Man visos misraines ir salotos, isskyrus pomidoru salotos, kelia vemuli bulviniu patiekalu (cepelinu ypac) jau atsivalgiau net nezinau kas skanu paliko.. laukiu vasaros ir visu jos gerybiu...
Nebejauciu potraukio kavai, isvis jos nenoriu. Seniau labai megau, latte, gerdavau nedaug, tik viena puodeli per diena, o dabar net ir tiek nesinori
QUOTE(ViShy @ 2012 01 23, 15:48)
Nebejauciu potraukio kavai, isvis jos nenoriu. Seniau labai megau, latte, gerdavau nedaug, tik viena puodeli per diena, o dabar net ir tiek nesinori
Man tas pat buvo pirmam trimestre, slyksti atrode !
As be salotu ir vaisiu turbut netureciau ka valgyti , dar sriubytes ir kosytes vilioja, patapau sveikuole
QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 01 24, 01:21)
As be salotu ir vaisiu turbut netureciau ka valgyti , dar sriubytes ir kosytes vilioja, patapau sveikuole
Saunuole skanu ir sveika! Ir lengvas maistukas, skrandziui geriau. as siandien obuoliu tyrele valgiau pusryciam
Sveikutės, aš iki nėštumo nevalgydavau saldumynų. Man jie tiesiog neskanūs būdavo. Bet va, kai tik pastojau, tai tiesiog nebegaliu be saldumynų, iki silpnumo jų užsimanau
QUOTE(vaidajk @ 2012 01 24, 22:24)
Sveikutės, aš iki nėštumo nevalgydavau saldumynų. Man jie tiesiog neskanūs būdavo. Bet va, kai tik pastojau, tai tiesiog nebegaliu be saldumynų, iki silpnumo jų užsimanau
galima sakyti as irgi nemegau, nebuvau maniake, man jie galejo neegzistuoti.. o dabar ir sokoladas sueina, ir plaktos grietineles norisi
QUOTE(vaidajk @ 2012 01 24, 21:24)
Aš kai dukrytės laukiaus, irgi tas pats buvo, nors prieš tai man jie galėjo ir neegzistuoti Ir dabar va sėdžiu, ir saldainius naikinu
Pastarosiomis dienomis svaigstu apie kepta duona su suriu
traukia bulviniai patiekalai