Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginti plaukai

QUOTE(Sputnik @ 2009 07 27, 18:11)
radau kad Gatineau salone ima apie 1.800lt uz priauginima arba po 18lt uz srogeli... brangiai cia, ar ne?..  doh.gif

Na čia man atrodo mokėtum už salono vardą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikada @ 2009 08 18, 17:45)
buvau prisiauginusi,mano patirtys tokia,kuokstais plaukai iskrito kur buvo prisiauginti,labai mazai plauku liko,tai kad kenkia labai verysad.gif

Trumpi mano plaukai ir auga pas mane labai jau lėtai, o taip norisi gražių ilgų plaukų verysad.gif Bet kai čia pasiskaičiau, tai net nebežinau..... Bijau, kad ir man jie nenukristų, plonyčiai jie pas mane, nors ir stiprūs. Aš kažkaip įsivaizduoju juos kaip priaugintų nagų: nagai po priauginimo būna labai baisūs ir labai silpni (kai nuimi nagą), reikia pastoviai priauginėt, o kuo toliau tuo sunkiau laikosi. Taip pradedu įsivaizduot ir plaukus, kad tik po viso to grožio, nuėmus sruogeles netektų gailėtis.
Tiesa, o priauginus plaukus ar reikia eiti į kirpyklas taisyt sruogeles? Mat kai priaugini tresus, tai reikia kas 2-3 mėn. eiti, kad juos pakeltų (tai jau skaudžiai kerta per piniginę). O kaip su jais? Ar didelės išlaidos gaunasi priaug. plaukų priežiūrai?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 24, 11:30)
Trumpi mano plaukai ir auga pas mane labai jau lėtai, o taip norisi gražių ilgų plaukų verysad.gif  Bet kai čia pasiskaičiau, tai net nebežinau..... Bijau, kad ir man jie nenukristų, plonyčiai jie pas mane, nors ir stiprūs. Aš kažkaip įsivaizduoju juos kaip priaugintų nagų: nagai po priauginimo būna labai baisūs ir labai silpni (kai nuimi nagą), reikia pastoviai priauginėt, o kuo toliau tuo sunkiau laikosi. Taip pradedu įsivaizduot ir plaukus, kad tik po viso to grožio, nuėmus sruogeles netektų gailėtis.
Tiesa, o priauginus plaukus ar reikia eiti į kirpyklas taisyt sruogeles? Mat kai priaugini tresus, tai reikia kas 2-3 mėn. eiti, kad juos pakeltų (tai jau skaudžiai kerta per piniginę). O kaip su jais? Ar didelės išlaidos gaunasi priaug. plaukų priežiūrai?

pas mane tai nebuvo sakyciau trumpi,be to ju buvo labai daug,bet daziau,del to irgi buvo susilpnejus,bet esme tame,ten kur buvau prisiauginus plaukai kuokstais,liko mazai,siaubingai,o kur nebuvo,nes pas mane ne per visa galva,buvo prisiauginti,ten normalus liko,isvada tokia,kad butent prisiauginimas labai pakenke mano plaukams,tad tau patariu ,geriau uz tuos pinigus nusipirk vitaminu ir koki u kaukiu plaukams,nors ne iskart turesit ilgus plaukus,bet uztat SAVUS,o man dabar lieka laukti ir auginti is naujo,dabar turiu svajone,tureti tokius kokius buvo pries prisiauginima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikada @ 2009 08 24, 14:53)
pas mane tai nebuvo sakyciau trumpi,be to ju buvo labai daug,bet daziau,del to irgi buvo susilpnejus,bet esme tame,ten kur buvau prisiauginus plaukai kuokstais,liko mazai,siaubingai,o kur nebuvo,nes pas mane ne per visa galva,buvo prisiauginti,ten normalus liko,isvada tokia,kad butent prisiauginimas labai pakenke mano plaukams,tad tau patariu ,geriau uz tuos pinigus nusipirk vitaminu ir koki u kaukiu plaukams,nors ne iskart turesit ilgus plaukus,bet uztat SAVUS,o man dabar lieka laukti  ir auginti is naujo,dabar turiu svajone,tureti tokius kokius buvo pries prisiauginima smile.gif

O gal turi patart kokių "stebuklingų" vitaminų, kurie spartintų plaukų augimą? Aš suprantu, kad savi yra savi, bet, mes tos moterys, kurios norime turėti viską iš karto ax.gif O tai tuos plaukus, ant kurių buvo priauginta, teko nukirpt?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 24, 18:29)
O gal turi patart kokių "stebuklingų" vitaminų, kurie spartintų plaukų augimą? Aš suprantu, kad savi yra savi, bet, mes tos moterys, kurios norime turėti viską iš karto ax.gif O tai tuos plaukus, ant kurių buvo priauginta, teko nukirpt?

tie plaukai ant tiek silpni, luzta,o kai kur teko nukirpti,daugiau nei puse plauku praradau,tai cia tik tau spresti,as sakau kokia mano patirtys.
Atsakyti
QUOTE(vikada @ 2009 08 25, 15:58)
tie plaukai ant tiek silpni, luzta,o kai kur teko nukirpti,daugiau nei puse plauku praradau,tai cia tik tau spresti,as sakau kokia mano patirtys.

Užjaučiu, tikrai gaila kai sumoki tokius pinigus, o paskui su laiku pamatai "rezultatą" verysad.gif Aišku, savas yra savas, o ką pakoreguoji, pagražini, paskui tenka ir pasigailėt.
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2009 08 29, 20:36)
Užjaučiu, tikrai gaila kai sumoki tokius pinigus, o paskui su laiku pamatai "rezultatą"  verysad.gif Aišku, savas yra savas, o ką pakoreguoji, pagražini, paskui tenka ir pasigailėt.

aciu,na taip verysad.gif
Atsakyti
sveikos, galiu pasakyti kad priauginti plaukai sukuosenose nesilaiko. per mano vestuves svoce buvo prisidejus sruogu ir palaidais plaukais buvo tik sugarbanoti gal kurnors ir prisekta tikslei neziurejau bet esme tame kad naturalus plaukai issilaike ir kita diena garbanoti o priauginti jau po pietu issitempe, issitiesino... ir kirpeja sake kad tikrai nesilaikis...
Atsakyti
sveikute.
Mano pazistama turejo priaugintus plaukus.nebuvo patenkinta deja
Atsakyti
QUOTE(Eglyteira @ 2009 08 31, 20:43)
sveikos, galiu pasakyti kad priauginti plaukai sukuosenose nesilaiko. per mano vestuves svoce buvo prisidejus sruogu ir palaidais plaukais buvo tik sugarbanoti gal kurnors ir prisekta tikslei neziurejau bet esme tame kad naturalus plaukai issilaike ir kita diena garbanoti o priauginti jau po pietu issitempe, issitiesino... ir kirpeja sake kad tikrai nesilaikis...

Tokia probelma dazniausia buna, jei plaukai nenaturalus. Jei naturalus plaukas reiktu susukt pries tai nakciai
Atsakyti
Grazu ilgi plaukai smile.gif , taip pat norejau prisiauginti, bet pagailejau pinigeliu, tai vietoj priauginimo nusipirkau sinjona. Ir nebrangu ir plauku nesugadinau wink.gif
Atsakyti
man atrodo, kad vienai dienai puikiausiai galima padaryti šukuoseną su prisegamais plaukais, nebūtina priauginti ax.gif
Atsakyti