QUOTE(AfricanSun @ 2012 10 12, 23:47)
Merginos, iš kur geriausia pirkti prisegamus plaukus? Kokios maždaug kainos? Visai tame reikale nesiorientuoju
Vietų ir kainų yra įvairiausių. Kainos gali prasidėti maždaug nuo
160lt iki 480lt (priklausomai nuo to kur pirksite, koks plaukas, koks jo ilgis, koks svoris ir pan.)
Man įpakavimo su 100-120gr buvo mažoka, o 2 įpakavimai kiek per daug, bet tiko.
Pirkti geriausia juostas, jas galima karpyti kaip tik norisi ir prisiūti segtukus. Aišku, reikia mokėti, bet jeigu mokate prisisiūti sagą, tai neturėtų būti sunku
Galima pirkti ir gatavus, t.y. iš dalių, su segtukais.
Svarbu pirkti natūralų plauką, kuris atrodys lyg natūralus, nesiskirs nuo Jusiškių. Natūralių plaukų tresus galima dažyti - jeigu nerastumėte savo atspalvio.
Keletas vietų, kur galima nusipirkti tresų:
BALTICHAIR - kokybė nebloga, bet kainos parduotuvinės
EBAY - esu pirkusi ir iš čia, jie šiek tiek kietesni nei parduotuviniai, bet nešiojosi labai gerai, dažiau. 2 pakuotės galima nusipirkti pigiau nei parduotuvėje kainuoja 1.
prisegtiplaukai@yahoo.com - teko pirkti iš šios pardavėjos. Nežinau, ar ji iki šiol parduoda, bet kokybė buvo gera, kaina irgi nebloga, bet ebay pigiau.
Galite pirkti ir iš skelbimų, jeigu pasitikite
Paskaičiavus tai nėra brangu, nes po šventės galima juos parduoti. Aš labai lengvai parduodavau net panešiotus tresus, tad nesunkiai parduosite ir Jūs
P.S. Merginos, labai prašau - nerašykite man dėl tresų AŽ, nes jų masiniu pardavimu neužsiimu, parašiau tik savo patirtį
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 21, 13:08)
o kazin ar prisisegti ta pacia diena reiketu ar pries kelias dienas?
Kirpėja prisegs Jums vestuvių dieną, svarbu, kad jie būtų švarūs ir sausi. Naujus būtinai reikia išplauti, lengviau formuoti, nes nauji būna kažkuo padengti ir sunkiau pasiduoda