Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti nėščiųjų norai

QUOTE(gagrate @ 2008 04 10, 12:13)
Siaip labai nepatartina nestukem viskas kas kepta,rukyta,o nuo burbuliuku labai gali pusti pilva,bet jei nestumas dar mazas tai galit skanauti 4u.gif

sveikos nestuke.gif
o tai kepta lasisa ir tunas irgi negerai nestukems?
tai kaip tada iseina ja geriau troskinti?

nieko nesuprantu g.gif g.gif
nestuke.gif
Atsakyti
Aš nealkoholinį alų kibirais gerčiau... blush2.gif Alkoholinį - taip pat, tik kad nieks neduoda... blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mes dar mazi, bet va kad jau turim ypatingu noru lotuliukas.gif visada gyva budavau tik ant saldumynu, o dabar negaliu i juos paziureti yess.gif o alyvuogiu nevalgiau niekada, dabar kertu po indeli kas pora dienu, ypac zalias su paprikomis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o visas maista turi buti rugstokas arba suresnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 04 10, 11:13)
Siaip labai nepatartina nestukem viskas kas kepta,rukyta,o nuo burbuliuku labai gali pusti pilva,bet jei nestumas dar mazas tai galit skanauti 4u.gif

manau nuo truputelio saslyku nieko nenutiks, nes po sito kepimo nezinia kada jau kepsim tongue.gif kiekviena diena juk saslykais nezadu maitintis biggrin.gif
Atsakyti
tuk tuk atnesu graziu liniuosiu nestuke.gif galit pasidaryti net su savo foto ar paziuret kaip mazius atrodo tokios ar tokios sav . jei ka rasykit padesiu
stai cia
Atsakyti
o as anksciau labai megau bananus o dabar negaliu ju pakesti o uztat kaip traukia cepelinai biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes, va aš ir su keistu noru biggrin.gif
norėjau išgirsti jūsų nuomonę
kaip manote, ar nėštukė gali važiuoti motociklu? bigsmile.gif gal skamba ir ne kaip... nes va mes su vyru esam nusipirkę "Britvą" ir man be proto norisi su ja važiuoti, turiu svec aprangą ir t.t. neketinu su ja kaip sakant "Lakstyti", tiesiog lengvai pasivėžinti po miesta, ar kur kitur, nevažiuojant dideliu greičiu rolleyes.gif
tiesiog įdomu išgirsti jūsų nuomonę : gal kam nors pasitaikė tokia situacija, ir kaip manot ar tai nepakenktu vaikiukui ?
nėštumo dar nesimato, nes tik pati pradžia smile.gif blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
Man tai labai norisi obuoliu..Graužčiau juos visą dieną lotuliukas.gif Ir bulviniai patiekalai mane traukia..O nuo kotletų, dešros ar dešrelių man šleikštu darosi,bet valgau, nes biski ir mėsytės reikia..Taip pat labai laukiu šių metų daržovių derliaus, nors dar net nesodina ir nesėja niekas nieko biggrin.gif Ta "chemija" iš prekybos centrų man nepatinka...
O saldumynai manęs taip netraukia,kaip anksčiau..valgau tik "Kinder"šokoladukus blush2.gif Va,tie tai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ambergangel @ 2008 03 31, 14:38)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  man taip pat yra.anksciau vos ne isterijos priepuolis budavo jei ko nors saldaus per diena nesuvalgydavau,o dabar net per prievarta niekas isiulyti negali.. biggrin.gif  biggrin.gif  dar labai skaniai krapai kvepeti pradejo ir bulviu patiekalu nebegaliu atsisakyti...o jei tik galeciau tai gerciau kasdien po 5litrus colos,kurios niekad negerdavau ir zinau kad labai nesveika,bet db kazkas padidare...kai su vyru i kavine nueinam tai visada geriu cola -lb didele svente buna biggrin.gif  4u.gif  blush2.gif

siaip tai girdejau, kad nescios labai geria cocola biggrin.gif turejau viena drauge kuri suprato kad laukias kai uzsimane colos ir akurat buvo nestuke.gif , nes su pirmu labai sake norejos colos taip pat, bet siaip negeria jos biggrin.gif
Atsakyti
o man visai mėsos nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai indžirus džiovintus labai pamėgau bigsmile.gif Anksčiau labai valgiau šokoladą kol persivalgiau dabar nebegaliu net pažiūrėt į jo pusę.
Šiandien labai užsimaniau silkės, reiks važiuot į pardą 4u.gif
Atsakyti
mane nuo pat nestumo pradzios traukia alus ir mineralinis gazuotas vanduo biggrin.gif tiesiog negaliu parduotuvej praeti pro alu bet tenka...o kai vyras geria alu tai prasau nors ,kad duotu buteli pakilnoti vis ramiau pasidaro lotuliukas.gif
Atsakyti