netaikiau konkreciai tau apskritai kalbejau kad dauguma pasisake ne is savo patirties . ir nesupratau kokia as cia reklama prastumineju? tiesiog pasidalinau savo patirtimi anokia cia reklama del manes tai nesiauginkit- nesveika
Sveikutes
Jooo....ir as masciau apie priauginima...labai jau noretusi ilgais plaukais teketi Kai pasiskaiciau cia jusu komentarus..tai ir noras atsoko
As neseniai nusipirkau prisiagiamus plaukialius tai labai JEGA atrodo...ir laikosi super
Tik beda tame,kad nusprendziau pakeisti plauku spalva nusidaziau su HNA ryzai
Tai vestuviu nesulaukius....ieskau vel prisiagiamu plaukeliu(rizu)
O siuos noriu parduoti!Gal ka domintu?Plaukai yra naturalus, 40-45 cm.Rudos spalvos.Kaina 150lt.
Maciau Akropoly tokius ,kaina 300lt.jei kas susidomes,rasykit man i e0maila: margaritka1983@yahoo.com
Atsiusiu nuotraukas
Jooo....ir as masciau apie priauginima...labai jau noretusi ilgais plaukais teketi Kai pasiskaiciau cia jusu komentarus..tai ir noras atsoko
As neseniai nusipirkau prisiagiamus plaukialius tai labai JEGA atrodo...ir laikosi super
Tik beda tame,kad nusprendziau pakeisti plauku spalva nusidaziau su HNA ryzai
Tai vestuviu nesulaukius....ieskau vel prisiagiamu plaukeliu(rizu)
O siuos noriu parduoti!Gal ka domintu?Plaukai yra naturalus, 40-45 cm.Rudos spalvos.Kaina 150lt.
Maciau Akropoly tokius ,kaina 300lt.jei kas susidomes,rasykit man i e0maila: margaritka1983@yahoo.com
Atsiusiu nuotraukas
QUOTE(Dzijanka @ 2007 11 06, 18:55)
Tikrai labai grazu!!!
Kur gi man rasti dabar ryzios spalvos?
QUOTE(Malina @ 2007 10 27, 01:53)
Gal galetum nuotraukyte ideti bent is nugaros, kaip atrode Vis galvoju, kad labai matosi, kad netikri
nerandu as foto is nugaros, jei dar domina kaip atrode prisegami plaukciai parasyk i az.emaila, atsiusiu foto
jo prisegami plaukai grazu, tik vat neilgam, As tai SO.cap priauginus buvau du kartus; tai nesiojosi super, priaugino gera meistre siaip tai atrode nerealiai, o savi tuo metu ganetinai paaugo.
QUOTE(Margaritka @ 2007 11 06, 17:14)
nudazyk tuos plaukus ryzai, arba tieisog persidazyk pati.
QUOTE(ievule77 @ 2007 11 07, 10:14)
jo prisegami plaukai grazu, tik vat neilgam, As tai SO.cap priauginus buvau du kartus; tai nesiojosi super, priaugino gera meistre siaip tai atrode nerealiai, o savi tuo metu ganetinai paaugo.
O savi plaukuciai nenukentejo?
Merginos, o kas tai yra SO.cap priauginti plaukai?
so.cap. tj yra produkto priemanes prie plauku ... as irgi norejau priaudinti plauku klipsus bet man pasake kad je laikisis kaskur 2men.. ir priaugiamu galima 2x maziau priauginti prie plauku nei PRISEGIAMU plauku(naturaliu)... tj man prisege sviesiu ir tamsiu plauku buvo super.. sumokeciau 600lt bet tj mano dedes firma ir man nieko niekainavo.. nesiuju jas jau kaskur3 men ir visdar atrodo gerai..nors is ju irgi plaukai slenka uzeikit i svetaine www.baltichair.com
....
....
siulau tresuss jie daug geriau nei priaugiami plaukai...
buvau prisiauginusi 2 metus kapsu;emis. NESAMONE! is pradziu buvau laiminga, gal koki menesi...po to pradejo mano plaukai trukineti tikri,bet jie neisslinkdavo, o likdavo ant kapsules,tai atrode kaip pleiskanos. maniskis kai kazkada kalbejom apie musu pirma pasimatyma man pasake,kad vienintelis dalykas,kuris jam nepatiko many-tai,kad as turiu pleiskanu tai kaip israudau...kol isaiskinau,kad ten ne pleiskanos... siaubas tai va,butent siandien nusiemiau plaukucius ir esu naturali. labai neiprasta, bet kapsulem nebesiauginsiu. tai be to ir labai brangu. negana to,kad pirma karta mokejau 900, tai dar kas 5 menesiukus turiu eiti persiauginti,kas vis po 400 kainuodavo... dabar sakau gal prisegami domintu,nes ziauriai sunku priprasti prie saves beplaukes