QUOTE(Dzijanka @ 2007 07 21, 22:38)
pamirsau pasiginti, nusipirkau as tuos prisegamus plaukus uz 310lt akropolyje, nerealiai esu patenkinta, superiniai plaukai ir atrodo super, plius uzsisegi kada nori, ir nusiemi irgi
As irgi nusipirkau, tiesa ne Lietuvoje, bet puikiai uzsisegu pati ir niekas neatpazista, kad netikri plaukai. Tik pas ka ploni plaukai reikes daugiau padirbeti su prisegimu, nes gali per plonus plaukus persisviesti prisegimo linija. Bet visa kita atrodo puikiai
o kas nors ga;it papasakot apie prisiuvamus plaukus??Kiek tai kainuoja, nes as noriu tik vestuvems juos prisisiut..
As turiu prisegamus tamsiai rudus 50cm ilgio plaukus (nenaudoti). Galeciau jei kam labai reikia parduoti, nes mano pacios jau pakankamai ilgi. Ir bijau, kad nebelabai man ju prireiks.
Jokiu budu nepriauginkit plauku. Tai yra pinigu ismetimas del trumpalaikio grozio. Ir tuo paciu susigadinsit savo plaukus. Geriau kaip cia kitos panele minejo, nusipirkit prisegamus plaukus. Mano sukuosena per vestuve buvo sukelta i virsu, ir kirpejai pasirode kad mazoka plauku. Tai ji man isege sruoga papildomu. Atrode gerai, nesimate, kad ne manieji.
o as vistiek prisiauginau plaukus
tik su vario ziedeliais ir esu labaiiiiiiiii PATENKINTA
tik su vario ziedeliais ir esu labaiiiiiiiii PATENKINTA
O kuo skiriasi su vario ziedeliais?
QUOTE(Egzo @ 2007 08 07, 17:17)
As turiu prisegamus tamsiai rudus 50cm ilgio plaukus (nenaudoti). Galeciau jei kam labai reikia parduoti, nes mano pacios jau pakankamai ilgi. Ir bijau, kad nebelabai man ju prireiks.
Sveikute
Kokia kaina plaukuciu?
Egzo, ar dar turi palukucius? kokia ju kaina? labai graziai atrodo
Ačiū už plaukučius 150 lt
QUOTE(Egzo @ 2007 08 09, 10:36)
Ačiū už plaukučius 150 lt
Aciu labai uz "kasa"
Buvo malonu susipazinti
Sekmes !!!