QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 04, 20:37)
Labai paprasta būnant profei taip kalbėti
Aš tai su masažuokliu masažuojuosi tol, kol šlaunys tolygiai parausta ir lengvai kaista. Trunka kažkur 15-20 min iš viso (iš pradžių vieną šlaunį, po to kitą). Mėlynių jau nebeprisidarau
o kur tu si masazuokli pirkai?
QUOTE(RamuneM @ 2008 06 05, 00:07)
Ačiūūūū už komplimentą.
Na negalėjau atsispirti tai užkrečiamai iliuzijai. Kur be nueisiu į savo pasižymėtas temas, ten iliuzijos gyvena. Tik čia jos nebuvo, tai ir pabandžiau užkrėsti.
o jei į temą, tai paskysiu taip. Niekas niekada nesakė, kad turiu celiulito. Be to savo akimis jo ir nematau. Bet beveik garantuota, kad masažuotojos visos man tai sakytų, kad turiu, nes kaip moteris be jo. Gal vis gi yra tiesos ir celiulitas šiek tiek iliuzinis, a?
Mažas pavyzdukas iš gyvenimo. Grįžo dukra iš mokyklos. Šlapia šlapia nuo prakaito. Man mokykloje lakstė ratelius. Ir sako ji: karšta ir labai nemalonu buvo bėgti, bet mokytoja mus ramino, kad reikia, o tai jaunas mus celiulitas užpuls. Na va, jau net 8 metų mergaitėms tokius dalykus kala į galvą.
Na negalėjau atsispirti tai užkrečiamai iliuzijai. Kur be nueisiu į savo pasižymėtas temas, ten iliuzijos gyvena. Tik čia jos nebuvo, tai ir pabandžiau užkrėsti.
o jei į temą, tai paskysiu taip. Niekas niekada nesakė, kad turiu celiulito. Be to savo akimis jo ir nematau. Bet beveik garantuota, kad masažuotojos visos man tai sakytų, kad turiu, nes kaip moteris be jo. Gal vis gi yra tiesos ir celiulitas šiek tiek iliuzinis, a?
Mažas pavyzdukas iš gyvenimo. Grįžo dukra iš mokyklos. Šlapia šlapia nuo prakaito. Man mokykloje lakstė ratelius. Ir sako ji: karšta ir labai nemalonu buvo bėgti, bet mokytoja mus ramino, kad reikia, o tai jaunas mus celiulitas užpuls. Na va, jau net 8 metų mergaitėms tokius dalykus kala į galvą.
sakyciau, reikia nuo mazumes diegti vaikui sveika gyvensena,nevarbu,ko vardan tai yra daroma - sirdies stiprinimui,svorio kontrolei ar to pacio celiulito profilaktikai.
o kadangi bresta zmones fiziskai vis anksciau dbr,tai mokykla ir turi but pradzia...
o dlel iliuzijos,kad jo nera, tai, be abejo,galim neziuret i save sviesioj arba is viso duse ziuret kiaurai siena ir netyrinet savo kuno ir tada galvosim,kad esam be trukumu..bet kai atsimerki- realybe akis uzbado jei atsimerki
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 06 06, 18:55)
Kaip sužinoti, kokio laipsnio celiulitas?
Ak, radau:
Hmm Taip įsivaizduoju, kad pas mane 2-3 laipsniai, nelyginant kuri vieta. Tai ir masažai turi skirtis atitinkamoms vietoms?
Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių
Ak, radau:
Hmm Taip įsivaizduoju, kad pas mane 2-3 laipsniai, nelyginant kuri vieta. Tai ir masažai turi skirtis atitinkamoms vietoms?
Kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių
pas mane ir turbut antro-trecio laipsnio.... bet man matosi,kai braukiu is virsaus zemyn..o cia rasoma,kad is apacios i virsu reik
zadu po poros sav eit masazo kursa, reiks paklaust masazistes dar.