Įkraunama...
Įkraunama...

"Apsiraminsi gal? Man rytoj į darbą..."

QUOTE(vitalijaL @ 2008 07 01, 17:29)
mano istorija paprasta kaip 5 kapeikos.  abu vaikuciai gime 36sav.  gime greitai ir lengvai ir abu gime vienodu laiku tik skirtingos datos.  . net nespejau suvokti ka reiskia gimdymas  blink.gif . juokingiausia tai kad diena pries tai jausdavau kad greit gimdysiu.  unsure.gif vyras net juokavo ir sake miegok dar tau anksti o jau 6h ryte ji zadinu ir sakau lekiam. pakely vaziuodami abu juokemes kad as ispranasavau vaiku gimimo dienas. nuo namu iki ligonines tik 10min kelio o gimdos kaklelis atsidares jau buvo 8cm. o kol ligoninej sutvarke visus popierius ir nuveze i gimgykla jau atsiveres buvo 9cm dar valandziuke ir 8.03h mazylis buvo ant mano ranku.

smagu,kad pasidalinote savo istorija,bet jūs geriau savo atskirą istorijos temą užveskite mirksiukas.gif

QUOTE(naitas @ 2008 07 01, 20:58)
wub.gif nors viena faina istorija  wub.gif
prisiminiau, kaip pykau ant vyro, "renkant" duobes pakeliui į gimdymo namus rolleyes.gif

čia matyt visų atsiminimuose šita detalė yra doh.gif

QUOTE(Kempiniukasss @ 2008 07 03, 22:54)
super istorija 4u.gif  lotuliukas.gif
o jau kad juokiausi ir verkiau kartu, bandziau draugui skaityti, tai pries pradedant tarti zodi dvi minutes juokas ir asaros kuteno!!!!
liuks istorija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ačiū ačiū drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saunuole sveikinu 4u.gif
Na bet ir geras pas tave jumoro jausmas thumbup.gif maniskis irgi miegalius yra blink.gif tai jei jis nenores keltis tai jauciu mane isterija paims ir bus ne iki jumoro g.gif
A del tu studentu tai tikrai galetu perspet ka pasirasineji doh.gif man tai kas butu biggrin.gif vistiek netas galvoj, bet maniskis jauciu isprotetu biggrin.gif jis keistai pavydus
biggrin.gif reiks papasakot tavo istorija ir paklaust ka jis apie tai mano biggrin.gif nu del visako kad paruostu ir tokiam variantui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jei ka kad mazesnis sokas butu biggrin.gif
Aciu uz istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2008 07 04, 16:04)
Saunuole sveikinu  4u.gif
Na bet ir geras pas tave jumoro jausmas  thumbup.gif  maniskis irgi miegalius yra  blink.gif  tai jei jis nenores keltis tai jauciu mane isterija paims ir bus ne iki jumoro  g.gif 
A del tu studentu tai tikrai galetu perspet ka pasirasineji  doh.gif  man tai kas butu  biggrin.gif  vistiek netas galvoj, bet maniskis jauciu isprotetu  biggrin.gif  jis keistai pavydus
biggrin.gif  reiks papasakot tavo istorija ir paklaust ka jis apie tai mano  biggrin.gif  nu del visako kad paruostu ir tokiam variantui  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  jei ka kad mazesnis sokas butu  biggrin.gif
Aciu uz istorija  4u.gif

ruoškitės,išsimiegokit ir pirmyn mirksiukas.gif
nėr už ką 4u.gif
Atsakyti
Papasakojau saviskiui tavo istorija lotuliukas.gif tai sake kad nieko neleis man pasirasinet viska pats perskaitys biggrin.gif sakyciau vien nuo pasakojimo patyre lengva soka biggrin.gif
Atsakyti
jei nebuciau gimdziusi,paskaiciusi sia istorija pamanyciau,kad juoku darbas beveik biggrin.gif
sauni istorija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2008 08 12, 14:10)
jei nebuciau gimdziusi,paskaiciusi sia istorija pamanyciau,kad juoku darbas beveik  biggrin.gif 
sauni istorija  4u.gif

juokų darbas ir yra,palyginus su visu gyvenimu rolleyes.gif tik labai jau svarbus juokų darbas wub.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
saunuole mamyte thumbup.gif
Atsakyti
šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Linksmai aprašyta thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai dideliausi blush2.gif

o del tu studnetu, tai.. ax.gif mano geriausia drauge yra medicinos studente ir ji neseniai stebejo kelea gimdymu ax.gif ji bus labai gera akusere viena diena bigsmile.gif ir ju su zvirbliuku gal prie to labai prisidejot 4u.gif
Atsakyti
super nuotaikinga istorija.patinka man tokios drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
sveikatos ir sekmes. 4u.gif
Atsakyti
LINKSMA IR GRAZI ISTORIJA 4u.gif
Atsakyti