Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(giedretit @ 2011 04 06, 12:24)
Taip ir eikia daryti thumbup.gif  Mes buvome Luksio sk. Vyras net pats pasiule del tu pensiju. Sake kad tokiu paslaugu net neteikia susijusiu su pensijom.  doh.gif Mes norime 25m. imti, o siule ir ilgesniam laikotarpiui. Sake iki ketvirtadienio atsakymas bus. Tai dabar baisios laukimo dienos blink.gif Kiek laiko jus laukete atsakymo?

tai pas juos antradieniais ir ketvirtadieniais svarstymai būna mirksiukas.gif aš paraišką parašiau antradienį, tai jau ketvirtadienį apsvarstė...tik nenustebkit,jei pasirašant sutartį atsiras papildomų sąlygų,nes keistai man čia atrodo,kad jokių papildomų produktų neliepia imt g.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukass @ 2011 04 04, 22:30)
o prase fiksuoti euribora 2 metams ar ne?

Ne, neprašė nieko, pati rinkausi. Nefiksuotas pas mane Euriboras.
QUOTE(oika25 @ 2011 04 05, 17:37)
o kokius produktus pas juos isigijote? ATlyginimas, pensija savaime suprantama...dar ko nors reikejo?

Atsidariau litų, eurų sąskaitas ir kreditinę pasiėmiau. Kaip ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 06, 12:39)
tai pas juos antradieniais ir ketvirtadieniais svarstymai būna mirksiukas.gif aš paraišką parašiau antradienį, tai jau ketvirtadienį apsvarstė...tik nenustebkit,jei pasirašant sutartį atsiras papildomų sąlygų,nes keistai man čia atrodo,kad jokių papildomų produktų neliepia imt g.gif

Mes paraiska padavem praeita ketvirtadieni. O gal todel nesiulo, kad mes imam litais ir fiksuotas? g.gif O kad gali salygos keistis, tai net nenustebciau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka, papasakosiu, kaip man sekesi bankuose. Gal pirma pasakysiu, ko man reikejo: paskola eurais, palunanu perskaiciavimas kas 3 men., palukanos kintamos, papildomu produktu is banko nereikia.
DNB Nord - galima deretis del mazesnes marzos 1.8 ar 1.9, bet tam reikia imtu ju papildomas paslaugas. Reiketu atlikti turto vertinima.
Nordea - labai primygtinai siule fiksuoti palukanas, nes, anot konsultanto, tai man labai apsimoka. Bande visa kaip itikineti. Galima gaut marza apie 1.8, bet tik imant papildomas paslaugas, tarp ju ir fiksuojant palukanas. Reiketu atlikti turto vertinima.
Swedbankas - paskola pas juos apsimoka imti tik litais, nes imant eurais salygos visiskai nekokios. Reiketu atlikti turto vertinima.
SEB - butent cia ir imsiu paskola. Sutarti planuojam pasirasineti kita savaite. Marza 1.8 jokiu papildomu roduktu imti nereikia. Sutarties mokestis 50 proc. pigiau ir nereikia daryti turto vertinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 08 balandžio 2011 - 15:10
Kiek keista, kad Seb'as ruosiasi suteikti paskola be turto vertinimo. Gal cia naujam bustui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bigsmile: 08 balandžio 2011 - 19:15
Nu mes irgi SEB imam paskola, bet vertinimo tai reikejo g.gif nors perkam nauja nama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutikutė @ 2011 04 08, 19:32)
Nu mes irgi SEB imam paskola, bet vertinimo tai reikejo  g.gif  nors perkam nauja nama g.gif

to naujo namo savoka labai plati. kaip man pasake seb vadybininke, man pvz, 2009 m priduotam namui, reikes turto vertinimo, o 2011 m - nereikia ax.gif
Atsakyti
Gal būstas perkamas iš SEB'o finansuojamo objekto, tada,man atrodo, vertinimo nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 08, 20:09)
Gal būstas perkamas iš SEB'o finansuojamo objekto, tada,man atrodo, vertinimo nereikia g.gif

as nusiziurejau viena ir sebas eina kaip partneris, tai reikia, nes namas priduotas 2009 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 08, 21:10)
as nusiziurejau viena ir sebas eina kaip partneris, tai reikia, nes namas priduotas 2009 rolleyes.gif

Cia SEB'as taip pat yra firmos partneris, nors ir prie namo statybos neprisidejo. Namas priduotas 2008 m. g.gif
Papildyta:
QUOTE(ruteliauskas @ 2011 04 08, 21:09)

Jei namo statyba finansuoja tam tikras bankas ir is jo imat paskola, tokiu atveju turto vertinimo nereikia. Nors, gal ir yra kokiu isimciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2011 04 08, 20:51)
Cia SEB'as taip pat yra firmos partneris, nors ir prie namo statybos neprisidejo.  Namas priduotas 2008 m.  g.gif

o kuris cia projektas? gal apie ta pati kalbame? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 04 08, 22:08)
o kuris cia projektas? gal apie ta pati kalbame? biggrin.gif

Ta pati pagalvojau biggrin.gif Maniskis Gudu g. O Jusu?
Atsakyti