man irgi nuo pat pirmo men mesa pasidare nevalgoma. kvapo nepernesu. uztad patrauke ant saldumynu, kuriu gyvenime nemegau.
aš tai abiejų nėštumų pradžioje vietoje duonos visada norėdavau batono, kurio šiaip nevalgau, ir pamėgau labai bandeles su šokoladu
O man nieko šlyšktesnio už rukytas dešreles nėra jau tas kvapas ir taukai, kia plūduriuoja jos
as pries pastojant kiaulienos nevalgiau, tik paukstiena ir zuvi, tai dabar i vista ziuret negaliu...ir apskritai noras valgyti tai ko nevalgiau pries ...ot idomu
o man dabar prasidejo toks dalykas,kad nebegaliu irgi i spurgas ziuret,net negaliu tam paciam kambari but kai vaikas valgo,nes tiesiog taso mane.ir dar marinuotu agurkeliu nebegaliu valgyt,nes tokie neskanus pasidare
Man tai kokia savaite be proto norejos keptos duonos. Ir ne bet kokios - o "Mentoros" ir butinai sviesios . Tai tetukas kiekviena vakareli i parduotuve kulniuodavo.
Dar labai traukia visokie bulviniai patiekalai (vedarai, cepelinai, bulviniai blynai - butinai su mesa), ko anskciau nemegau.
Dar labai traukia visokie bulviniai patiekalai (vedarai, cepelinai, bulviniai blynai - butinai su mesa), ko anskciau nemegau.
As tai siaubingai kiekviena miela diena noriu limonado ir ne bet kokio, o su daug daug burbuliuku
Reiks ir man gal nealkoholinio alaus nusipirkt nes si savaitgali vaziuosim su draugais i kaima pasibut tai nors tokio isgersiu labai noriu dar saslyku pastaruoju metu tai reiks paskanaut tik priziuresiu, kad butu gerai iskepe...
sveikos nestukes,
mane visa savaite kaip ant mesos traukia , ypac vakare....
suvalgai koki obuoli ar mango, bet vistiek tas noras mesai neisnyksta....
siandien ryte nusipirkau autobusu stoty sandwitch, tai visa mesa viduje sukapojau, o likusia dali net nepalieciau....
mane visa savaite kaip ant mesos traukia , ypac vakare....
suvalgai koki obuoli ar mango, bet vistiek tas noras mesai neisnyksta....
siandien ryte nusipirkau autobusu stoty sandwitch, tai visa mesa viduje sukapojau, o likusia dali net nepalieciau....
QUOTE(nieliuke @ 2008 04 10, 02:16)
Reiks ir man gal nealkoholinio alaus nusipirkt nes si savaitgali vaziuosim su draugais i kaima pasibut tai nors tokio isgersiu labai noriu dar saslyku pastaruoju metu tai reiks paskanaut tik priziuresiu, kad butu gerai iskepe...
Siaip labai nepatartina nestukem viskas kas kepta,rukyta,o nuo burbuliuku labai gali pusti pilva,bet jei nestumas dar mazas tai galit skanauti
QUOTE(viktorija27 @ 2008 04 06, 17:59)
man irgi nuo pat pirmo men mesa pasidare nevalgoma. kvapo nepernesu. uztad patrauke ant saldumynu, kuriu gyvenime nemegau.
Man irgi taip buvo, bet va, suėjo trys mėnesiukai ir jau galiu mėsą kimšti net be duonos