pritariu nebent kd ramiau jautis galima prisiut. priauginimas toms, kurios nori ilgiau dziaugtis ilgais plaukuciais
Zinot nei vienai draugei nepatarciau prisiaugint plaukuciu pacioj mano stiprus, sveiki, bet trumpi. O ilgu tai norisi, grazu tai buvau prisiauginus pries metus. Kazkaip, kaip ipratau, tai atrode, kad gerai, patogu viskas bet paskui isbandziau hair clip on extensions. Superinis daiktas atrodo gal keista, bet gali prisisegt, nusisegt, kada nori, atrodo super naturaliai. nuotraukyte galeciau ikelt, jei idomu kam. Tik kad brangu nezmoniskai parduotuvese virs 350lt siusiu vyra i USA, kad parveztu. ten 100 proc. human hair kainuoja iki 200lt taip, kad visom nuotakom, svajojanciom apie ilgus plaukucius vestuviu diena patarciau isbandyt nesiojasi ilgai, todel nesijaus islaidu labai. visgi tie ilgi plaukuciai taip vilioja...
koks natūralių plaukų ilgis turi būti, kad jau būtų galima priauginima daryt? planuoju kirptis trumpai tai norėtusi žinoti kiek laiko reiks laukti kol galėsiu priauginimą daryti jei nepatiks
na, 15cm turet but
QUOTE(Sputnik @ 2009 11 20, 13:22)
arba netesingai pasakiau, tipsus tokios, sruogeles, kurios vienai dienai uzdejo man, kad sukuosena grazesne gautusi
Manu, turejot omeny TRESUS Na, ar gerai laikes? Ar nenusivylet papasakokit tom kurios nezino Manau, tai vertinga info
QUOTE(Renatulyte @ 2009 11 20, 19:45)
Manu, turejot omeny TRESUS Na, ar gerai laikes? Ar nenusivylet papasakokit tom kurios nezino Manau, tai vertinga info
Taip tresai
kad nenusiviliau tai tikrai, sukuosena gavosi labai grazi ir kad tai tresai, o ne mano plaukai visiskai nebuvo galima pastebeti, bei pati nejauciau jokio diskomforto.Aisku trupuciuka bijojau, nes bandomosios sukuosenos nedariau, ir tresu tu nemaciau iki savo tos dienos bet viskas buvo gerai, plaukai neiskrito is galvos ir pokeliui i CRM ju nepameciau
ir tai dar vienas irodymas, kd ilgi plaukai tiesiog grazu
Sakykit, o kaip plauku priauginimas mikro ziedeliais, girdejau, kad jis daug geresnis ir sveikesnis nei ankstiesni
gal zinote kur galima Vilniuje prisiauginti tokiu budu...
bet kokiu atveju aciu uz visa info
QUOTE(gintareluka @ 2009 11 23, 23:47)
Sakykit, o kaip plauku priauginimas mikro ziedeliais, girdejau, kad jis daug geresnis ir sveikesnis nei ankstiesni
Na, kazkuria prasme jis geresnis. Bt sakyciau kiekvienas priauginimas kazkiek gali pakenkt. Tai daugiau nuo paciu plauku bukles priklauso. Taciau ziedeliais vaiksciosit trumpesni laika (max iki 3 men), o karsuotuoju budu galima iki 5-6 men. Nors korekcija abiem atvejais reikalinga po poros men.
ir as noreciau prisiauginti plaukucius arba juos visai reikia nukirpti gal kas zinoe kiek visas priauginimas kainuoja?
Pirmiausia kaina priklauso nuo pasirinkto plauku ilgio. Populiariausias yra ~55cm, tai 100 sruogeliu tokiu plauku priauginimas su darbu Vilniuje kainuoja mazdaug nuo 600 lt iki 850lt. Kaina priklauso dar ir nuo salono, na ir namuose dirbancios tai dazniausia atlieka pigiau.
va pasiskaiciau apie tresus ir mastau kaip cia daryti, mano pacios plaukai iki liemens beveik, bet noriu tokios sukuosenos, o mano per ploni tokiai tai noretusi pasiskolinti truputuka tai progai bet jei jie isisleidzia, o as pasukti stambiom garbanaom palaidus beveik plaukus noriu tai ar nebus snipstas ???