Įkraunama...
Įkraunama...

"Apsiraminsi gal? Man rytoj į darbą..."

Pasakojimo stilius tai thumbup.gif , juokiausi iki nukritimo lotuliukas.gif net vyras atėjo pažiūrėt, kas man daros biggrin.gif Labai graži istorija 4u.gif aukit didučiai wub.gif
Atsakyti
Nu ir saunuole Tu taip fainai aprasei, nuotaika visai dienai pakelei. Aukit sveikuciai
Atsakyti
Linksmai papasakota istorija thumbup.gif
Atsakyti
labai smagu ir linksma buwo skaityti i storija, ypac kaip vyra zadinai lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai linksma istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
jumoro jausmas - 10 balu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai labai smagi istorija 4u.gif manęs irgi tik gimusios neišgirdo, bet vėliau jau kitas ligoninės žinojo, kurį kūdikį maitint laikas ax.gif
Atsakyti
nustebus. bet džiaugiuosi kad kolektyvas vertina ir linksminasi notworthy.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Smagi istorija su laiminga pabaiga thumbup.gif biggrin.gif
O kodėl ties antru vaiku parašyta "gal nea, ačiū" mirksiukas.gif ? Lauktumėm dar ir antro tokio thumbup.gif pasakojimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babaušiukas: 07 gegužės 2008 - 14:08
linksma gerai nuteikianti istorija thumbup.gif tik man vienas neaiškumas? iš kur studentų būrys 5.00 val. ryto, nes veiksmas kaip supratau vyko paryčiais mastau.gif na bet šaunu, kai viskas gerai praeina thumbup.gif
Atsakyti