Įkraunama...
Įkraunama...

"Apsiraminsi gal? Man rytoj į darbą..."

Labai grazu smile.gif , o del studentu tai jau taip buna, pas mane jie irgi dalyvavo, nors nepasirasiau kad jie butu, sakiau kad nenoriu ju, jie antr pacio melonumo subego smile.gif , tik man jau visai vienodai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 05 07, 15:08)
Smagi istorija su laiminga pabaiga  thumbup.gif  biggrin.gif
O kodėl ties antru vaiku parašyta "gal nea, ačiū"  mirksiukas.gif ? Lauktumėm dar ir antro tokio  thumbup.gif pasakojimo  rolleyes.gif

na,jei likimas suteiks galimybę dar vieną istoriją parašyt-prisižadu parašyti mirksiukas.gif bet dabartinėm aplinkybėm-tikrai neplanuoju rolleyes.gif

QUOTE(henika @ 2008 05 07, 15:18)
linksma gerai nuteikianti istorija  thumbup.gif  tik man vienas neaiškumas? iš kur studentų būrys 5.00 val. ryto, nes veiksmas kaip supratau vyko paryčiais  mastau.gif na bet šaunu, kai viskas gerai praeina  thumbup.gif

tai kad jie atėjo kokia 7 ar 8 val,iš to džiaugsmo juos pamačius į laikrodį nepažiūrėjau schmoll.gif lotuliukas.gif pagimdžiau gi aš tik 8.45 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agno: 07 gegužės 2008 - 16:47
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
gerai papasakota thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
nuoširdžiai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai ri labai linksma ir nuosirdo istorija thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Graži istorija. Sėkmės ir sveikatos augant.
Atsakyti
visoms po balioną 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija smile.gif 4u.gif 4u.gif
Tik norejau pasisakyti dar del studentu.. smile.gif as tai pvz tikrai leisciau kad mano gimdyme dalyvautu studentai, gi jiems irgi reikia mokintis, praktikos jiems reikia smile.gif kaip kitaip jie gali ismokt? visi labai kazko nusistate pries tuos studentus ir tikrai nesuprantu kodel visi daro kazkokia tragedija is to smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Saunuole, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Super 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti