Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą?

Apklausa: Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą? (304 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Sindy @ 2007 02 01, 19:04)
Kaip tik pries naujuosius mes aplakstem beveiki visus bankus. Vienintelis, pasiules gerokai besiskiriancias ir mums palankias salygas, buvo Nordea. Beje labai daug priklauso ir nuo vadybininko, kuris su jumis kalbes - tuo isitikinau jau du kartus.
Anksciau teko bendrauti su Vilniaus banku, tai ko negalejo ar nenorejo viena vadybininke, visai nesunkiai padare kita.
o su Nordea, tai mums kliuvo labai saunus vadybininkas (mokejo isiklausyti ko butent mums reikia ir padejo rasti sprendimus ten, kur kiti tik peciais traukiojo), taciau kai viduryje proceso musu vadybininkui teko trumpam isvaziuot ir jis buvo priverstas mus toms trims dienoms palikti rupintis kitai vadybininkei, tai viskas iskart uzstrigo, nes ana smulkmenose uzsikase.. Aciu dievui musu vadybininkas greit gryzo ir padejo pasivyti prarasta laika  thumbup.gif

as ir isitikinau,kad viskas priklauso tik nuo vadybininko.mes butume VB atsisake vien pabendrave su Akropolyje dirbancia ju vadybininke doh.gif hansa banke man labai patiko vadybininke dirbanti Mandarine thumbup.gif butume pas ja tvarke,bet mum VB geriau,nes ten produktu turime.tai radom per pazistama,ziuresim kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2007 02 01, 13:13)
Oho kiek arogancijos pas kaikurias asabas doh.gif Nerašyk iš vis jei nenori pasakot - o ne išsidirbinėk tongue.gif

i kvailokus klausimus labai tingiu atsakinėt, man tai pakankamai normalu ir laiko gaila mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš Hansoj ir esu visai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Jei nesupranti apie banko paskolas, geriau paiimti brokerį.Jie tikrai labai gerai išaiškina, sutaupo laiką,ir išrenka geriausią variantą. thumbup.gif
Aš likau labai patenkinta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lailina @ 2007 02 02, 15:40)
Jei nesupranti apie banko paskolas, geriau paiimti brokerį.Jie tikrai labai gerai išaiškina, sutaupo laiką,ir išrenka geriausią variantą. thumbup.gif
Aš likau labai patenkinta cool.gif

as tai kaip tik siulyciau jeigu nesupranti eiti per visus bankus ir aiskintis tol, kol viska suprasi lotuliukas.gif
kas is to, kad brokeris tau pasakys, kad tai geriausias variantas, jeigu tu nesupranti, kas gerai, o kas blogai?
bet aisku, vaiksciojimas po bankus atima nemazai laiko... ax.gif
Atsakyti
Na ir as bijociau aklai pasitiketi brokeriais.. g.gif Juk nezinosi ar pataria nuosirdziai, ar todel, kad jam uz prirodytus klientus papildomai sumokes biggrin.gif
Geriausiai patiems pasivaikscioti per skirtingus bankus, visiems pateikti tas pacias salygas ir paziureti, kas geriausia varianta pasiulys. Beje ir paraiskas paduoti reiketu keliuose, geriausiai tinkanciuose bankuose. Nes mes per Parex`a vos namo nepraradom, tikedami ju pazadais ir laukdami ilgiau nei galejom. Finale vadybininke paaiskino, kad pati nesupranta kas uzplauke ten ju analitikams, bet salygas pakeite ir mes vos nenukentejom per juos protest.gif Nes tuo metu i kitus bankus nesikreipem, nes nutarem, kad ju siulomas variantas mums visai tiks. o kai ta varianta pakeite - likom "ant ledo".
Atsakyti
Tikrai labai priklauso nuo vadybininkų... Bet ir bankai turi savo kriterijus. Mums DnbNord nedavė nieko, Sampo pasiūlė tik 210000, o Hansa ir Vilniaus bankas - po 280000. Pasirinkome Hansą.
Atsakyti
O musu atveju geriausiai tiko Sampo. Kadangi dirbame su verlo liudijimais, jie dave pacias geriausias salygas, kiti bankai nelabai kaip ziuri i darbuotojus, kurie dirba su verslo liudijimais, ne darbo sutartimi 4u.gif
Atsakyti
Labai priklauso aisku nuo vadybininko, bet ir nuo banko politikos priklauso ne mazai. Pvz. jei nedidele paskola apie 200000 tai didziusiose bankuose nelabai mazina marzas, maziau kai 0,9 negausi. Tai sumazesne paskola siulau eiti i mazesnius bankus Sampo, Nordea ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
man labiausiai patiko bendrauti su NORDEA banku.Ten nereikia maivytis.Pasakai, kad neturi pinigu, aptari ivairias galimybes.Puikus bankas.
Atsakyti
QUOTE(zaxs @ 2007 02 27, 13:16)
Sveikos,
man labiausiai patiko bendrauti su NORDEA banku.Ten nereikia maivytis.Pasakai, kad neturi pinigu, aptari ivairias galimybes.Puikus bankas.

bet kiek girdejau jie labai daug sankciju ir baudu taiko doh.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(La princesse @ 2007 02 27, 17:21)
bet kiek girdejau jie labai daug sankciju ir baudu taiko  doh.gif  g.gif

Dar ir atvejis kiekvieno kitoks, paskola paskolai nelygi, ir zmones siaip turto ne vienodai turi, kuri ikeicia ir t.t. Kai mes rinkomes tai perejom visus galimus bankus, kas teikia busto paskolas. Didziausia minusa deciau VB, bet visai ne del to kad procedura pas juos sudetingesne ir brangesne, o del to kad info pateikiantis asmuo pasirode visiskas lopelis, pats uzduodi klausima ir praktiskai pats atsakai.
Nordea aptarnavo faina moteriske, aiskiai paaiskino, tik reikalauja deklaraciju ir visokiu kitokiu popieriu dirbantiems su verslo liudijimais.
Hanza visai fainai irgi... marza gera pasiule ir salygas neprastas.
Sampo visu geriausiai pasirode, rekomenduociau vadybininke egle (Kaune) dirba tame skyriuje prie fontano. Viskas labai aisku, salygos supaprastintos, dirba zmogaus naudai. Tai tiek atsiliepimu is mano vaiksciojimu del paskolu rolleyes.gif
Atsakyti