O aš niekaip negaliu atsivalgyt rugštynių sriubos Čia turbūt susiję su tuo, kad užsimušdama negaliu gauti raugintų agurkėlių Niekur nėr, ne sezonas. Marinuoti netinka. Tai visa laimė, kad rugštynių metas
A, dar praradau potraukį bulkutėms. Anksčiau gyvent be jų negalėjau , reikėdavo daug valios, kad atsisakyčiau, o dabar- buvę nebuvę
Pomidorų sultys Šiaip nelabai aš jas mėgau, bet dabar, kai ir šiaip valgyt nelabai galiu dėl pykinimo, tai jos padeda
Dar labai patinka gerti marinatus iš stiklainių O jeigu tai marinuotų paprikų skystimėlis Net seilių pilna burna
Dar labai patinka gerti marinatus iš stiklainių O jeigu tai marinuotų paprikų skystimėlis Net seilių pilna burna
O aš keistai kol kas nieko nenoriu, nors man jau 6 savaitėlė stuksena Na, gal tik tai, kad per dieną išgeriu po indelį pieno gėrimo MIAU. Va šitas gėralas tai skanu . Ir išvis kažkaip jokie nėštumo požymiai ir ypatingi norai manęs nekankina. Net kartais galvon šauna mintys - ar tikrai viskas gerai
O man per visa nestuma neatsidaro jokiu keistumu , nors buvau girdejus kad kai pastoji tai pradedi valgyti tai ko anksciau nemegai, o as ko nemegau to ir dabar nevalgau
ieškojau kur parašyti šią savo mintį,bet geriau neradau,tai rašau čia-brangiosios,kad ir kaip kažko norėtusi nėštumo metu-stenkitės susilaikyti nuo didelių kiekių,kad ir kas tai bebūtų aš per savo nėštumą tiesiog miriau kaip norėjau visko pieniško,ir,ar to įtakota ar ne-nežinau,bet mano mažius turi siaubingą alergiją pieno baltymui
QUOTE(agno @ 2008 07 05, 22:50)
ieškojau kur parašyti šią savo mintį,bet geriau neradau,tai rašau čia-brangiosios,kad ir kaip kažko norėtusi nėštumo metu-stenkitės susilaikyti nuo didelių kiekių,kad ir kas tai bebūtų aš per savo nėštumą tiesiog miriau kaip norėjau visko pieniško,ir,ar to įtakota ar ne-nežinau,bet mano mažius turi siaubingą alergiją pieno baltymui
turbut visur reikia jausti saika
QUOTE(Puky @ 2008 07 05, 23:10)
turbut visur reikia jausti saika
na,kad apie tai dažniausiai net nepagalvoji. ne šokoladas,ne bulkos juk,kai apie svorį gali galvoti,o nekaltas kefyras..kalcis,gėris... žodžiu,tiesiog norėjau įspėti,kad galimos ir tokios pasėkmės.
QUOTE(agno @ 2008 07 05, 22:50)
O koks tas didelis kiekis yra....na pavyzdziui koki kieki tu pieno produktu suvartodavai O gal vien pieno produktais ir maitinais
Siais laikais nemazai alergiju isigyja vaikuciai ,kai mama nestumo metu geria kompleksinius vitaminus, taip kad.....sintetika gi Jau maista is paruotuves perkam perdirbta ir valgom, o dar ir vitaminus cheminius vartoja
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 06, 08:29)
O koks tas didelis kiekis yra....na pavyzdziui koki kieki tu pieno produktu suvartodavai O gal vien pieno produktais ir maitinais
na,kokį puslitrį ar litrą pieno ar kefyro suvartodavau,kartais daugiau.
Kiekviena diena valgydavau pomidoru salotas su svogunais. Atsivalgiau turbut ilgam
Man ipatingu noru neatsirado, gal tik norisi valgyt kiek rugsciau ir salduminu nebenoriu visai, tuo dziaugiuosi. O neseniai uzejo noras pomidoru sulciu pagerti su druska ir pipirais, tai tris stiklines vienu prisedimu sugeriau