QUOTE(etamo21 @ 2010 02 23, 21:01)
tai tada gerai o kaip tau poveikis?kiek laiko naudoji?
manau cia gali buti gal del talpos skirtumo, vizualiai man atrodo idetoje nuotraukoje zyyymiai talpa mazesne.na kas cia zino
manau cia gali buti gal del talpos skirtumo, vizualiai man atrodo idetoje nuotraukoje zyyymiai talpa mazesne.na kas cia zino
naudojau dar tik tris kartus. akivaizdaus rezultato kad sumazetu celiulitas nesimato, bet pati oda pasidaro tooookia minksta ir svelni kad verta atkenteti ta deginanti karsti isivyniojus i plevele.
QUOTE(Lena.lt @ 2010 02 23, 23:43)
Nebus fuflo, juk ne Dior'ai kad padirbinetu
Su sita kosmetika esu susidraugavusi jau daug metu, ir pastebejau, kad nezymiai buvo pakeistas ipakavimo dizainas, tai gal del to matot skirtuma
O kremukas tikrai vertas demesio, sudetyje yra aliejuku, odele svelni, pamaitinta, super
Su sita kosmetika esu susidraugavusi jau daug metu, ir pastebejau, kad nezymiai buvo pakeistas ipakavimo dizainas, tai gal del to matot skirtuma
O kremukas tikrai vertas demesio, sudetyje yra aliejuku, odele svelni, pamaitinta, super
niu jo... juk ir taip tik 10-12 lt tekainuoja.
O kaip masazuojates? Tik rankomis ar gal galima naudoti ir masazuojancius ratukus?
(mano oda labai sausa, todel tuos masazuojancius ratukus naudoju labai retai ir tik su daug kremo)