QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 04 29, 13:12)
Taip taip, turiu taures, stengiuosi netingėti (ne visada išeina) Tikiuosi iki vasaros bent šiokių tokių rezultatų
Bet vistiek dar ir kremo reikėtų Neapsisprendžiu, kokį imti. Rasos kelias tūbeles esu sunaudojusi, tai tepasi ir drėkina tikrai labai fainai, ir kvapas malonus, bet va poveikio aišku ne itin... Vichy Lipo-metric, Garnier geltonam buteliuke ir Nivea Good-bye cellulite labai nepatiko konsistencija ir visai prastas drėkinimas.
Vis dairausi į Body Shop'o ir Madaros kremus Tik brangoka truputuką.
Bet vistiek dar ir kremo reikėtų Neapsisprendžiu, kokį imti. Rasos kelias tūbeles esu sunaudojusi, tai tepasi ir drėkina tikrai labai fainai, ir kvapas malonus, bet va poveikio aišku ne itin... Vichy Lipo-metric, Garnier geltonam buteliuke ir Nivea Good-bye cellulite labai nepatiko konsistencija ir visai prastas drėkinimas.
Vis dairausi į Body Shop'o ir Madaros kremus Tik brangoka truputuką.
nzn man neatrodo tie kremai veiksmingi, nebent ivyniojimai kur galima namie darytis...buna po 0,5 l pakuotes sudety juros dumbliai...va ten gal padeda...kiti su kavos tirsciais daro...o kremai tik drekina, bent ka esu naudojusi tai man nieko tik ismesti pinigai