinasi pusiau mirksiukas.gif

Tame bute registruoti du nepilnamečiai vaikai. Norint parduoti butą, mūsų bankas reikalauja gauti iš teismo leidimą parduoti butą. Nesuprantu, kodėl kitas bankas, iš kurio jie žada imti paskolą kitam būstui įsigyti, nereikalauja iš jų teismo leidimo įkeisti butą (paėmę paskolą, juk privalės savo įsigytą butą įkeisti bankui)?
Visur ieškau info, ar tikrai reikia už teismo leidimą mokėti, ir niekur nerandu. Radau tik apie įkeitimą. Teismui mokėti nereikia. Tai gal ir parduodant nereikia, ypač tokia kosminę sumą?
Skubiai reikia viską išsiaiškinti, nes nuo visų tokių dalykų priklauso mūsų siūloma buto pirkimo kaina. Jei jie mąsto, kad vien tik tiek teismui reikės, tai gali nepavykti numušti tiek, kiek mes norim...
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2011 04 09, 11:13)
Tame bute registruoti du nepilnamečiai vaikai. Norint parduoti butą, mūsų bankas reikalauja gauti iš teismo leidimą parduoti butą. Nesuprantu, kodėl kitas bankas, iš kurio jie žada imti paskolą kitam būstui įsigyti, nereikalauja iš jų teismo leidimo įkeisti butą (paėmę paskolą, juk privalės savo įsigytą butą įkeisti bankui)?
Visur ieškau info, ar tikrai reikia už teismo leidimą mokėti, ir niekur nerandu. Radau tik apie įkeitimą. Teismui mokėti nereikia. Tai gal ir parduodant nereikia, ypač tokia kosminę sumą?
Skubiai reikia viską išsiaiškinti, nes nuo visų tokių  dalykų priklauso mūsų siūloma buto pirkimo kaina. Jei jie mąsto, kad vien tik tiek teismui reikės, tai gali nepavykti numušti tiek, kiek mes norim...

Teismo leidimas nemokamas, yra kitoje temoje parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 04 09, 13:25)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 04 09, 11:25)

drinks_cheers.gif Tikrai nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wija @ 2011 04 09, 13:02)
drinks_cheers.gif  Tikrai nemokamas  mirksiukas.gif

Bet reikia tureti visus atsisviestus dokumentus rasant prasyma. Teismo leidimas nemokamas, bet moteris, kuri prieme prasyma su priedais (pasu kopijos, vaiko gimimo liudijimas ir pan, tuos turejome), dar kazkodel paprase pirkimo pardavimo sutarties kopijos blink.gif neturejome pasiruose tokiu kopiju, tai po lita uz lapa nuplese, o buvo 8 lapai, kazkaip man pasirode visa tai nelabai teiseta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 09 balandžio 2011 - 12:21
merginos, gal zinosite, ar imones ismoketi dienpinigiai banke yra traktuojami kaip gautos pajamos? ar tik uzskaitomas DU? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bigsmile @ 2011 04 09, 12:20)
Bet reikia tureti visus atsisviestus dokumentus rasant prasyma. Teismo leidimas nemokamas, bet moteris, kuri prieme prasyma su priedais (pasu kopijos, vaiko gimimo liudijimas ir pan, tuos turejome), dar kazkodel paprase pirkimo pardavimo sutarties kopijos  blink.gif neturejome pasiruose tokiu kopiju, tai po lita uz lapa nuplese, o buvo 8 lapai, kazkaip man pasirode visa tai nelabai teiseta  doh.gif

Oho, kaip naglai blink.gif

QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 09, 21:26)
merginos, gal zinosite, ar imones ismoketi dienpinigiai banke yra traktuojami kaip gautos pajamos? ar tik uzskaitomas DU? g.gif

Ne visuose bankuose vienodai. Pvz. DNB banke tokie pinigai kaip pajamos traktuojami, tik jei jie matosi sąskaitoj. O kadangi mano vyras šiuos pinigus gauna "į rankas", tai jie užskaitomi nebuvo. Swed banke užteko pažymos iš darbovietės, kad tokie pinigai gaunami, tik sutartyje įrašėm punktą, jog kiekvieną mėnesį mes atitinkamą sumą į banką įnešim patys 4u.gif
Atsakyti