Na ir prisigamino vitamino C nuo Consvelos norų
...
Aš pradžioje nėštumo į šokoladą pažiūrėti nenorėjau. Nuo vidurio nėštumo jau galiu vieną saldainiuką suvalgyti.
Paskui atėjo laikas, kai nuo vištienos nupurtydavo net (bet jei kepta ir dar posausė, tai O.K.). Vėliau jautienos labai norėjau virtos su krienais ir majonezu.
Buvo savaitė, kai pomidorų sultis su citrina labai gėriau. O siaip laaabai patinka pieno produktai: baltas sūris, varškė. Ai, tiesa, dar dėl medaus kokias tris savaites pamišus buvau - kasdien po gerą valgomąjį šaukštą suvalgydavau (daugiau vengiau, kad alergijos vaikui neįvaryčiau).
Užtat dabar... 7 mėnesyje atsirado nepažabojamas noras kreidai... Tai, rašomajai tarybinei. O gauti nėra iš kur
Visus pažystamus apklausinėjau - neturi. Mama, ačiū jai, rado stalčiuj tarp siuvimo reikmenų maaaaaaaaaaaaaažą gabaliuką, tai aš jį kaip vertybę didžiausią saugau sekcijoj už stiklo... Pauostau, palaižau, bet neryju, tik tą skonį burnoj pajausti norisi... Nu pačiai neramu dėl tokios manijos. Beje, dabar parduodama kreida nei to kvapo neturi, nei skonio - muilas kažkoks... Ir šiaip, šlapią tinką galėčiau uostyti kol galva apsisuks. Ir dar tas pats kvapas sklinda iš automobilio kondicionieriaus (vyras sakė, kad valyt reikia), tik man niekas neleidžia jo pakvėpuot normaliai - atseit nieko iš jo gero
Aišku, gero tai nieko, bet uoslei atgaiva...
Lyg gryniausias miško oras...
Šiaip sako, kad tokiu atveju kalcio trūksta, bet, kad aš jį ir papildomai geriu ir pieno produktų daug vartoju...
Nedaug liko jau laukti iki gimdymo, tai puoselėju viltį, kad ta kreidos manija pagimdžius praeis
Jau beveik suprantu priklausomybės ligom sergančiuosius, kai labai reikia stengtis negalvoti apie trokštamą "brudą"