Įkraunama...
Įkraunama...

Keisti nėščiųjų norai

QUOTE(Jurzuk @ 2010 09 13, 16:52)
Man jokiu ypatingu noru\nenoru nebuvo. Is pradziu nezinodavau ko noriu, nes pradioj pykindavo, sleikstulys buvo. Tai parduotuvej uzsimaniau sudytu riesutu. Skaniai valgiau as juos, bet kita diena nenorejau nei ziuret, smirdejo man jie  lotuliukas.gif  Ir siaip buvau saldumynu megeja, bet va per nestuma, tai man ju galejo ir nebut  biggrin.gif Gime sunus, sako jei nesinori saldaus, gimsta berniukas, jei labiau norisi saldesnio maisto mergyte nesioji... Idomu cia sutapimas, ar tiesa  g.gif

Sutapimas su sunumi beprotiskai ryjau piragaicius su daug saldaus kremo Ne nescia visai saldumynu nevalgiau mirksiukas.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 27, 14:29)
Va dabar as irgi noriu saldainiu su pauksciu pienu doh.gif Cia, kur gyvenu, ju nera verysad.gif Anksciau sioje temoje perskaiciau, kad viena forumiete norejo juodos duonos su suriu, tai ta duona (kurios pas mus irgi nera) su suriu kliedejau gal savaite verysad.gif Man rodos, man sitos temos nederetu skaityti verysad.gif

Kaip suprantu jus ne Lietuvoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai geriau tos temos neskaityti jums lotuliukas.gif Nes norai vis dides ir nesipyldis mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigita @ 2008 08 13, 23:17)
Užtat dabar... 7 mėnesyje atsirado nepažabojamas noras kreidai... Tai, rašomajai tarybinei. O gauti nėra iš kur sad.gif Visus pažystamus apklausinėjau - neturi. Mama, ačiū jai,  rado stalčiuj tarp siuvimo reikmenų maaaaaaaaaaaaaažą gabaliuką, tai aš jį kaip vertybę didžiausią saugau sekcijoj už stiklo... Pauostau, palaižau, bet neryju, tik tą skonį burnoj pajausti norisi... Nu pačiai neramu dėl tokios manijos. Beje, dabar parduodama kreida nei to kvapo neturi, nei skonio - muilas kažkoks... 

Kai pirma karta sita skaiciau, galvojau, kad man taip niekada nebus. Ale yra biggrin.gif Oi, kaip paskutines kelias savaites man norisi kreidos! Svarbiausia, kad niekur negausi tos baltos, turiu tik kazkokios sintetines melynos, kuria savo siuvimo projektams naudoju, net nekvepia man ji doh.gif Geriausias pakaitalas, kuri radau kreidai - folines rugsties tabletes. Jos kaip is kreidos padarytos ir dar su silpnu apelsinu skoniu. Zinau, kad jau nebereikia man folines rugsties vartoti, bet kasdien po viena tablete sukremtu savo malonumui blush2.gif

Dar man labai eme vienas antiseptinis skystis kvepeti. Turim mes jo buteliuka vonioje, tai vis nueinu ir pauostau blush2.gif Ir batu tepalas kazko kvepia, kai vyras blizgina batus, visada aplinkui sukiojuosi biggrin.gif
Atsakyti
Na, manes kol kas jokie kvapai nevilioja. Saldytuva turiu atidaryti nekvepuodama smile.gif
O visi norai-nenorai dar tik su maistu susije. Visada buvau "bulvinuke", bet dabar bulves galiu valgyti pusryciams, pietums, ir vakarienei. Bulviniai blynai, bulviu plokstainis, bulviniai vedarai, bulviu kose, keptos bulves smile.gif Ir saltibarsciai smile.gif mmmmm - pasaka. Marinuoti agurkai saldytuve stovi jau menesi - nenoriu. Mesa - fu. Zuvis - irgi. O kai pykina, i trasa eina "Twix". Uztai nebegaliu net pagalvot apie mylimiausia savo "Alkavos" morengini pyraga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(runiuke @ 2011 04 04, 10:48)
O kai pykina, i trasa eina "Twix".

