Labai grazu , o del studentu tai jau taip buna, pas mane jie irgi dalyvavo, nors nepasirasiau kad jie butu, sakiau kad nenoriu ju, jie antr pacio melonumo subego , tik man jau visai vienodai buvo
QUOTE(Babaušiukas @ 2008 05 07, 15:08)
Smagi istorija su laiminga pabaiga
O kodėl ties antru vaiku parašyta "gal nea, ačiū" ? Lauktumėm dar ir antro tokio pasakojimo
O kodėl ties antru vaiku parašyta "gal nea, ačiū" ? Lauktumėm dar ir antro tokio pasakojimo
na,jei likimas suteiks galimybę dar vieną istoriją parašyt-prisižadu parašyti bet dabartinėm aplinkybėm-tikrai neplanuoju
QUOTE(henika @ 2008 05 07, 15:18)
linksma gerai nuteikianti istorija tik man vienas neaiškumas? iš kur studentų būrys 5.00 val. ryto, nes veiksmas kaip supratau vyko paryčiais na bet šaunu, kai viskas gerai praeina
tai kad jie atėjo kokia 7 ar 8 val,iš to džiaugsmo juos pamačius į laikrodį nepažiūrėjau pagimdžiau gi aš tik 8.45
gerai papasakota
sveikinimai
Sveikinimai ri labai linksma ir nuosirdo istorija
Graži istorija. Sėkmės ir sveikatos augant.
visoms po balioną
Labai grazi istorija
Tik norejau pasisakyti dar del studentu.. as tai pvz tikrai leisciau kad mano gimdyme dalyvautu studentai, gi jiems irgi reikia mokintis, praktikos jiems reikia kaip kitaip jie gali ismokt? visi labai kazko nusistate pries tuos studentus ir tikrai nesuprantu kodel visi daro kazkokia tragedija is to
Tik norejau pasisakyti dar del studentu.. as tai pvz tikrai leisciau kad mano gimdyme dalyvautu studentai, gi jiems irgi reikia mokintis, praktikos jiems reikia kaip kitaip jie gali ismokt? visi labai kazko nusistate pries tuos studentus ir tikrai nesuprantu kodel visi daro kazkokia tragedija is to
Saunuole, sveikinimai
Super