QUOTE(Raimutia @ 2008 03 09, 13:34)
Labas,panelytes ir mamytes
Mane irgi sudomino ilgi plaukuciai Prisiauginti kirpeja man grieztai uzdraude,kol nepasakiau,kad vestuviu diena noriu buti ilgais plaukais Tada ji patare laikinai juos priaugint,bet ji pati tuo neuzsiima. Tai vat pamaciau situos tresus prisegamus. O kiek laiko juos nenusisegus galima nesiotis? Neiskrenta? Nes tos sukytes,uz kuriu jie kabinasi prie galvos,man atrodo tokios 'nepatikimos'. O jei eisiu prie altoriaus ir atsikabinsr sruoga?! Zodziu, norejau paklausti,ar jie tikrai tvirtai laikosi,kad ir siokia diena va vaiksciojant prie stirpraus vejo,man jie laikytusi? Nu pas mane fantazijai ribu nera
Ir dar kitas variantas varinem kilputem priauginami kur yra. Kokiu ju kaina mazdaug priauginimo ir ar jie kenkia tiek pat kiek ir kapsulytem priauginami? paaiskinkit jus man ir patarkit ka geriau daryt? Mes po vestuviu savaitei dar gal i pajuri planuojam nuvaziuot,tai ir ten noreciau dar su plaukuciais pasibut
Mane irgi sudomino ilgi plaukuciai Prisiauginti kirpeja man grieztai uzdraude,kol nepasakiau,kad vestuviu diena noriu buti ilgais plaukais Tada ji patare laikinai juos priaugint,bet ji pati tuo neuzsiima. Tai vat pamaciau situos tresus prisegamus. O kiek laiko juos nenusisegus galima nesiotis? Neiskrenta? Nes tos sukytes,uz kuriu jie kabinasi prie galvos,man atrodo tokios 'nepatikimos'. O jei eisiu prie altoriaus ir atsikabinsr sruoga?! Zodziu, norejau paklausti,ar jie tikrai tvirtai laikosi,kad ir siokia diena va vaiksciojant prie stirpraus vejo,man jie laikytusi? Nu pas mane fantazijai ribu nera
Ir dar kitas variantas varinem kilputem priauginami kur yra. Kokiu ju kaina mazdaug priauginimo ir ar jie kenkia tiek pat kiek ir kapsulytem priauginami? paaiskinkit jus man ir patarkit ka geriau daryt? Mes po vestuviu savaitei dar gal i pajuri planuojam nuvaziuot,tai ir ten noreciau dar su plaukuciais pasibut
Ne varinem kilputem - o variniais ziedeliais siaip ziedeliai gali buti ir ne variniai,gali buti ir aliuminiai,jie skiriasi forma ir siek tiek paciu priauginimu.Esu viena is pradininkiu sio metodo Lietuvoje baigiau plauku priauginimo mikro ziedeliais specialybe,Londone,todel apie si buda zinau viska nuo A iki Z :4u:Del kainos nesu tikra ar galiu cia rasyti,bet turiu pasakyti kad 1000lt tikrai nesiekia.o apie si metoda yra paskleista nelabai teisinga nuomone kad sis budas yra visiskai nekenksmingas plaukams.Absoliuciai visi priauginimo metodai plaukams daugiau ar maziau kenkia,NERA tokio metodo kuris visiskai ne kiek nekenktu!!!Kuo silpnesnis plaukas-tuo labiau jis nukencia,plaukai priauginti su ziedeliais yra maziausiai zalojami,net ir pastovus tresu segiojimas plaukus pazeidzia.Pati turejau klijente,kuri kasdiena segiodavosi plauku tresus ir tose vietose kur saguciai dazniausiai budavo segami-plaukai yra trumpuciai,nes nuo saguciu ir svorio nutrukinejo...