Man buvo toks laikas, kad irgi darbe kasdien užsimanydavau twix biggrin.gif
Nors šiaip nesu didelė saldumynų mėgėja,o jeigu jau nusipirkdavau, kokį batonėlį, tai mano mėgiamiausi būdavo bounty... Žodžiu kažkas tame TWIX mane labai traukė, bet praėjo biggrin.gif
Atsakyti
O as niekada bulvine nebuvau, bet dabar kas prasidejo: tik ir svajoju apie bulvinius blynus, cepelinus, zemaiciu blynus, plokstainius ir t.t.. tik keptu bulviu kaip ir iki siol pakesti negaliu. Deja nemoku as nei cepelinu nei bulviniu blynu gaminti, o dabar kai ne LT esu, niekur ju nenusipirksi... verysad.gif
tai verduosi sriubas (ko anksciau irgi nei uz ka nedarydavau) su dauuuuug bulviu... thumbup.gif

o siaip prie saldumynu manes netraukia, nuo sokolado bloga, vat tik kartais dar guminuku nusiperku, juos megau ir vis dar megstu!
Atsakyti
QUOTE(Fungu11 @ 2011 04 05, 00:32)
O as niekada bulvine nebuvau, bet dabar kas prasidejo: tik ir svajoju apie bulvinius blynus, cepelinus, zemaiciu blynus, plokstainius ir t.t..

man tas pats buvo visa pirma trimestra thumbup.gif ir dabar aisku neatsisakau bulviniu patiekalu, bet tokios manijos nebera smile.gif
Atsakyti
O man uzejo varskes, vaisiu ir darzoviu manija bigsmile.gif . Ankstesniais nestumais tai nerealiai viliojo saldumynai, o dabar nea schmoll.gif , nuo saldaus mane vis dar pykina.
Atsakyti
QUOTE(tina27 @ 2011 04 06, 19:33)
O man uzejo varskes, vaisiu ir darzoviu manija  bigsmile.gif

Ko gero geresnes manijos ir negali buti biggrin.gif

As tai dziaugiuosi, kad man visos maisto manijos praejo, buna, kad uzsimanau ko nors, bet asaru nelieju, jeigu nepavyksta gauti. O va kvapu manija tesiasi, vis dar dievinu to dezinfekcinio skyscio kvapa. As dabar ka nors valydama jo ant skudurelio uzlasinu, iskart valymo procesas malonus pasidaro blush2.gif Namai jau tikriausiai sterilus kaip operacine, nes kiekvienas kampas tuo skysciu isvalytas blush2.gif
Atsakyti
as labai noriu visko, kas rugstu ax.gif
Atsakyti
Tarp kitko, tos kurios nori kreidos, smėlio ar dar kokio neitin valgomo daikto - čia tipinis anemijos požymis lotuliukas.gif Pasitikrinkit kraujuką 4u.gif
Atsakyti
Vaisiu manija perejau jau, po to buvo bandeliu ir tortu manija, dabar sedau ant saltibarsciu ir ant patiekalu is bulviu. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cytrynka @ 2011 04 07, 23:59)
Tarp kitko, tos kurios nori kreidos, smėlio ar dar kokio neitin valgomo daikto - čia tipinis anemijos požymis  lotuliukas.gif  Pasitikrinkit kraujuką  4u.gif

As tai maniau, kad gal kalcio truksta, nors jo papildus vartoju... Kaip ir gelezies. Ir siaip nors spaudimas ir islikes zemas kaip ir pries nestuma, nebera jokio silpnumo jausmo, staigiau atsistojus galva nesisuka g.gif Nezinau, gal reikes gines pasiklausti, bet kazkaip geda prisipazinti, kad man kreidos norisi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti