QUOTE(rnj @ 2005 07 07, 19:34)
Zinau kur plaukus priaugina ne taip jau brangiai, lygtai apie 500lt,ir gerai padaro ir viska labai gerai paaiskina apie ju prieziura. Kaina zinokit priklauso nuo kiek nori priauginti tu sruogu. Siaip maciau parodoje "pelene" kaip priaugina ir kaip veliau atrodo, tai zinokit zmogus pasikeicia nerealiai, nes priaugina bet kokios spalvos ir ilgumo sruogas, pataria prof kirpejos. o kai nusibosta tai jie turi skisti su kuriuo ir nuima tas suogas. O dar man sake drauge kuri turi priaugintus plaukus, ,kad poto savi plaukai net sustiprejo, keista man pasirode lyg tai atvirksciai turetu buti bet ji taip pasake kad savi nustojo slinkti.
Na vat, as tai viska issiaiskinau apie ta priauginima plauku ir labai noriu pries vestuves priauginti, manau bus graziai.
Na vat, as tai viska issiaiskinau apie ta priauginima plauku ir labai noriu pries vestuves priauginti, manau bus graziai.
sveikutes as irgi turiu problemele :turejau normalius ilgokus plaukus ,nors buvo sviesinti buvo gana sveiki ir pradeja stipreti ,bet velnes pakuteno smegeneles ir susidejau chemini,O DIEVULELEIU NIEKAM NUOSIRDZIAI NEPATARIU TO DARYTI! tai va teko man nusikirpti juos iki peciu,biskiuka gal trumpiau ir dazyti tamsiau kad plika nelikciau,nes jie taip SLENKA! vestuves birzelio menesi ir noreciau ilgu palaidu plauku,bet paklausius jusu kazkaip dabar suabejojau...... net neziau ka daryt?