QUOTE(Poli1 @ 2009 08 24, 11:30)
Trumpi mano plaukai ir auga pas mane labai jau lėtai, o taip norisi gražių ilgų plaukų
Bet kai čia pasiskaičiau, tai net nebežinau..... Bijau, kad ir man jie nenukristų, plonyčiai jie pas mane, nors ir stiprūs. Aš kažkaip įsivaizduoju juos kaip priaugintų nagų: nagai po priauginimo būna labai baisūs ir labai silpni (kai nuimi nagą), reikia pastoviai priauginėt, o kuo toliau tuo sunkiau laikosi. Taip pradedu įsivaizduot ir plaukus, kad tik po viso to grožio, nuėmus sruogeles netektų gailėtis.
Tiesa, o priauginus plaukus ar reikia eiti į kirpyklas taisyt sruogeles? Mat kai priaugini tresus, tai reikia kas 2-3 mėn. eiti, kad juos pakeltų (tai jau skaudžiai kerta per piniginę). O kaip su jais? Ar didelės išlaidos gaunasi priaug. plaukų priežiūrai?
pas mane tai nebuvo sakyciau trumpi,be to ju buvo labai daug,bet daziau,del to irgi buvo susilpnejus,bet esme tame,ten kur buvau prisiauginus plaukai kuokstais,liko mazai,siaubingai,o kur nebuvo,nes pas mane ne per visa galva,buvo prisiauginti,ten normalus liko,isvada tokia,kad butent prisiauginimas labai pakenke mano plaukams,tad tau patariu ,geriau uz tuos pinigus nusipirk vitaminu ir koki u kaukiu plaukams,nors ne iskart turesit ilgus plaukus,bet uztat SAVUS,o man dabar lieka laukti ir auginti is naujo,dabar turiu svajone,tureti tokius kokius buvo pries prisiauginima