Va kokiu noru buna http://shine.yahoo.c...mDyX._aT7BrbqU5 Dziaugiuosi, kad mane prie kreidos trauke, o ne cigareciu pelenu
QUOTE(saule19841984 @ 2011 05 12, 18:56)
Mano norai laaabai keisti Skamba gal kvailai, bet kaip man masinoj patinka uzkandziauti ar arbata gerti jau taip faina koki sumustini ar kriause suvalgyti kol maniskis veza kur nors Anksciau tikrai tokiu minciu nebudavo, tai tikiuosi cia nestumas
Jums keistas noras - man kasdienybė.
QUOTE(Young @ 2011 05 13, 15:39)
Jums keistas noras - man kasdienybė.
Man irgi kasdienybe as masinoj butinai turiu ka nors kramsnoti ar gerti, net kai ir pati vairuoju
11 savaiciu - noriu pomidoru, juos galiu kiekviena diena valgyti, dar vysnios saldytos patiko... siaip sunku ka nors issirinkt, ka geleciau suvalgyti...pagalvoju ir dazniausiai nupurto.. . uztat saldytuvas vis pustustis....o jei gaminu, tai ka nors ipatingai skanaus...
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 05 12, 13:02)
Va kokiu noru buna http://shine.yahoo.c...mDyX._aT7BrbqU5 Dziaugiuosi, kad mane prie kreidos trauke, o ne cigareciu pelenu
apsiraminau. O tai galvojau, kad aš nenormali Nėštumas jau įpusėjo, o traukia ne prie raugintų agurkėlių ar kokių ledų, o prie statybinių medžiagų Seilės pradeda tysti, kai pamatau kokią žvyro ar cemento krūvą Net ramiai negaliu skaityti apie remonto dulkes. Noriu atsikąsti arba palaižyti kokį betono gabalą. Ir nežinau, kaip numalšinti savo potraukį. Bandau pirktis chalvą ir save apgauti. O vakar ne prarijau magnio tabletę, bet tiesiog sukramčiau ir pasijutau kaip vampyras, gavęs kraujo...
Pirmas 12 sav. labai pykino vien nuo minciu apie maista, o ypac nuo miesos vaizdo ir kvapo.Taciau niekaip negalejau atsispirti arbuzams per diena po 2 suvalgydavau O dabar labiausiai norisi sausu pusryciu ir ivairiausiu sriubu
sveikos mamytes kolkas tokiu noru pasmane nebuvo ,tikiuosi kad to galbut ir nebus ,tai kelintam menesi pradejot justi tam tikram maistui potrauki?
man pastoviai keiciasi norai dabar persimeciau ant sriubu...kaip sakau - skystalu norisi gal kramtyti jau tingiu. O pries tai visas dienas valgiau grikiu kose....kazkas nerealaus buvo
Pacioj pradzioj tai irgi apetito nebuvo...galejau valgyti tik batona su kefyru...visa kita fui buvo
Idomu ko kita savaite uzsimanysiu
Pacioj pradzioj tai irgi apetito nebuvo...galejau valgyti tik batona su kefyru...visa kita fui buvo
Idomu ko kita savaite uzsimanysiu
as kai laukiausi,tai norejau cebureku su suriu ir sokoladiniu saldainiu,bet nepaprastu ,o tu kur dezutese su visokiais idarais buna. Tai truputi brangokai vyrui apsiejau pirmus tris menesius. Nestumo pabaigoj labi norejau alaus,bet deja tik pauostydavau buteli,alu isgerdavo vyras. Tai cia gal jam jau labiau pasiseke
Didelis ir pastovus noras yra ledų, daug ledų. Nusiperku visą dėžutę, kur yra po 1kg ir per 2dienas suvalgau... Tai taip ir auginu kg
pima nestuma labai noredau gert alaus,ir tamsaus kuo kartesnio ,visada parduotuveje mane galedavai rasti alaus skyriuje varvinancia seile ir atsigerdavau truputi,mat organizmas savo pareikalauja.