Sakė, pradžioje tai tos bangelės ant kojų šiek tiek nervuodavo, kur lieka po nešiojimo, bet dabar jau normaliai, nekreipia dėmesio....o kojos tai tikrai dailesnės ....
Tas tiesa,tos bangeles tikrai isipaudzia,bet greit praeina nusiemus. Stangrinancio poveikio nepastebejau
Va, norėčiau ir aš sulaukti daugiau atsiliepimų apie tas anticeliulitines kelnaites, pleistrus.. Ketinu pirkti, nes jau seniai turiu tą celiulitą, nuo pauglystės...
sakykit,o su siom taurem ar galima masazuotis nestukem? nes pastebejau jog labai apnyko tyas gyvate,ir taip baisu uzlaikyt jau,nes isisenejusi juk sunkiau panaikinti
sakykit,o su siom taurem ar galima masazuotis nestukem? nes pastebejau jog labai apnyko tyas gyvate,ir taip baisu uzlaikyt jau,nes isisenejusi juk sunkiau panaikinti
noriu pasakyti kad jos man labai veiksmingos-taures, t.y. masazas su taure, dariau jau ne viena karta. Dabar vel kartoju kursa dar pamasazuoju po taures su tokiu masazuokliu mediniu, nes lieka aliejaus ant koju-uzpakaliuko tai dar geresnis rezultatas
Kam kankintis su skausmingais masazais, jei yra ir kitu budu - as naudoju "Babor" kosmetikos losjona, kuri maisau su purvu arba moliu. O ir rezultatai akivaizdus.
Ar turite kas sortukus nuo celiulito,ar padeda nors kiek? Zinau kad jos veikia kai judi,galvoju sportuojant gerai butu, nzn kurias issirinkti nes nemazai yra.
Sveikos merginos. Kimbu ir as i kova su celiulitu. Visiskai nezinau, kas atsitiko, kodel jis pas mane atsirado, nes anksciau, kai valgydavau greita maista ir ne tiek prisiziurejau, kiek dabar, celiulito neturejau. Dabar valgau atsargiai, ziuriu, ka dedu i burna, pasportuoju, tiesa, karts nuo karto isgeriu vyno su draugemis, bet nerukau. o odos net spaust nereikia, idubimai didziausi matosi... Pradejau masazuotis kojas siurkscia kempine kas vakara, tepuosi kaitinanciu Vitek anticeliulitiniu kremu ir darausi kontrastinius dusus. Geriu daug vandens. Taciau vakar pakraupau. Bedarant kontrastini dusa pastebejau, kad kojos pradejo melynuot tikraja ta zodzio prasme. Visos kojos pasidare melynos. Labai persigandau ir nutraukiau procedura. Nezinau, ar sis skyrelis tinkamas tokiam mano klausimui, bet gal kas nors gali paaiskint, ar toks dalykas normalus?