QUOTE(fashion @ 2007 01 18, 19:58)
Labai grazu!!!!!!!!! Ir as uzsimaniau
dėkui Na tada pabandyk ir tu prisiaugint,kad taip užsimanei
QUOTE(fashion @ 2007 01 20, 16:49)
Gaila, bet kol kas negaliu... Maitiniu lelyte savo pienuku, tai labai ziauriai plaukai slenka, palauksiu, kol viskas susitvarkys, tada surizikuosiu
Pagydyk plaukus truputi ir galėsi dėtis,man irgi žiauriai slinko.Prisipirkau visokių kapsulių,vitaminų ir t.t.Truputį pasigydžiau ir prisiauginau plaukus.Sėkmės
QUOTE(Darijana:) @ 2007 01 20, 17:09)
Pagydyk plaukus truputi ir galėsi dėtis,man irgi žiauriai slinko.Prisipirkau visokių kapsulių,vitaminų ir t.t.Truputį pasigydžiau ir prisiauginau plaukus.Sėkmės
tai va, laukiu kol nustos slinkti, tada desiuos. o tau priaugino, ar tu prisisegi?
QUOTE(fashion @ 2007 01 20, 19:20)
tai va, laukiu kol nustos slinkti, tada desiuos. o tau priaugino, ar tu prisisegi?
Man priaugino,dar iki galo nebuvau išsigydžius kai priaugino.Ampoles baigiau trinti i plaukų šaknis kai jau buvo priauginti plaukai.Plaukų slinkimas man yra amžina problema ,tai galvoju nesulauksiu kol jie baigs man slinkti
QUOTE(Darijana:) @ 2007 01 21, 18:15)
Man priaugino,dar iki galo nebuvau išsigydžius kai priaugino.Ampoles baigiau trinti i plaukų šaknis kai jau buvo priauginti plaukai.Plaukų slinkimas man yra amžina problema ,tai galvoju nesulauksiu kol jie baigs man slinkti
Sveika, mano irgi plaukai menki. Bet galvoju, gal plauku prisiuvimas maziau kenkia nei priauginimas?.... Hmmm... reikia siaip ar taip laukti, kol lelyte baigsiu maitinti, nes plauku siandien ryte net saldytuve radau Gali buti dar taip, kad ne prisiauginsiu plaukus, o peruka pirksiu
QUOTE(fashion @ 2007 01 22, 12:57)
Sveika, mano irgi plaukai menki. Bet galvoju, gal plauku prisiuvimas maziau kenkia nei priauginimas?.... Hmmm... reikia siaip ar taip laukti, kol lelyte baigsiu maitinti, nes plauku siandien ryte net saldytuve radau Gali buti dar taip, kad ne prisiauginsiu plaukus, o peruka pirksiu
eina sau nesiauginkit ir prisiuvimas taip pat kenkia
QUOTE(juleta @ 2007 01 24, 21:47)
eina sau nesiauginkit ir prisiuvimas taip pat kenkia
labai pakeitei nuomone
beje norejau paklasuti apie prisegamus.. As maciau ju priksti Akropolyje vilniuje, kainuoja 300lt komplektas. Bet kas man juos gales grazia prisegt?
O ir siaip ar juos reikia nuimti kas vakara? o as pati po to sugebeciau isisegt?
as irgi norejau prisiaugint, bet galvojau 700-800lt maximum, o cia uz 1600 prisiaugina
gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje būtų galima plaukučius prisiauginti?
ir dar toks klausimas: jeigu rašo, kad viena sruoga 10-15 lt, tai čia jau įskaitomas ir kirpėjos darbas ar papildomai reikia mokėti? ir kaip žinoti, kiek man tų sruogų reikės? ar 30 ar 70? ta prasme, neįsivaizduoju aš tų sruogų apimties..
ir dar toks klausimas: jeigu rašo, kad viena sruoga 10-15 lt, tai čia jau įskaitomas ir kirpėjos darbas ar papildomai reikia mokėti? ir kaip žinoti, kiek man tų sruogų reikės? ar 30 ar 70? ta prasme, neįsivaizduoju aš tų sruogų apimties..
pamirsau pasiginti, nusipirkau as tuos prisegamus plaukus uz 310lt akropolyje, nerealiai esu patenkinta, superiniai plaukai ir atrodo super, plius uzsisegi kada nori, ir nusiemi irgi
QUOTE(Dzijanka @ 2007 07 21, 23:38)
pamirsau pasiginti, nusipirkau as tuos prisegamus plaukus uz 310lt akropolyje, nerealiai esu patenkinta, superiniai plaukai ir atrodo super, plius uzsisegi kada nori, ir nusiemi irgi
Sveikutes
Na irgi uzsikreciau
Tik bijau kad viasai plauku neliks,tai galvoju apie "prisiagiamus".
O sakykit Dzijanka,kaip jie laikos?mano plaukai nera ilgi ir tankus(zemiau ausu),vestuviu diena noreciau ilgu.
Kaip jie prisikabina?kaip laikos?ar nekrenta?