Įkraunama...
Įkraunama...

Priemonės nuo celiulito

QUOTE(cover_girl @ 2013 11 28, 19:09)
as uzsisakiau internetinej parduotuvej, bet gal hempz priemoniu ir lietuvos parduotuvese bei internetinese parduotuvese butu galima rasti net nezinau. Pabandykite per google paieskoti.

per google ir ieskojau, tai tik uzsienio svetaines meta, ok, aciu smile.gif
Atsakyti
Geriausia priemone- rytinis masazas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerinėja @ 2013 12 06, 14:58)
Geriausia priemone- rytinis masazas  smile.gif

galbut, bet ne visos tam turi laiko ryte, darbas laukia....
Atsakyti
Pasidariau 10 procedūrų su Starvac 2 vakumo aparatu, na man rezultato nulis schmoll.gif Nėra tas celiulitas labai įsisėnėjęs, tikėjausi bent kažkokio rezultato, deja. Gerai, kad pinigėlių ne per daugiausiai palikta. Planavau net priktis sau tą aparatą į namus, jei būtų rezultatas. Ačiū Dievui neskubėjau..
Kol kas darysiu pertrauką, manau vasario mėnesį pabandysiu dar kokį masažiuką.. Gal kas dar darėtės su LPG prancūzų aparatu? Kaip nuomonės?
Atsakyti
masazai tikrai yra labai gerai, bet reikai nuolat darytis, kartoti kursus, gan nepigiai iseina.
Atsakyti
QUOTE(a0251 @ 2013 07 17, 17:57)
sveikos,
as tikrai daug visko isbandziau.zinoma, labai veiksminga buvo mezoterapija  lotuliukas.gif
bet visai netycia atradau juros dumblius. eidavau i salona is pradziu "vyniotis" o dabar namie ta darau.jau po kokiu 3-4 kartu matosi rezultatas smile.gif

gal būtų galima plačiau apie šį įvyniojimą namuose?
Šiandien pasidariau kavos tirščių+medaus įvyniojimą, žiūrėsim koki rezultatai bus po viso kurso. Gal ir tai padės bent kažkiek kartu su mityba ir sportu.
Atsakyti
Man asmeniskai padejo cello gelio ivyniojimai + masazas. Pssidariau kursa 10 proceduru ir man patiko rezultatas. Db i menesi karta ar du nueinu imasaza, pas masaziste nusiperku gelio, ir vyniojuos namie.
Atsakyti
Po kiek laiko galim pakartoti įvyniojimo kursą?
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 04, 22:28)
Po kiek laiko galim pakartoti įvyniojimo kursą?

Man masaziste sake, kad reik butinai 2 sav tarpa daryt.
Atsakyti
QUOTE(Cleoo @ 2013 04 03, 10:12)
vakuumines taureles puikiai padeda

pritariu, kad vakuumines taures tikrai padeda, bet zinau, kad reikia atsargiai naudoti, jeigu yra problemu su venomis.
Buvau nusipirkusi toki nebrangu rinkinuka su aliejuku F-55+vakuuminės taurės. Naudojau apie menesi. Pradzioje, po keliu savaiciu pastebejau, kad celiulitas - tarsi dar paryskejo, issigandau. Bet veliau - tikrai pradejo mazeti biggrin.gif
Kaip pamaciau, kad yra rezultatas, pasidziaugiau, bet veliau aptingau ka nors daryti ir ziuriu vel tas "bjaurybe" lenda doh.gif

Gal kas zinote, kokia turetu buti pertrauka po taureliu naudojimo, kad vel pradeti jas naudoti?
Atsakyti
Sveikute ax.gif noreciau pasiteirauti, gal yra cia esanciu moteru, kurios kaune lankesi SPA ir atliko celiulito mazinimo proceduras?
Gal kanors galetumet rekomenduoti koki nors griozio salona cool.gif ? Ar buvo efektas? cool.gif kiek ejote proceduru, kaip daznai ir ar likot patenkintos? g.gif

Papildyta:
O pries naudojant taureles pries masaza oda kuom nors sutepat? ar po masazo patepat anticeliulitiniu kremu?

Papildyta:
http://www.celiulita...i-marena-2.html
Ar bandet kazka panasaus ? siame puslapyje radau visokiu priemoniu nuo celiulito, tampres, sortukai ir tt. Idomu butu suzinot nauda nes kainos tikrai atrodo solidzios
Atsakyti
QUOTE(lori30 @ 2014 01 19, 16:26)
Man asmeniskai padejo cello gelio ivyniojimai + masazas. Pssidariau kursa 10 proceduru ir man patiko rezultatas. Db i menesi karta ar du nueinu imasaza, pas masaziste nusiperku gelio, ir  vyniojuos namie.

Taip turite pastoviai testi, ar kol susitvarko ir toliau tik palaikymas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paparace123: 24 sausio 2015 - 20:39