Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(motorela @ 2007 03 30, 21:17)
Sveikos, na mes aplankem visus bankus ir net po kelis filialus. pasiemem is SAMPO paskola bustui, nes buvo geriausios salygos. Siule maziausia marza, nuolaida draudimui... mes draudeme paskola ( vienkartinis draudimas) todel gavom  100% norimos sumos.
o del vadybininku tikrai labai priklauso bendravimas. labiausiai nepatiko Hanza banke, gana saltai ir nieko konkretaus, nors mes jau tiksliai zinojom ko mums reikia  ax.gif

ir mes pradesim dometis paskolom g.gif o kiek tas draudimas kainuoja? jums dave 100% norimos sumos, tai cia tikriausiai butas naujos statybos?
Atsakyti
100 proc duoda ir nenaujos statybos bustui, jei apsidraudi. Paskolos draudimas tai vienkartine imoka jei neklystu 1,71Proc. nuo visos paskolos sumos.
jei paskola 300.000 tai kad gautum 100proc sumoki 5130Lt.
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 06, 12:38)
100 proc duoda ir nenaujos statybos bustui, jei apsidraudi. Paskolos draudimas tai vienkartine imoka jei neklystu 1,71Proc. nuo visos paskolos sumos.
jei paskola 300.000 tai kad gautum 100proc sumoki 5130Lt.

o kokiam banke taip galima gauti apsidraudus g.gif
Atsakyti
QUOTE(espana @ 2007 04 06, 15:03)
o kokiam banke taip galima gauti  apsidraudus g.gif

VB, Dnb Nord duoda 100 jei apsidraudi
Hansa duoda max 95proc., o kituose nebuvom
Papildyta:
QUOTE(espana @ 2007 04 06, 15:03)
o kokiam banke taip galima gauti  apsidraudus g.gif

VB, Dnb Nord duoda 100 jei apsidraudi
Hansa duoda max 95proc., o kituose nebuvom

Beje dabar bent jau mums geriausias salygas siulo VB (270000Lt, sena statyba, Vilnius)
Atsakyti
O ka zinote apie Vilniaus savivaldybes parama isigyjan busta jaunai semai.. kokios salygos? ar visi bankai tokia parama pripazista. kiek girdejau, kompensuoja 20000 Lt.
Atsakyti
QUOTE(majuke:) @ 2007 04 11, 10:49)
O ka zinote apie Vilniaus savivaldybes parama isigyjan busta jaunai semai.. kokios salygos? ar visi bankai tokia parama pripazista. kiek girdejau, kompensuoja 20000 Lt.

majuke, nueik i socialiniu reikalu labirintus, ten yra visa tema apie lengvatines paskolas mirksiukas.gif
siaip keikvienais metais banku sarasas gali skirtis, as emaiu VB, nes man tasi p buvoo geriausia, o praejusiais metais VB aju nebuvo sarase, nes jame daugiausiai imavo, gal siais metais vel bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 11 balandžio 2007 - 08:55
majuke, Vilniaus savivaldybes parama isigyjan busta jaunai semai - savivaldybe apmoka 10 proc. imamos paskolos. Bet paskola turi butiimama is tu banku su kuriais tais metais pasiraso sutartis. Siais metais sutarciu dar nera. Bus gal geguze pab mirksiukas.gif
skambink, 2112724, 2112184 savivaldybe 4u.gif
Atsakyti
sveiki as norejau paklausti, jei imi paskola, kokiu dokumentu reikia? tiksliai? as pakeiciau darba, vienam dirbau du metus, o dabar tam naujam tik 4 menesius, o visur bankai reikalauja 12 men isklotines apie pajamas. tai cia jau reiskia kad sansu nera? verysad.gif
Atsakyti
pvz VB uztenka 2 men stazo paskutineje darbovieteje, jei anksciau buvo dirbta kitur mirksiukas.gif ... Hansai reikia bent 1 pilnai pradirbto men. smile.gif
Bet aisku pries tai darbovieteje pajamos irgi neblogos turejo but cool.gif
Taip kad sansu YRA mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Goniuke @ 2007 04 12, 08:56)
pvz VB uztenka 2 men stazo paskutineje darbovieteje, jei anksciau buvo dirbta kitur mirksiukas.gif ... Hansai reikia bent 1 pilnai pradirbto men. smile.gif
Bet aisku pries tai darbovieteje pajamos irgi neblogos turejo but  cool.gif
Taip kad sansu YRA  mirksiukas.gif

o man vb sake maziausiai puse metu,sampo sake svarbu band,butu pasibaiges.bet mano vyras bus pagrindinis zmogus,o koljamdu syk i kortele perves padidinta atlyginima tai ir man jau bus 6men sueje
Atsakyti
smile.gif+2007 04 11, 23:54-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2007 04 11, 23:54)
sveiki as norejau paklausti, jei imi paskola, kokiu dokumentu reikia? tiksliai? as pakeiciau darba, vienam dirbau du metus, o dabar tam naujam tik 4 menesius, o visur bankai reikalauja 12 men isklotines apie pajamas. tai cia jau reiskia kad sansu nera?  verysad.gif

as VB kai tvarkiausi paskola, jie mate mano visas pajamas, nes i VB kortele atlyginima pervesdavo, as pristaciau pazyma is darbovietes, kad nuo tada ir tada dirbu tokiose pareigose, mano bazinis atlyginimas toks ir toks. jie turetjo skaiciuoti paskutiniu 6 men atlyginima, bet skaiciavo 4 menesiu vidurki, nes butent tiek laiko dirbau naujam darbe pagal neterminuota sutarti, tai gavau geresne paskola thumbup.gif
Atsakyti
Na aciu uz atsakymus. as gyvenu uzsienyje tris metus. mano atlyginimas kazkur apie 5000 lt. neturiu vaiku, netekejus. nezinau gal pavyktu smile.gif pakelet nuotaika cia man trupuciuka.
Atsakyti