Įkraunama...
Įkraunama...

"Apsiraminsi gal? Man rytoj į darbą..."

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
labai linksmai aprasyta istorija thumbup.gif
Atsakyti
Fai na tavo istorija thumbup.gif
O tie gydytojai, tai bent galetu infoermuoti uz ka ten pasirasyt reikia, nes ir mirties nuosprendi sau gali pasirasyt tokiu momentu, ne tik sutikima studentu dalyvavimui cool.gif unsure.gif
vistiek nieko neskaitai po kuo pasirasineji, ne tas tada galvoj buna wub.gif
Atsakyti
tai aš ir pasirašiau bet ką,galima sakyti,nes man jau visiškai ne iki skaitymo su sąrėmiais kas 2 min buvo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
saunuole tu!
aukit sveikuciai!!!
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 06 23, 04:27)
saunuole tu!
aukit sveikuciai!!!

ačiū 4u.gif augam ax.gif
Atsakyti
na bet ir istorija thumbup.gif taip linksmai skaitesi, labai smagu skaityti buvo lotuliukas.gif saunuole mamyte mirksiukas.gif aukite sveiki ir dideli doh.gif
Atsakyti
mano istorija paprasta kaip 5 kapeikos. bigsmile.gif abu vaikuciai gime 36sav. g.gif gime greitai ir lengvai ir abu gime vienodu laiku tik skirtingos datos. smile.gif net nespejau suvokti ka reiskia gimdymas blink.gif . juokingiausia tai kad diena pries tai jausdavau kad greit gimdysiu. unsure.gif vyras net juokavo ir sake miegok dar tau anksti o jau 6h ryte ji zadinu ir sakau lekiam. pakely vaziuodami abu juokemes kad as ispranasavau vaiku gimimo dienas. nuo namu iki ligonines tik 10min kelio o gimdos kaklelis atsidares jau buvo 8cm. o kol ligoninej sutvarke visus popierius ir nuveze i gimgykla jau atsiveres buvo 9cm dar valandziuke ir 8.03h mazylis buvo ant mano ranku. clap.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalijaL: 01 liepos 2008 - 16:30
Labai smagiai parašyta gimdymo istorija clap_1.gif
Atsakyti
wub.gif nors viena faina istorija wub.gif

QUOTE(agno @ 2008 03 30, 13:25)
kol davažiavom už kiekvieną prakeiktą duobę kelyje iškeikiau savivaldybę,kelininkus,nekokybišką asfaltą ir viską ką imanoma..

prisiminiau, kaip pykau ant vyro, "renkant" duobes pakeliui į gimdymo namus rolleyes.gif
Atsakyti
super istorija 4u.gif lotuliukas.gif
o jau kad juokiausi ir verkiau kartu, bandziau draugui skaityti, tai pries pradedant tarti zodi dvi minutes juokas ir asaros kuteno!!!!
liuks istorija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti