Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
bet hasa tik 90% busto vertes paskola duoda sad.gif na jei apdraudi paskola tai 95% bet vistiek ne 100% o mes kad ir tu 5% neturim savu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 02 27, 17:21)
bet kiek girdejau jie labai daug sankciju ir baudu taiko  doh.gif  g.gif

nesutinku
SAMPO turi daug visokiu baudu, jeigu grazini anksciau laiko arba refinansuoji paskola i kita banka, Nordea tokiu dalyku netaiko
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2007 03 09, 14:29)
nesutinku
SAMPO turi daug visokiu baudu, jeigu grazini anksciau laiko arba refinansuoji paskola i kita banka, Nordea tokiu dalyku netaiko

bigsmile.gif sampo nebauduoja uz grazinima anksciau laiko, anksciau baudavo dabar-ne biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(S@ulyte @ 2007 03 09, 14:29)
nesutinku

Man atrodo kad esi neskaites Nordea banko sutarties salygu, g.gif
Atsakyti
Mumi, tai gal galite papasakoti konkrečiau ką nors apie Nordea? Nes dabar kaip tik ruošiamės imti iš šito banko paskolą. unsure.gif
Atsakyti
Pries pasirasant perskaitykite sutarti, gal jusu ji negasdins, bet man ji nepatiko. Ten labai klampi sutartis, na nebent jie ja pataise. g.gif Atkreipkite demesi kokios baudos jei ne laiku moki imokas.

P.S. Cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumis: 11 kovo 2007 - 15:29
cia kaip matau kalbates jau apie dideles sumas busto pirkimui, bet mes norim pasiimti busto renovacijai 20000lt ten lygtai 5 metam, na jei duotu mazesniam laikotarpiui tasi mazesniam, bet gal zinote jei nori grazinti anksciau kokios nuobaudos? ir gal zinot koki banka tokiai mazai sumai geriausia rinktis?
Atsakyti
Nežinau kodėl, bet viena mano pažįstama ėmė iš Snoro. Ar domėjotės jais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagrandukasss @ 2007 02 01, 19:59)
as ir isitikinau,kad viskas priklauso tik nuo vadybininko.mes butume VB atsisake vien pabendrave su Akropolyje dirbancia ju vadybininke  doh.gif hansa banke man labai patiko vadybininke dirbanti Mandarine  thumbup.gif butume pas ja tvarke,bet mum VB geriau,nes ten produktu turime.tai radom per pazistama,ziuresim kaip bus  ax.gif

Pabnedravus su visų bankų vadybininkais Akropolyje - atsisakyčiau visai imti paskolą. Ypač tūpa Hansa banko blondinė doh.gif Pasirinkom Mandarine Hansa vadybininkę thumbup.gif
Kai prieš 2 metus pirkom butą, dėl paskolos perėjom visų bankų po 5 filialus. Išsirinkom Hansa vadybininkę. Viską išaiškino iki smulkmenų, patarė kaip geriau, kad tik mums būtų palankiau.
Atsakyti
QUOTE(Mumis @ 2007 03 10, 13:31)
Man atrodo kad esi neskaites Nordea banko sutarties salygu,  g.gif

skaiciau mirksiukas.gif
siaip tai ten painiai parasyta pas juos, bet kai issiaiskini nieko baisaus nebelieka 4u.gif
Atsakyti
ir mes dar budami visiskai "zali" leidomes per bankus. Paskolos tai jie duoda beveik vienodai- iki 300 000Lt. Aisku, noretus ir daugiau, bet kol kas dar ne musu kisenei. Bet va apie vadybininkus kol kas geru ziniu neturiu sad.gif Kazkaip nei vienas zmoniu kalba nepasakojo nuo paciu pradziu... sad.gif O VB Gedimino pr. vadybininke isvis kazkokia naujoke, net savo darbo vietos neturinti blink.gif Ka jau kalbet apie jos supratima paskolu tema... doh.gif
Matyt, teks dar ne vieno banko ir ne vieno padalinio slenksti minti... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, na mes aplankem visus bankus ir net po kelis filialus. pasiemem is SAMPO paskola bustui, nes buvo geriausios salygos. Siule maziausia marza, nuolaida draudimui... mes draudeme paskola ( vienkartinis draudimas) todel gavom 100% norimos sumos.
o del vadybininku tikrai labai priklauso bendravimas. labiausiai nepatiko Hanza banke, gana saltai ir nieko konkretaus, nors mes jau tiksliai zinojom ko mums reikia ax.gif
Atsakyti